bak sizin için uğraşıp öğle yemeği hazırladımm:kedi:ne kadar hamaratım dimikaydirigubbakcemile3
niye üzdü bakem seni kıyamam ben sana:teselli::teselli:Şeniz biliyormusun benim canım sırdaşım yoldaşıım kızkardeşimin adaşısın kıyamam ben sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
afiyet olsun canımmkaydirigubbakcemile3kamilemmmm müthişsin yaaaa karnımda bir aç kii...:sm_cool::sm_cool:
sen bakma kso ya bitanem yaaa bana sataşmaya yer arıyoo ben bi sataşçam onaa görecek gününüüüüüdelikafaduldendelikafadulden
afiyet olsun canımm aa hurma sağlıklı bir tatlıdır içinde yapay şeker olmadığı için düşüncesiyle koymuştum sofraya neyse bizde ramazan sofrasını yad etmiş oljuruz ne yapalımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız bunlar bizi sinir etmek için ellerinden geleni yapıyorlar rosemcim.
mafoldumben mafoldumben
kamilem ellerine sağlıkda sanki bu öğlen yemeği değilde daha çok iftar sofrasına benziyor.
hurmalar falan.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canımmkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canımm aa hurma sağlıklı bir tatlıdır içinde yapay şeker olmadığı için düşüncesiyle koymuştum sofraya neyse bizde ramazan sofrasını yad etmiş oljuruz ne yapalımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ebrucum bişey dice nisbet sancan biliyorum ama demeliyimmmafoldumben
ben biraz şekerleme yapıp geleyim okkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ah ebrum yaaa görüyomusun şunların yaptığını şekerim yaaa bide öpücük atıyolar giderken hıh :umursamaz:
napalım biz şimdi yaaa
çıkardım ayakkabıları ebru masanın altında..
aldım ayağımı altıma sus kimse farketmesin çok şiştiler yaa dün gece ne ağrıdı ya off bütün yaz napcam ben bu şekilde....:sinifsinif:
aynen benimde öyle ayaklarım davul gibi hayatım.
ne yapıcağımı şaşırdım.
birde şefime kızdım zaten.delirmek üzereyim
adamı öldürsem doymıycam ya.
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso
OYYY kuşum naptı sana valla ben benimkileri hiç sıkmıyorum bu ara işlerini yapsınlarda yeter bana anlat bakim canımm...:teselli:
:umursamaz: ben yene geldim tahayı uyuttum kendimde hiç bişey yapmadım yattım biraz sıkıldım bir bakayım benim hanımlar ne yapıyo dedim ee napıyonuzdelikafaduldendelikafadulden
delikafadulden ay sen beni güldürdün yaa babannesi hediye almayı bırak gelmedi bile soğuk nebale onlar neyse babası akülü araba almış annesi yani ben çok hoş bir oyuncak aldım teyzesi tatile gitcezyaa tatil alışverişi yapmış anneannesi kıyafet almış dedesi bisiklet almış dayısıda kumandalı araba küçük teyzesi gelemedi doğumu yakın o yüzden işte bu kadar:teytey::teytey:EE SEN BIRAK BİZE NİSPET YAPMAYIDA TAHAMA NE HEDİYELER GELDİ ANLAT BAKAILM BİZE
cici babannesi ne almış tahama
delikafadulden ay sen beni güldürdün yaa babannesi hediye almayı bırak gelmedi bile soğuk nebale onlar neyse babası akülü araba almış annesi yani ben çok hoş bir oyuncak aldım teyzesi tatile gitcezyaa tatil alışverişi yapmış anneannesi kıyafet almış dedesi bisiklet almış dayısıda kumandalı araba küçük teyzesi gelemedi doğumu yakın o yüzden işte bu kadar:teytey::teytey:
kızlar şimdi sizden birşey rica edicem.
çok sevdiğim ve çok yakın bir arkadaşım kayboldu.şu anda bütün ailesi arkadaşları ve ben deli gibi onu arıyoruz.
ne olur dua edin en kısa zamanda bulalım.
herkesle helalleşmiş ve çıkmış.arkadaşlarınada mesaj çekmiş.ne olur dua edin bulalım.
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah allah ebrum ne demek bu yaa..helalleşmiş çıkmış falan aaaaa
allahım allahım
kimbilir ne sıkıntısı vardır.
.allahım salim düşünme duygusu versin o istemedikçe bulmanız çok zor.İnşallah o sizlere geri döner bitanem.Allhım düşüncelerini ferahlaştırsın inşallah o zaman geri dönecektir.Sizlerede sabır inşallah tez vakitte güzel haber alın inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
a
inşallah canım.o kadar telaşlıyızki bilemezsin.aklımızı üşütücez.evin tek oğlu.nerede belli değil.o kadar kafamız karıştıki anlatamam.
allahım tez zamanda iyi haberlerini almamızı nasip etsin inşallah.
ne yapıcaz onu bile bilmiyoruz.polisi falan aradık ama.
telini kapatmış,arabada yok ortalıkta.sabahtan beri ulaşılamıyor.
ufffffffff ya
ya canım belki ilgi çekmek istemiştir sakin ol azıcık
iyi düşün iyi olsun sakin olll ebrum hayırlı haber mutlaka çıkacaktır aileye olumlu şeyler söylee gençler yapar bazen böyle çıkar o çıkar merak ettirmek istemiştir falan de
ki inşallahta öyle olacak.