Kz Anneleri gelin bizde coalm

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 günaydın kızlarrrrrrrrr hepinize hayırlı bir cuma diliyorummm

ayyyyyyyy ay ölücem gülmektennn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar ebrumdan haber verimmm

ebrucuğumuz çok hasta malesef kiii
hala her yanı şiş eller kollar her yanşiş ilaç alıyo ama tekrar gidecekmiş dr a.2 gün sürekli uyumuş yavrum.1 hafta daha rapor alacak çünkü işe gidecek gibi değil konuşamıyo bile ebrumuz çok üzüldüm.O kadar şey atlattı yorgunluk stress bu hale soktu kızı bide taşınma telaşı var ..Allah yardımcısı olsun şifa versin inşallahh..Hadi okuyan bi dua etsin ebrumuza..
:Saruboceq:

kızlarr günaydınn.............

iyi haftalar diliyorummm..... çookkk öpüyorum.....
a.s.a.s.a.s.

günaydınnnn güzel bir hafta olması dileğiylee:)))))))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 selam fıstıklarr nasılsınız hepinize güzel bir hafta diliyorummm ben çok mutluyumm cumartesi kızkardeşim doğum yaptı çok tatlı bir kızımız oldu (TUANA) ikinci kez teyze oldummmm

AAA izabellaammm tebrik ederim.. Allah analı babalı büyütsün..allah uzun ve sağlıklı ömür versin inşallahh.hadi darısısı sana izabellacım bi kızda senden bekliyoruz..:CüvCüv:
Şeniz

kamilemmmmm nasılsuuuunnn eyymüsünnnn....hafta sonu naptın anlat bakalımmŞeniz

kızlar nerelerdesinizzzz haftasonum buruk ama güzel geçti buradan tanıdım bir arkadaşımla buluştum daha doğrusu evine gittik valla sadece ikimiz değil eşler çocuklar herkez tanıştı çok güzeldi

özür geç gördüm şekercim
hafta sonu güzeldi uzun süredir görmediğim çok sevdğim kuzenimle buluştukkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşimle manavgada selda konserine gittik kılıçdaroğlu,hemşerim filanda vardıyerimseniben

aa ama burası çok boş kalıyor kız anaları nerdesiniz üfffff zaten tembelim bugün iyice uyuştum kimsede yok

Merhabalar...
Herkese güzel bir gün diliyorum
Benim günüm güzel basladı bugün BENİM DOGUM GÜNÜM
Mesajlar mailler telefonlar ve KK dan gelen mail beni cok mutlu etti
Sevilmek hatırlanmak cok güzel:enbuyukkk:hihoyyytzemuszemus:kedi:

gülzeynom canım doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun bitanem öperim seni mukssss diye :1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…