Kz Anneleri gelin bizde coalm

ahh bacularr ahh gelin valla kim varsa gelsinn yetsin bana...mafoldumben

off yaaa karnımda aç üstelik..

ay ben sana ne diyim güzelim zeynommmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmm diyim yeter sanırımm
teşekkürler hayatımmmmm.........Şeniza.s.:teytey:

canım afiyet olsun ne demek
Yemek işlerinde üzerime yoktur övünmek gibi olmasın :kedi:zemuszemus:roflol::roflol::roflol:
Bunlarda senin içindi opuyorumnanaktan

kızzzlarr kim var bakayım burada ben gelene kadar kimse kalmadımı((((((((((((((((((((((
bugün yoğundum giremedim yeğenim de bendeydi
şekerlerr gelinimiz hamileydi dr kız demişti bugün kontrole gittilerrr dr erkek demiş biz kıza alışmıştık şok oldukkk:)))))))))))))))))))))))

iki yaşında bir oğlum var olursa ikincisi önce sağlıklı sonra kız olsun çok istiyorum dua edin bana:kedi:a.s.

erkekten sonra kız çocuğu olan varmı acabaCADIARZU
çevremde çok az da

iki yaşında bir oğlum var olursa ikincisi önce sağlıklı sonra kız olsun çok istiyorum dua edin bana:kedi:a.s.
hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canımm
benim iki tatlı cadım varrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:

hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canımm
benim iki tatlı cadım varrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi::kedi:

aminnnn... Allah kızcelerini sana bağışlasın ablacım bende annemin iki cadısından birisiyim
kız çocuğu yetiştirmek için yanıp tutuşuyorum hayırlısı tabi önce hepimizin evlatlarını uzun ve sağlıklı ömürlera.s.:1hug::nazar:

b69660hayrlcumalarf.jpg

herkese günaydın hayırlı cumalarrropuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok

akşam dedimki pazar babalar günü eşime ilk babalar günü hediyesini alayım girdim alışveriş merkezine vaktimde az eve kızıma yetişeceğim öyle bakıyorum ne alsam diye birden kol düğmelerinin yanında buldum kendimi aslında eşim pek kullanmaz ama bilinç altı o anda gözümden bir damla yaşın akmak üzere olduğunu fark ettim ben babama kol düğmesi almıştım en son babalar günümüzde

sevdiklerinizin değerini bilin ben babamsız babalar gününden nefret ediyorum

BABACIĞIM SENı ÇOK ÖZLEDıM

günaydınnnnn............

gününüzde gönlünüzde aydın olsun kızlar...
hepinizi öpüyorummmmopuyorumnanaktanopuyorumŞenizŞeniz
ayyyy bu gün yeni doğmuş gibiyim yaa biliyomusunuzzz.......ohh çok şükürrr

eski rose geri döndüüüüü yehoooooooooo:lepi:
çünküü patronum gezmeye gittiiiiii..aman gittiği yerden memnun kalsında geç gelsin inşallahhhh.............:roflol:

ah inşallah ebrumd a gelirr bugün..
birazdan arıycam sizlere bilgi veririmm

ay ay ayyy içimde bir neşe sormayın yaniiiii:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:

aman ben özlemişim bu halimi sizi bilmem deeee:roflol:

ee yeni arkadaşlar var sanırımm hoşgelmişlerrrr sefalar getirmişler.....

çok güzel cuma dilekleri varr allah razı olsun yazanlardannn...

güzel bir gün olsun arkideşlerrrrrrrr...neşeniz bol olsunn....enerjiniz yüksek olsun ebrum burda olsunn....:1hug:

merhaba arkadaşlar içimi acıtan bir olayı paylaşacagım çünkü bugün hiç keyfim yok

akşam dedimki pazar babalar günü eşime ilk babalar günü hediyesini alayım girdim alışveriş merkezine vaktimde az eve kızıma yetişeceğim öyle bakıyorum ne alsam diye birden kol düğmelerinin yanında buldum kendimi aslında eşim pek kullanmaz ama bilinç altı o anda gözümden bir damla yaşın akmak üzere olduğunu fark ettim ben babama kol düğmesi almıştım en son babalar günümüzde

sevdiklerinizin değerini bilin ben babamsız babalar gününden nefret ediyorum

BABACIĞIM SENİ ÇOK ÖZLEDİM

ayy canımmm kuzummm... kıyamam

ah be canım hayat işte napıcan bize sadece uymak geliyoo evet üzücü bebeğim ama onu
özleyebilmekte güzel.. bunu yaşayamayan nice evlat var .eminim babanda seni çok seviyordu.kızlar çok babacı oluyolar ben dahil.Allah senin eşine uzun ömür versin kzıın babasını doya doya yaşasın.Benim eşim hiç baba görmemiş.Annesi7 aylık hamileyken vefat etmiş .onu yaşamış olmanın mutluluğunu hisset canımmm..hadi ruhunada oku yapacağın en güzel hediye o...o üzülmeni istemezdi biliyorsun kii hiçbir baba istemez
:teselli::teselli:

hadi kso cuğum bak okuda acık tebessüm et cancağızım

AZERBAYCAN DİALOGLARI

--------------------------------------------------------------------------------

ETİ'NİN AZERBAYCAN'DAKİ REKLAMI
Bir Sormacam Var Balalar / Gaydi Gaptır Gaptır /
Çaya Gaamaltıya Gatar / Dimeli Nedir Nedir /
Miskimit Denince Ahla / Tamam Şindi Gaptım /
Heman Onun Adı Düşer / Eti Eti Eti :))

--------------------------------------------------------------------------------

ARADIĞINIZ KİŞİ KAPSAMA ALANI DIŞINDA İSE:
"Aradiginiz Nümreye Zeng Çatmir. Tilifon Ya Söndürülür Ya Da Eat
Dairesi Haricindedir. Hayis Edirik Biraz Sonra Zengeyleyesiniz."

SELÜLİT KREMİ REKLAMI
Kadın Manken:
-Kepinizin Melumidir. Selilit Avratları Dehsete Düşirir...

HABERLER
Spiker:
-Gardas Ölke Türkiye'nin Ali Prezidentı Ahmet Necdet Sezer, Tütün
İçimliği Yasasını Geri Depti...

İPANA REKLAMI
Dış Ses:
-Yeni Yetmelerinizin, Körpelerinizin Dişlerini Ipana ile Didikleyin...

REJOİCE SLOGANI "Yıka Ve Çık!" Ya, Azerbeycan'da Şöyleymiş:
"Çitilirem Çitilirem Çikirem!"

gelen mailden alıntıdır..

rosem teşekkür canım pazar günü izmite babamın kabrine gidiyorum kısmetse ne bileyim onunla avunurum bende

merhabalar arkadaşlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hepinizin cuması mübarek olsun :Saruboceq:

X