Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmaz olamazzzlmaz:lmaz: mafoldumbenmafoldumbenyazlığa net al ozaman şekerimm:umursamaz::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:kızlar burada felaket bir sıcak var dayanılır gibi değil
biz yarın yazlığa gidcez yine giremicem kk ya çünkü orada net yok :gitme:
yine özlücem sizleri ben :gitme:
opuyorumnanaktan günaydın fıstıklar nasılsınız bugün keyif çayımı aldım ve geldim
hoşgeldin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoh ohh afiyet olsun tatlımmkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan günaydın fıstıklar nasılsınız bugün keyif çayımı aldım ve geldim
:kedi::kedi: hoşbulduk canım teşekkür:kedi:günaydın canım.hoş geldin.
afiyet olsun şeker.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:kedi::kedi:hoşbulduk tatlım sağolasındelikafaduldenhoşgeldin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanoh ohh afiyet olsun tatlımmkaydirigubbakcemile3
:kedi::kediy oy kıyamam sana arkadaşım keşke bende işte olsam iyice sıkıldım evde birde çok halsizlik var bu aralar bende oturdum yerden kalkamıyom bir türlüfisfisfiskız izabellaaa sende beni çatlatıyosun haaaaaa
çayımı aldım demezmii ohh evde ..ölecem burada şimdii......:roflol::roflol:
:umursamaz: işteyken bende hep özenirdim evde oturan karulara:roflol: ama şimdi sıkıldım iyece yaffff hep aynı işler evde off offf kafamçokkarıştıkafamçokkarıştırosemmcim bunların hepsi kıskandırıyor bizi ya.
evdeyiz uyuyoruz çay içiyoruz falan diye.
bizde sabahın köründe gelip manyaklarla uğraşalım.
:umursamaz: işteyken bende hep özenirdim evde oturan karulara:roflol: ama şimdi sıkıldım iyece yaffff hep aynı işler evde off offf kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
:kedi::kediy oy kıyamam sana arkadaşım keşke bende işte olsam iyice sıkıldım evde birde çok halsizlik var bu aralar bende oturdum yerden kalkamıyom bir türlüfisfisfis
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla öyle canım çok halsizim senin ayaklar oturmaktanmı şişiyor acaba kıssssdelikafaduldendelikafaduldenay bide halsizlik demezmiiiiiii kız biz nedelim bak saat kaç daha şişti benim ayaklar yine davul olduu :gitme:
niye üzdü bakem seni kıyamam ben sana:teselli::teselli:Şeniz biliyormusun benim canım sırdaşım yoldaşıım kızkardeşimin adaşısın kıyamam ben sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankamilem hiç biri gelmesin biz yiyelim rosem gelmesin o beni üzdü hadi diğerleri gelsin ama rosem gelmesin aglarım
kız bunlar bizi sinir etmek için ellerinden geleni yapıyorlar rosemcim.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla öyle canım çok halsizim senin ayaklar oturmaktanmı şişiyor acaba kıssssdelikafaduldendelikafadulden
bak sizin için uğraşıp öğle yemeği hazırladımm:kedi:ne kadar hamaratım dimikaydirigubbakcemile3