Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydınlar a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
hoşgeldin canımmopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.
haklı çocuk canım ya
benimkiler 2 ve 3,sınıfa gidiyorlar büyüğün sınavları var küçükğün öğretmen dersi bile bıraktı sayılırr

günaydın tatlım.

günaydın güzel kızçelerimim güzel anneleri :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

herkeşlerde buradaymış beee
rosemim nerelerdesin şekercim bende seni arıyodum klava: klava: klava: insan bi haber verir buradayım diye demi ama :mymeka:

kıskanç böcükkkkkk........a.s.:1hug: nerdesin bakim sen dün bi laf attın kaçtın şimdi aklıma geldi

özlersin belki dedim öpersin(( ahhh ebrum kübram lahanam zeynom görün görün şu rosemin hainliklerini hiç öpimde demez gıcık karuuu

günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanamanda aman kıskanç ve kaprisli arkadaşımız mı gelmişşkaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ben sevmiyorum artık zeytin çiçeklerini:umursamaz:bıktım gözlerimin aısından gözlerim iri zaten bide şişiyorlarr sinir bir görüntü allahtan kociş pek görmüyor sabah aceleyle kahvaltı yapıp çıkıyor gece dönebiliyor ancak işten:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kamilecem canım bende seni öptüm rosemi öpmiycem küstüm seni öpücem kızlar hani bir tatil işim varya kociş daha izin alamadı ben kızla gitsem bu face olayıda daha sıcakya beni vururmu :)))

kamilecem canım bende seni öptüm rosemi öpmiycem küstüm seni öpücem kızlar hani bir tatil işim varya kociş daha izin alamadı ben kızla gitsem bu face olayıda daha sıcakya beni vururmu :)))

git be hayatım .oh ne güzel.bende bu aralar çok bunaldım.bir an önce çıkmak istiyorum tatile.:umursamaz: :umursamaz:
ama nerde evi taşımadan hiçbiri yere gidemem.mafoldumbenmafoldumben
bakalım evi bir taşıyım yerleşsem hemen kendimi atıcam sokaklara.

ahh canım ahhh bende çok istiyorum gitmeyi arkadaşım bilet işimide halletti ama eşim bilmiyorum hayla sorun var işiyle ilgili o alamazsa yatar dün patrona birden çok yoruldum 3 gün tatil yapsam çok iyi olur dedim laf arasında iyi git dedi şok oldum ama eşim alamıyor bakalım bugünde alamazsa daha doğrusu işini bırakacagı kimse yok üfffffff deli olucam

valla şekerim benim kociş olsa bana faceden mesaj gelecek:1shok: oda görecek :1shok: falla düşünemeyom benümküde benü yalnuz göndermezdi heralde

en kötüsüde o zaten.sen ayarlarsın o ayarlayamaz o ayarlar sen ayarlayamazsın.
artık canım hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim.inşallah istediğin gibi olur.
giderseniz nereye gidiceksiniz peki şekercim.

AŞKIMMM burdayım artık ben ve bizim caz ekibiiii gel herkesi bekleriz gelen gelmeyen sağ olsun anammm:teytey::teytey:
özlersin belki dedim öpersin(( ahhh ebrum kübram lahanam zeynom görün görün şu rosemin hainliklerini hiç öpimde demez gıcık karuuu

kız öptükyaaa bi oku sonra kapris yappp aaaaa töbe töbee sen git tatile gittee kal orada tek başına valla eve almaz eniştem seniiiii:roflol::roflol: al hadi gene öpücük sana kıyamadım gene çılgınŞeniz ohhhhhh

kızım kasap falan değilse yaparız sana bi iyilik beee 3 gün bakarız onun işinede ama kasapsa bide tellaksa olmazzzzdelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

enişteyi bilemeyeceğim şekercim ama tahminime vurabilirrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim ki olaya gerek kalmadan göndermez asla onsuz zatenlmaz::roflol::roflol:

ebrucum kısmet dedim hep ama olmıycak galiba laraya gidecektim ahhh ahhhh rosemim kasap değil canım sen onunişini iyi yaparsın otomotiv satış güzelim ben şef değilim ama eşim şef bak yine iyisin şef olacan 3 gün bakıver işte ne olur ohhh kamilem öp kız öp iyi geldi kıskancım ben kıskancım kıskancım rosemide kıskanırım ebruyuda ekerim kamilemi öperim öperim hahhayyattt

ah gel bende öpem seni şekerim gel sen yeerki iste be gülüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

AAA LARAYA GİDİLMEZMİ BEEE kamileme misafir gidicen yanii iyi napalım 3 günde gelceksen olur bakarız yerine eniştenin ama 3 gün den fazla olmaz enişte içten çıkmış derim döner gelirim haayerimseniben

kızlar burada felaket bir sıcak var dayanılır gibi değil
biz yarın yazlığa gidcez yine giremicem kk ya çünkü orada net yok :gitme:
yine özlücem sizleri ben :gitme:

kızlar burada felaket bir sıcak var dayanılır gibi değil
biz yarın yazlığa gidcez yine giremicem kk ya çünkü orada net yok :gitme:
yine özlücem sizleri ben :gitme:

aaaaa oolmadı ama şimdiiii al bi klima be şekerim... nereye gidiyosunuz kimle gidiyosunuz ne zamana döncen anlat bakalım bi açık açıklmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…