Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh canım davulculardan da korkmuştur...ben çok korkardım çocukken davulculardan kap kara adamlar perdeden gizli gizli izlerdim kaydirigubbakcemile3çok korkmuş teyzesi tek başına sahur yapmış yavruuuuuuuuummmm:roflol:
işe de bakıyom yaa idare edin artık beni....
ne örüyon bozo kışa hazırlıkmı
çok korkmuş teyzesi tek başına sahur yapmış yavruuuuuuuuummmm:roflol:
işe de bakıyom yaa idare edin artık beni....
bende yapiim yaaa şu keçiboynuzunu bu ay
memnun olduum kaydirigubbakcemile3 lülülülülülülülülülülülü
ne biçim annesin insan evladını unuturmu bak ruhinin arkasında teyzeleri var ona göre ayağını denk al yoksa klava: klava:
yap yap bn 3 aydır yapıyorum inş.bi faydası ollmuştur sperm testi veremedik daha oy oyy akşam yemekten snra sofrayı toplyyorum alışkanlık oldu artık hemen tencereyi koyuyorum keçiboynuzları içinhihoyyyt
[
ahh bi örmeyi bilsem o konularda çok beceriksizimmmm:hulya:
sırf akşamlarımı içiriyosun canım
gelecek annesi gelicek az kaldıben örüyom da malesef giyecek bebek gelmesi daha neler ördüm teyzeleri bir görseniz ama o gelmedi daha
ben geldim hepinizin kadir gecesi mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
ben geldim hepinizin kadir gecesi mübarek olsun Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
CNMCM İLK bir hafta sabah akşam ondan sonra 3 ay sadeece akşam yatağa giderkenkaydirigubbakcemile3 öyle yazıyo valla sitede napıyımkaydirigubbakcemile3
oldum olduumbak sen memnun olmus :)