Kz Anneleri gelin bizde coalm

delikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:
kızlarrrrrrrrrr burcunuzun arapçasını bulun bizede yazın bakalım hangi buçsunuzzz

KOÇ - Davar-ül Kurban
BOĞA - Sığır-ül Camış
İKİZLER - Adem-ül Çift-i Aynen
YENGEÇ - Mahlükatül Böcekvari
ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
BAŞAK- Nebat-ül Arpa-ü Yulaf
TERAZİ - Endaze-i Kantar
AKREP - Haşarat-ül Zehr-i Zıkkım (BU COK IYI YAAAA :)))))
YAY - Silah-ül Zemberek
OĞLAK - Davar-ül Veled-i İnat
KOVA - Damacana
BALIK - Mahsülat-ı Derya

ben Haşarat-ül Zehr-i Zıkkımmışım yaaaaa....delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

geldimmm geldimmm...
aaaa ben dün giremedim ilerim çok yoğundu

gelipte selam veren arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler...
ama ebrum yok nerde kiii izabellam da gelmemişş hadi kso tatillerde sürtüyo onu biliyoruz
kızgınkumlardan serin sulara atlıyodur. Ahh ahhh...

lahanam iyiymiş ne güzel.İyi haberlerini alalım inşallah hep..kamilem beklemiş topiği anlaşılan
ee atmışta fırçasını:roflol: hakkıdırr ne diyimm kaybolduk iştee
herkeslere booll bool öpücükk.......a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3Şeniz
zemuszemuszemuszemusgeldimmmmmmmmmmm şekerler nasılsınız ay ben habire sürtüyom valla:roflol::roflol: kaç gündür geziyom o yüzden giremedim eee sizler nasılsınız rosemmm ciğimmmmmmmm nasılsın şekerim bak senden başka hiç kimse merak etmemiş beniiisenağlamasenağlamasenağlama

YAY - Silah-ül Zemberek
ay benim burcuma bakın kıssssss-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

şekercimmmmmmm naberr gezenti şekerciğim benimmm
ohh gez gezz yakışır hatunumaaa
ama söyle bakalımm hangi burçmuşmuşsunn kız kaynananıda yaz bakalım o hangi burç
delikafaduldendelikafadulden

şekercimmmmmmm naberr gezenti şekerciğim benimmm
ohh gez gezz yakışır hatunumaaa
ama söyle bakalımm hangi burçmuşmuşsunn kız kaynananıda yaz bakalım o hangi burç
delikafaduldendelikafadulden
iyidir aman napim geziyom benim burcum yay karşısındaki oluyo sanırım kaynanamınkini bilmem

[QUOTE=IZABELLE;7484596]iyidir aman napim geziyom benim burcum yay karşısındaki oluyo sanırım kaynanamınkini bilmem[/QUOTE]

ee izabellam nerelere geziyosun yediğin senin olsun gördüklerini anlat kimlerle eğleniyosun bakalımm haberimiz olsun demii..
bu gün varmı programm şeker..

[QUOTE=IZABELLE;7484596]iyidir aman napim geziyom benim burcum yay karşısındaki oluyo sanırım kaynanamınkini bilmem

ee izabellam nerelere geziyosun yediğin senin olsun gördüklerini anlat kimlerle eğleniyosun bakalımm haberimiz olsun demii..
bu gün varmı programm şeker..[/QUOTE]
:sm_cool:canım bu aralar ev gezmelerindeydik 10kişi falan oluyo çok hoş sohbetler bugün evde olurum heralde kızkardeşimin doğumu yakın belki ona geçerim kız yeğen geliyo bana:emir_bebek::emir_bebek:

tünaydınnnlarrrr o kimlerde gelmişş nabersiniz nerelerdeydiniz bakalım:kızgın:

