- 26 Mayıs 2008
- 4.483
- 0
- Konu Sahibi kSo
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar.
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar.
hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmm.
Günaydınnn..
geç kaldım ama geldim iştee kaydirigubbakcemile3
anam akşam kimse evinde yemek yememiş galiba herkescikler bzim restaurantamı gelmiş ne...off bitmedi işi yaaa...
ee ebrum nasılsın canım varmı bir gelişme hayatım.
opuyorumnanaktangünaydın fıstıklarrrr öpüyorum hepiniziŞeniz
günaydınnnnnnnnnnn.opuyorumnanaktangünaydın fıstıklarrrr öpüyorum hepiniziŞeniz
canım aradığına göre çıkacak o piyasaya bak olumlu sinyal vermiş..
off ebrum ya senin bu yaşamında ne action lu oldu buaralar..bi sakinleşin artık yaa..
gel ben bi öpimde sana moral olsun tatlımmm ohhhhhhhhhh sıkı sıkı tatlı tatlıııŞenizŞeniz
be gülüm sende hemen bırakıyosun kendinii ah ahhh dedim sana özellikle yapılmış bişey bu.
hani üzülürlerse hatalarım affedilir belki gibisinden.hiç üstüne düşmesinler valla tıpış tıpış geri gelir o süt dökmüş kedi gibi hemdeee sende hiç sinir olma hayatım kazık kadar adam o yaa ..klava: dayaklık valaa
opuyorumnanaktan geldim şekerim ama bugün yoğunum biraz arkadaşım gelicek çaya oturmaya o yüzden mutfaktayım sürekli arada bir gelip kaçıyom sen nasılsın şekerimlülülülülülügeldinmi şekerimmmmm hoşgeldin sefa getirdinnn....kaydirigubbakcemile3
slm ben geldim şekerlerr ama kimse kalmamışş
kızların odasına daldım anca çıkabildim sizler nerdesiniz bakemmlmaz:
ebrucum inş döner arkadaşınn
ne anlarlar kaçmaktan bilmem bizim başımızda da var bir tane o türden
borçları yapar kimseye yardım da istemez sıkıyı görüncede ortadan kaybolurrrr
şimdilerde yine yok ortalarda bakalım ne zaman çıkar ortayakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ewet temizlik yaptım canım ders kitapları,test kitapları,kullanılmış defterler ödev kağıları vs leri okul geri dönüşüm için topluyordu onları ayarlarken odayıda derinden temizledim yaz moduna getirdim tatil boyun ferah kullansınlar istedim ıvır zıvırları attım onlar okuldayken değilse attırmazlardıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞEKERCİĞİM...Şeniz
naptın çok mu yoruldun yanlış anlamadım dimi temizlik yaptın ..
ah hayatım ah sorumsuzluklarıyla üzüyolar insanları işte böylee...
teşekkürler anımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktandarısı başına şekerrkaydirigubbakcemile3günaydın hayırlı cumalar
Karne alacak meleklere güzel notlar diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canım inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
karne bekleyenlere güzel karneler gelsin inşallah tabiki banada
hayırlı cumalar canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan