- 20 Ocak 2009
- 3.046
- 1
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıracam zaten hep ben mi bişeyler yiyip içicem...biraz da kendisi içsin bak snirlendim şimdi
yok kız ılık olunca hiç tad bile almıyorsun yada ben alıştım artık...aklıma gelmişken kaynatıyım hemen
kızlar bişey duydum hamile kalamayan bi arkadaştan adetin biter bitmez maydonozu sütte kaynatıyomuşuz baya ama kaynicak sonra sütte iyice kaynayan o maydonozla bi gece yatmış ve 14. yani bunu yaptığı ay hamile ....
sanırım yapıcam bu adetten sonra
kızlar bende geldimmm :hulya: ne örüyonuzz
kızlar bende geldimmm :hulya: ne örüyonuzz
yok kız ılık olunca hiç tad bile almıyorsun yada ben alıştım artık...aklıma gelmişken kaynatıyım hemen
evet onu bende duymuştum ne kadar doğru bilemem
kızlar bişey duydum hamile kalamayan bi arkadaştan adetin biter bitmez maydonozu sütte kaynatıyomuşuz baya ama kaynicak sonra sütte iyice kaynayan o maydonozla bi gece yatmış ve 14. yani bunu yaptığı ay hamile ....
amiin canımamin cümlemize inşallah:Saruboceq:
dr bulantılarım için ilaç yazdı ama kullanıp kullanmamakla ilgili karasızım zaten 2 tane hap içiyorum şu an iyi bişey olmadığını biliyorum ilaç kullanmanın hastanedeykende 3-4 kere lavaboya koştum erken saat olduğu için dra erken değilmi bulantılar için dedim yok normal dedi 7 haftalıkmışık bu arada bide tansiyonum 9-6 geldi düşük yani hep 12-8 olurdu dedim acaba çok öğürdüm o yüzdenmi oldu dr o da normal dedi ama ben hiç tansiyonumu bu kadar düşük hatırlamıyorum
denemekte yarar var hasta bezi sarmış o altına yatarken biraz zor oluyomuş batıyomuş falan ama heee 3 gün ilişki yok kızlar arkasından temizleniyomuş içinizişte