zemuszemuszemuszemusgeldimmmmmmmmmmm şekerler nasılsınız ay ben habire sürtüyom valla:roflol::roflol: kaç gündür geziyom o yüzden giremedim eee sizler nasılsınız rosemmm ciğimmmmmmmm nasılsın şekerim bak senden başka hiç kimse merak etmemiş beniiisenağlamasenağlamasenağlamageldimmm geldimmm...
aaaa ben dün giremedim ilerim çok yoğundu
gelipte selam veren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler...
ama ebrum yok nerde kiii izabellam da gelmemişş hadi kso tatillerde sürtüyo onu biliyoruz
kızgınkumlardan serin sulara atlıyodur. Ahh ahhh...
lahanam iyiymiş ne güzel.İyi haberlerini alalım inşallah hep..kamilem beklemiş topiği anlaşılan
ee atmışta fırçasını:roflol: hakkıdırr ne diyimm kaybolduk iştee
herkeslere booll bool öpücükk.......a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3Şeniz
iyidir aman napim geziyom benim burcum yay karşısındaki oluyo sanırım kaynanamınkini bilmemşekercimmmmmmm naberr gezenti şekerciğim benimmm
ohh gez gezz yakışır hatunumaaa
ama söyle bakalımm hangi burçmuşmuşsunn kız kaynananıda yaz bakalım o hangi burç
delikafaduldendelikafadulden
[QUOTE=IZABELLE;7484596]iyidir aman napim geziyom benim burcum yay karşısındaki oluyo sanırım kaynanamınkini bilmem
tünaydınnnlarrrr o kimlerde gelmişş nabersiniz nerelerdeydiniz bakalım
işte öyle bir çırpıda çıkarttırrım ne varsakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:ahh kamilemmmm......
haklısın yavrimuuuu seni yanlız bıraktık dün..kaçamak yaptık be gülümmmsırnaşık şey
vefalı dostum benimmmmm....ŞenizŞeniz
hayatım ben dün çok yoğundum açamadım ebrumda sanırım ki dışarı hizmete çıktı
ee şzabeli okıuumuşsundur hatun gez gez geziyomuş..zeyno uğramış lahanam gelmiş yazlıktan
günah çıkardım bak 2 saniyede sana:roflol:
sen söle bakalım naptın nettin minik yavrularımı kutlarım allah daha güzel günler göstersin inşallah mezuniyetlerini görürüz allahın izniyle.
benimkide takdiri aldı şekerim evde şimdilik ama 1 haftaya kadar çanakkaleye gidecek annemler yazlıkta oraya göndericem yanınada 1 arkadaşını vericem napim hayatım çocuk bütün yaz evde tek kalmasın kışın okul yazın ev olmaz dimii
aay canım çookk geçmişler olsun hayatımmm bende öptüm şekerciğimkaydirigubbakcemile3rosemmcim ben çıkıyorum şekerr
alerjim azmıştı dr igne verdi onu vurdurup kızkardeşime geçeceğim görüşmek üzere canımmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
OOO rosem gelmiş ama ben gelene kadar tekrar kacmıs
Bu iş kadınları bu aralar yogun galiba ebruda uğrayamıyo-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
Kolay gelsin bayanlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarım bebeklerim prensesler tatlı ve huysuz karular nasılsınız bakemmmmopuyorumnanaktan