- 11 Aralık 2007
- 1.974
- 0
-
- Konu Sahibi kSo
GÜNAYDINNNNNNN........
güzel kızlarımızın güzel anneleri hepinizi öptümmmm.....ŞenizŞenizŞenizŞeniz
hayırlı cumalar arkadaşlar allah güzel bir gün nasip etsin inşallah..
evet evet karne alıyoruz sonunda.kızım bana taktir getiriyo arkadaşlarım hemde hepsinden 5 puan alarak.Allahıma şükür.Fakat türkçe den 4 gelebilme olasılığı varmış .Ahkızlar eğer 4 gelirse vay halimizee bu kahreder kendini benide yer nasıl oldu nasıl oldu diye.Söylemesi ayıp teyzeleri kızım okulunun özel sınıfında.Yani okulun belirlediği öğrencilerin alındığı özel bir sınıfta.ona göre dersleride diğerlerinden çok ağır Ama yavru kuşum başardı çok şükür.
frezya cığım sınav nasıl geçmiş hayatım geçmiş olsun bu arada bizede:roflol:
ay kızım sınava girerken moral verim diye yapmadığım şaklabanlık kalmadı.Ama o içeri girdi ben zor tututum kendimi ağlamamak için
ahanda dedim kendi kendime.. işte sbs annesi:roflol:
Masallah melegimize rosemciğim
Allah basarılarını daim etsin hep seni böyle gururlandırsın
Benim ögernciligim aklıma geldi senin yazdıklarını okuyunca
Karnemde bi tane 4 var diye aksama kadar agladıgımı bilirim
Ne güzel demek sorumluluklarını biliyo
İyi tatiller diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hepinize selam kızlar.
bugün biraz geç kaldım.zaten gene çıkıcam.
gene dışarda görevliyim bugün.
hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
bugün karne günü.benim kızımda birinci sınıfta olduğu için ilk karnesini alıcak.
yaşasınnnnnnnnnnnnn.
çok heyecanlı güzel kızım.beni çok istedi ama malesef gidemedim tabi.izin sorunu yüzünden.
rosemmcim çok sevindim canım.allah hep böyle devam etmek nasip etsin meleğime.
benim için onu kocaman öp annesi.ebru teyzesi onu çok kutluyor.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ah saoal ebrum.. inşallah senin kızında ablasına benzer .İnşallah iyi bir liseye girer ebrum tek derdim o.Sen bu sıcakta napıcan be canım dışarlarda allah yardım etsin....bende dedim herhalde karne için izinli bizim hatun.Ay izin vermemeleri kötü olmuş tabii olsun bitanem akşama güzel ce bişeyler yaparsınız beraber onu telafi edersiniz.:teselli:
inşallah canım ablasına benzer.
bakalım şimdilik sınıfında en iyilerden birisi.
yani en iyi 2 kişiden biride benim kız..
aman sorma dışarsı işini hayatım.detaylı anlatmam lazım böyle anlatılıcak gibi değil.geçen dedim ya şefime bozuğum diye işte bu yüzdendi.
oda ne yaptı etti işte görevi verdi bize.
canım eminim meleğimiz iyi bir liseye giricek annesi.sen merak etme.onda bu hırs varken herşeyi yapar benim yeğenim.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biraz önce konuştum bence kızçemle.dedim hayatım gelemiycem ama akşam birlikteyiz sen merak etme olurmu.
tamam annecim dedi ama tabi biraz bozuldu.neyse artık hafta sonu gönlünü almaya çalışıcam artık hatunun ne yapalım.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ah bu şefler ahhhhhhdelikafaduldendelikafadulden
ebrum bizim kız çıktı galiba tatilee sesi yok bunun yapmıştır o işini çılgın şey yaaaa
ohh şimdi ytüzüyodur o haa ben sana diyim bak ama bi gelsin oooklava::mymeka:kötükedihüso dimii ebrumm
alkisalkisalkisalkisalkisalkis canım çok sevindim kızını öpüyorum çokGÜNAYDINNNNNNN........
güzel kızlarımızın güzel anneleri hepinizi öptümmmm.....ŞenizŞenizŞenizŞeniz
hayırlı cumalar arkadaşlar allah güzel bir gün nasip etsin inşallah..
evet evet karne alıyoruz sonunda.kızım bana taktir getiriyo arkadaşlarım hemde hepsinden 5 puan alarak.Allahıma şükür.Fakat türkçe den 4 gelebilme olasılığı varmış .Ahkızlar eğer 4 gelirse vay halimizee bu kahreder kendini benide yer nasıl oldu nasıl oldu diye.Söylemesi ayıp teyzeleri kızım okulunun özel sınıfında.Yani okulun belirlediği öğrencilerin alındığı özel bir sınıfta.ona göre dersleride diğerlerinden çok ağır Ama yavru kuşum başardı çok şükür.
frezya cığım sınav nasıl geçmiş hayatım geçmiş olsun bu arada bizede:roflol:
ay kızım sınava girerken moral verim diye yapmadığım şaklabanlık kalmadı.Ama o içeri girdi ben zor tututum kendimi ağlamamak için
ahanda dedim kendi kendime.. işte sbs annesi:roflol:
Kızlar neredesiniz?
Rosem ne oldu melegimizdenhaber yok mu karnesini almadımı daha?:uhm::uhm::uhm::uhm:
canım benim olsun ne güzel oda nazar boncugu olur karnesininah be gülüm türkçemiz 4 gelmiş:sinifsinif:
bakalım durum ne eve gidince anlıycaz artık ama sanki baya tahmin ettiğim çıkıyo gibi sesinden hayatımmm teşekkürler ilgine sen hep beni mutlu ediyosun zeynom yaaa
ŞenizŞenizŞeniz
ay unutmamıştaaa tatlım benim