ASLAN - Mahlükat-ül Vahşi
benim ki bukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tünaydınnnlarrrr o kimlerde gelmişş nabersiniz nerelerdeydiniz bakalım:kızgın:

ahh kamilemmmm......
haklısın yavrimuuuu seni yanlız bıraktık dün..kaçamak yaptık be gülümmmsırnaşık şey

vefalı dostum benimmmmm....ŞenizŞeniz

hayatım ben dün çok yoğundum açamadım ebrumda sanırım ki dışarı hizmete çıktı
ee şzabeli okıuumuşsundur hatun gez gez geziyomuş..zeyno uğramış lahanam gelmiş yazlıktan

günah çıkardım bak 2 saniyede sana:roflol:

sen söle bakalım naptın nettin minik yavrularımı kutlarım allah daha güzel günler göstersin inşallah mezuniyetlerini görürüz allahın izniyle.
benimkide takdiri aldı şekerim evde şimdilik ama 1 haftaya kadar çanakkaleye gidecek annemler yazlıkta oraya göndericem yanınada 1 arkadaşını vericem napim hayatım çocuk bütün yaz evde tek kalmasın kışın okul yazın ev olmaz dimii

ahh kamilemmmm......
haklısın yavrimuuuu seni yanlız bıraktık dün..kaçamak yaptık be gülümmmsırnaşık şey

vefalı dostum benimmmmm....ŞenizŞeniz

hayatım ben dün çok yoğundum açamadım ebrumda sanırım ki dışarı hizmete çıktı
ee şzabeli okıuumuşsundur hatun gez gez geziyomuş..zeyno uğramış lahanam gelmiş yazlıktan

günah çıkardım bak 2 saniyede sana:roflol:

sen söle bakalım naptın nettin minik yavrularımı kutlarım allah daha güzel günler göstersin inşallah mezuniyetlerini görürüz allahın izniyle.
benimkide takdiri aldı şekerim evde şimdilik ama 1 haftaya kadar çanakkaleye gidecek annemler yazlıkta oraya göndericem yanınada 1 arkadaşını vericem napim hayatım çocuk bütün yaz evde tek kalmasın kışın okul yazın ev olmaz dimii
işte öyle bir çırpıda çıkarttırrım ne varsakaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
aminnn canımmm hepimizin kine hayırlı mezuniyetler inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
evdeyiz bizde benim şekerlerle sırayla nete giriyoruz evimin etrafı yeşillk müsait hava serinledikten sonra sokakta arkadaşlarıylalarr arada eşim işten fırsat bulursa ki zor ormanda çalışıyor yazları pek izni olmaz günlük gezilere çıkarız sanırım yaz böyle geçerr kaydirigubbakcemile3
gönder anım ya yapsın bi güzel tatil hakaetti canım ya sınav stresi dersler derken iyi
olur senin aklın onda kalmazz iyi tatiller meleğinekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rosemmcim ben çıkıyorum şekerr
alerjim azmıştı dr igne verdi onu vurdurup kızkardeşime geçeceğim görüşmek üzere canımmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

OOO rosem gelmiş ama ben gelene kadar tekrar kacmıs:eek:
Bu iş kadınları bu aralar yogun galiba ebruda uğrayamıyo-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
Kolay gelsin bayanlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rosemmcim ben çıkıyorum şekerr
alerjim azmıştı dr igne verdi onu vurdurup kızkardeşime geçeceğim görüşmek üzere canımmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aay canım çookk geçmişler olsun hayatımmm bende öptüm şekerciğimkaydirigubbakcemile3
OOO rosem gelmiş ama ben gelene kadar tekrar kacmıs:eek:
Bu iş kadınları bu aralar yogun galiba ebruda uğrayamıyo-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
Kolay gelsin bayanlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeynommmmmŞeniz
ah canımm yettim yettim ama kaçmışsın buluşmamız başka bahara kaldı be zeynom artıkopuyorumnanaktan

dün giremedim topik susumuş be güzelim kamilem fırça attı valla bugün ee haklıya haklı napalımmm canım yoğunum evet olsun ben yetişirim yine sizeeee çoookk öpüyorummm hayatımcığımmm...opuyorumnanaktan

GÜNAYDIIIIN
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Günaydınn.....günaydın......günaydın......

ay ayy ayyy canlarım benden önce gelmiştee ne güzel günaydınlar demişler öyle

çoooookkkk teşk kızlarr
bendende herkese en tatlısından öpücükler...ŞenizŞenizŞeniz

en güzelinden çiçekler.....a.s.a.s.a.s.a.s
ee nasılsınız bakalımmm
kamilem nasılsın oldunmu iğneni ama baharda geçti senin alerji geçmedimi be gülümmm..:1hug:
frezyaa selam canım nasıl geçti sınav hayatımmm benimki konu kapanmıştır dedi valla konuşturtmuyo bilee zillii:roflol::roflol:

zeynommmmmm bendende öpücükler tatlımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canlarım bebeklerim prensesler tatlı ve huysuz karular nasılsınız bakemmmmopuyorumnanaktan

X