- 12 Nisan 2019
- 24.072
- 38.201
1752 deyim candydeüçbininci bölümdü galiba ama candy değil farm hereos saga da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1752 deyim candydeüçbininci bölümdü galiba ama candy değil farm hereos saga da
1752 deyim candyde
Ben öğrenciyken, çalışmaya başladığımda donumu bile Zara ve Mango'dan alacağımı sanıyordum. Artık LCW bile pahalı gelmeye başladıLcw’de yetişkin kıyafetlerinin kumaşları pek kaliteli gelmiyor bana.
Çocuk ürünleri nispeten daha iyi sanki.
O nedenle alışveriş yaptığım bir marka değil.
Çok nadir yeğenime tişört, mont, oğluma da iç çamaşırı alıyorum.
ben online batak oynuyorum koz maça eşli gömmeli bir çok türü var 1900000 e yakın puanım var.tek sıkıntım yıllardır misafir oyuncuyum bana hakaret edene gık bile diyemiyorum konuşma hakkım olmadığı için1752 deyim candyde
Evet can sıkıntısından da bizi banlıyorsunonda hedef koymuştum kendime hedefe ulaştım bıraktım : )))
candy değil de farm heroes saga en son bölüme gelip bırakacağım dedim geldim bir baktım 50 bölüm daha koydular eee yeter dedim...
Batak ne ayol?ben online batak oynuyorum koz maça eşli gömmeli bir çok türü var 1900000 e yakın puanım var.tek sıkıntım yıllardır misafir oyuncuyum bana hakaret edene gık bile diyemiyorum konuşma hakkım olmadığı için
Ben neredeyse herşeyi internetten alıyorum. Olmayan şeyleri de ücretsiz kurye ile geri iade ediyorum. Hem dışarı çıkmam gerekmiyor, hem de daha ekonomik.Ben öğrenciyken, çalışmaya başladığımda donumu bile Zara ve Mango'dan alacağımı sanıyordum. Artık LCW bile pahalı gelmeye başladı
Ben online kung oynuyordum ama belli bir zamandan sonra bayıyor. Uzun süredir hiçbir oyun oynamıyorum.ben online batak oynuyorum koz maça eşli gömmeli bir çok türü var 1900000 e yakın puanım var.tek sıkıntım yıllardır misafir oyuncuyum bana hakaret edene gık bile diyemiyorum konuşma hakkım olmadığı için
Oyun oynamak genel olarak bağımlılık yapan bir şey, o oyuna özgü değil aslında. Ben tv'de bir şey izlerken bir yandan bilgisayarda oyun oynuyorum. Bilgisayardan izliyorsam telefon ya da tabletten oyun oynuyorum. Telefondan tabletten oynadığım oyunlar da o kadar dandik oyunlar ki... Ancak ellerimin tık tık çalışmasına alışmışım, ellerim boş durduğunda bunalıyorum, panik atağa beş kalıyor. Ciddi dikkat dağınıklığı yaşıyorum bu yüzden, bu forumda bir konuyu okurken daha önce okuduğum yorumları ikinciye okuduğumda fark etmeyebiliyorum.O oyun bagimlilik yapiyormus
Pubg oynayanlar kafayı bozuyo diyolarcandyi bilmiyorum ama olsun iyidir oyun :)
pubg de iyi
Biz de yurtta oynardık genckenben online batak oynuyorum koz maça eşli gömmeli bir çok türü var 1900000 e yakın puanım var.tek sıkıntım yıllardır misafir oyuncuyum bana hakaret edene gık bile diyemiyorum konuşma hakkım olmadığı için
Benim kizim da oyle saniyorBen öğrenciyken, çalışmaya başladığımda donumu bile Zara ve Mango'dan alacağımı sanıyordum. Artık LCW bile pahalı gelmeye başladı
Metro modu güzel bayadır oynamiyorduk arkadaslarla oynuyoruz gene kazen gel parçalayak seniHatırladım banlanışınızı Kazen bey, bildirim gelince yeni bir şey mi oldu diye şaşırdım. O ara konuştuğumuz kırmızı ışıklı asus artık benim, erkek arkadaşımdan satın aldım . Pubg'ye para vermemek için mobile emulator indirdim ama oynar mıyım bilmiyorum. Hile yüzünden bırakmıştım. En son oynadığımda hile yapan bir manyak aramızda koskocaman bir bina olmasına rağmen vurup öldürmüştü beni. Beyond two souls, AC Origins oynadım bitirdim. Bu bilgisayar benim değilken daha çok oyun oynayasım geliyordu, şimdi nasılsa bende diye mi nedir, oynayacak oyun bulamıyorum.
Ben vitrinlere bakma işini online yapabiliyorum sadece Henüz parasızım. Avm'ye değil ama caddedeki mağazalara giriyorum bu süreçte, lcw'nin caddedeki bir mağazasından alışveriş yaptım. Yerel butiklere bakıp çıkıyoruz, tenha zaten her yer.Ben neredeyse herşeyi internetten alıyorum. Olmayan şeyleri de ücretsiz kurye ile geri iade ediyorum. Hem dışarı çıkmam gerekmiyor, hem de daha ekonomik.
Biraz güldüm Lcw için yazdıklarınıza açıkçası neden olduğunu söyleyeyim size pandemide hani şu sokağa çıkma yasaklarının çok olduğu dönemde Defacto ve birçok firma internet sitelerinden satış yapmaya kargolarla uğraşırken Waikiki işçilerinin güvenliği söz konusu dolayısıyla internetten bile satışlarını bir süre yapmadı böyle bir firma sizce bu kadar basit reklam verebilir mi komik olmayın.
Ahhahhahh banlanan Kazen mipubG oynarken "beni takımımda birinde hile var diye bir hafta banladılar."
Ceza almam öyle gücüme gitti ki anlatamam. Bu adamlara ben sezonluk 170 TL para veriyorum ve beni haksız yere banladılar diye çok canım sıkıldı. Hem hile kullananı engelleyemiyorlar hem de hile yapmayanı banlıyorlar.
Bende bunların sayfasında şöyle bir kampanya başlatmıştım ; bu adamlara 170 TL verip ayıplı mal alacağınıza ihtiyacı olan bir çocuğun elinden tutun gidin LCW'de giydirin diye mesaj attım sayfalarına bu mesajım rekor beğeni aldı : )))
LCW görünce aklıma geldi sizlerle paylaşmak istedim...