Kz Anneleri gelin bizde coalm

topik topik gezmekten ayaklarım şiştikaydirigubbakcemile3
ben evi bir toparlayıp geleyim şekerlerr
bi yere kaybolmayın gelince beraber plates yapacağz ona görelmaz:

kızlar burada felaket bir sıcak var dayanılır gibi değil
biz yarın yazlığa gidcez yine giremicem kk ya çünkü orada net yok :gitme:
yine özlücem sizleri ben :gitme:
olmaz olamazzzlmaz:lmaz: mafoldumbenmafoldumbenyazlığa net al ozaman şekerimm:umursamaz::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

neyse geldim.
telimde bir sorun vardı onu hallettim.kimler nereye gidiyor bakalım deyin bana.
kız kso çok iç kararttın he.git artıkda şu kıskançlıklarından kurtulalım şekercim.
lahanacım sen nereye gidiyorsun be güzelim.
ne kadar kalıcaksın.

opuyorumnanaktan günaydın fıstıklar nasılsınız bugün keyif çayımı aldım ve geldim

kız izabellaaa sende beni çatlatıyosun haaaaaa

çayımı aldım demezmii ohh evde ..ölecem burada şimdii......:roflol::roflol:

kız izabellaaa sende beni çatlatıyosun haaaaaa

çayımı aldım demezmii ohh evde ..ölecem burada şimdii......:roflol::roflol:
:kedi::kediy oy kıyamam sana arkadaşım keşke bende işte olsam iyice sıkıldım evde birde çok halsizlik var bu aralar bende oturdum yerden kalkamıyom bir türlüfisfisfis

rosemmcim bunların hepsi kıskandırıyor bizi ya.
evdeyiz uyuyoruz çay içiyoruz falan diye.
bizde sabahın köründe gelip manyaklarla uğraşalım.

rosemmcim bunların hepsi kıskandırıyor bizi ya.
evdeyiz uyuyoruz çay içiyoruz falan diye.
bizde sabahın köründe gelip manyaklarla uğraşalım.
:umursamaz: işteyken bende hep özenirdim evde oturan karulara:roflol: ama şimdi sıkıldım iyece yaffff hep aynı işler evde off offf kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

:umursamaz: işteyken bende hep özenirdim evde oturan karulara:roflol: ama şimdi sıkıldım iyece yaffff hep aynı işler evde off offf kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

gerçi bizde böyle söylüyoruzda 3 günden fazla oturamıyoruz evde hemen sıkılıyoruz.
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

:kedi::kediy oy kıyamam sana arkadaşım keşke bende işte olsam iyice sıkıldım evde birde çok halsizlik var bu aralar bende oturdum yerden kalkamıyom bir türlüfisfisfis

ay bide halsizlik demezmiiiiiii kız biz nedelim bak saat kaç daha şişti benim ayaklar yine davul olduu :gitme:

ay bide halsizlik demezmiiiiiii kız biz nedelim bak saat kaç daha şişti benim ayaklar yine davul olduu :gitme:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla öyle canım çok halsizim senin ayaklar oturmaktanmı şişiyor acaba kıssssdelikafaduldendelikafadulden

bak sizin için uğraşıp öğle yemeği hazırladımm:kedi:ne kadar hamaratım dimikaydirigubbakcemile3

kamilem hiç biri gelmesin biz yiyelim rosem gelmesin o beni üzdü hadi diğerleri gelsin ama rosem gelmesin aglarım

kamilem hiç biri gelmesin biz yiyelim rosem gelmesin o beni üzdü hadi diğerleri gelsin ama rosem gelmesin aglarım
niye üzdü bakem seni kıyamam ben sana:teselli::teselli:Şeniz biliyormusun benim canım sırdaşım yoldaşıım kızkardeşimin adaşısın kıyamam ben sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bir sen varsın kamilem bunlar kaka bana kızdılar hele rosem hep kafama vuruyor koru beni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla öyle canım çok halsizim senin ayaklar oturmaktanmı şişiyor acaba kıssssdelikafaduldendelikafadulden
kız bunlar bizi sinir etmek için ellerinden geleni yapıyorlar rosemcim.
mafoldumben mafoldumben
bak sizin için uğraşıp öğle yemeği hazırladımm:kedi:ne kadar hamaratım dimikaydirigubbakcemile3

kamilem ellerine sağlıkda sanki bu öğlen yemeği değilde daha çok iftar sofrasına benziyor.
hurmalar falan.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…