sus seni seniiiiiiiiiklava: klava:
tünaydınlarr neler yaptınız bakalım ben mutfakla uğraştım dip bucak filan yorulmuşum sizlere bakmaya geldimdaha işim bitmedi malesef((
kevserrrr antalyalara geldinde bana gelmedin küstüm bensana:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
rosemmcim naber şekerr bende anlamdım canım ya sanırım artık başka şeylerde etkiliyor bir ara sevk alıp fakultede araştırtacağım bakalım nelere alerjim çıkacak
ızabella,frezya,gülzeyno nasılsınız şekerlerr
hepinize öpücüklerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaaa ebrucumu ayırdılar bizden yaa ahhh ahhh bu şeflerrr yok mulmaz:
sözüm meclisten dışarı desem mi acep-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
tünaydınlarr neler yaptınız bakalım ben mutfakla uğraştım dip bucak filan yorulmuşum sizlere bakmaya geldimdaha işim bitmedi malesef((
kevserrrr antalyalara geldinde bana gelmedin küstüm bensana:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
rosemmcim naber şekerr bende anlamdım canım ya sanırım artık başka şeylerde etkiliyor bir ara sevk alıp fakultede araştırtacağım bakalım nelere alerjim çıkacak
ızabella,frezya,gülzeyno nasılsınız şekerlerr
hepinize öpücüklerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaaa ebrucumu ayırdılar bizden yaa ahhh ahhh bu şeflerrr yok mulmaz:
sözüm meclisten dışarı desem mi acep-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
canım ne olsun kciş serra gittik genelde otelde kaldık sadece fenerin oraya indik serra olunca denize girmedim serra için mayo arıyom su için özel mayolar varmış bez aldımda biri öyle birşeyden bahsetti yok bulamıyom anacım neyse kız uyuyunca odada şömine vardı kocişim yaktı ama anacım kız uyandı herşey püffffffffffff anladın sen öyle işte :kedi:
canım ya şömine derkene görüntü var ısı yok bacım ya aman ısıda olsa ne olcektiki sanki :)))
:roflol:sen banlanam istiyorsun anladım
a.s.a.s.a.s.a.s. günaydınnnnnnnnnnn selam fıstıklar nasılsınız görüşmeyelii ben iyim herzamanki gibi ŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 taha olmasa yardıma gelirdim şekerrr:roflol::roflol:
ohh ohh maşallah sana bende acık işlerimi hafifletsem ii olacamda ama bi yandan patron rapor üztüne rapor istiyoo aa aa rapordan fenalık geldi yaaa:sinifsinif: