- 23 Ocak 2008
- 4.066
- 1
niye anesteziyle olunca koruncakmısın o ay
valla cnm kimi drla korunun dyr kimisi korunmayın bize hiçbişi demedi korunun diye gerek görmedi olmuycanı biliyodu ztn demkki:umursamaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye anesteziyle olunca koruncakmısın o ay
cnmcm devlet hast.leri ztn anestezili yapmıyor özeller ancak....özel görüntüleme merk..çekiyor e tabi işin içine anestezi dru fln gitrince brz pahalı oluyor biz 600 tlye yakın vrmştk kendi drumuza o ayarladı herşeyi ztn bn kurtuldum ama imkanınız vrsa anesteziyle olunzemuszemus
ne alaka anlamadım ki
yok öle bişi yaaa
gripte hamilelik belirtisimidir
hiçte yaşlı diiliz allaha şükür:))))kıız eski deme yaşlandığımı hissediom onun yerine tanıdıklar desek daha güzel olur
valla cnm kimi drla korunun dyr kimisi korunmayın bize hiçbişi demedi korunun diye gerek görmedi olmuycanı biliyodu ztn demkki:umursamaz:
kızlar 7 gün sonra bi hamilemiz daha olacak aptala malum mu oluyo dersin ne derseniz artık esracık hamile tabi benceeee teyze olcam
kızlar 7 gün sonra bi hamilemiz daha olacak aptala malum mu oluyo dersin ne derseniz artık esracık hamile tabi benceeee teyze olcam
ktg yok bee hiçbi belirtim yok
yıldız kıız biraz konu değişsin diye yazdım onu yoksa bende biliom illet bi hastalık olduğunu
hiçte yaşlı diiliz allaha şükür:))))
ne alemdesin ayrıca sen söle bakalım
konuşma sende böle umutsuz umutsuz canım benimlmaz:
kızlar ben bugün namaz kılamıycam kuran okuyamıycam...namazlarınızda benim de adımı geçirin...siz benim hep dualarımdasınız...:Saruboceq:
allah iyiliğini versin emi bende ciddi ciddi cevaplıyom delikafadulden
bozo geçirrim ama ben senin gerçek adın bilmiom:kedi:
canım yanmasında parasında diilim valla ama duyuyorum heryer okeylemiyo anezteziyi falan diye valla daha istenmeden sıkıntı yapmaya başladı bende heee
tabi saka arkadaslar esraya takılıyorum oyle soruya oyle cevap :) yoksa bn bütün kısı grip gecirirm ohooo nerde :)