Kz Anneleri gelin bizde coalm

günaydin arkadaşlar ne kadar beni özlemesenizde ben özledim sizleri.
unuttunuz beni dimi sağolsun zeynom harcinde beni soran yokmuş neyse sağlik olsun ama beni hepinizi özledim.

inşallah bundan sonra arda uğrarim.
buğün oğlumun sinavi bvar sbs allah tüm evlatlarimiza ziyin açkliği versin emekleri boş çikmasin inşallah
sizlerde dualarinizi eksik etmeyin.
öpyorum hepinizi

Amanda aman kimler gelmiş efendim hosgeldiniz sefalar getirdinizbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Canım kankam güzel arkadasım benim sen geldin ya kırmızı halıları sermek gerekolumunekankayizsmile
Bizde seni cok özledik opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Canım oglunun sınavınında basırılar diliyorum Allah zihin acıklığı versin insallah güzel bir okula yerlesir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım bundan sonra bekliyoruz bak bizi ihmal etme olur mu
Su tasınma işi araya girince beni bulamazsınız bak
Bu arada rosem hiç bahsetmiyo dügün telasından ama onun kızında sınavı olmalı Allah yardımcısı olsun kolay gelsin bakalım insallah güzel bir okula yerlesir melegimiz:Saruboceq::Saruboceq:
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın günaydın günaydın
Güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum hepinizea.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Eeee daha kimse ugramamıs:1no2::1no2::sm_confused::sm_confused:
Rosem frezya yavruların sınavları nasıl gecti bizi haberdar edin hayırlı haberlerinizi bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq:
Kamilemden hala ses yok :uhm::uhm:
Gardenia nerdesin kız ugramamıssın işler yogun galiba<-tatlicadiarzu-
Derin madre vaveyla sizlerden hiç haber yok zaten ee hadi artık toplanalım yine sonra beni bulamazsınız baklmaz:lmaz:lmaz:

Kahve zamanııııı
Aslında saat 3 te getirecektim kahveleri ama belki pazara cıkarım burada olamam
Afiyet olsun..

zeynooo kahve süperr olduu canımmm...opuyorumnanaktan

canım arkadaşımmmm nasılsınnn yok bacım benim işte yoğunluk falan olmuyo pek sabahtan akşama kadar oturuyorum:roflol::roflol: bugün gelen giden çok oldu o yüzden uğrayamadım nasılsın canım sen çok yoğunsun bu aralar değilmi hadi herşeyin hayırlısı frezyaa uğramış hoş gelmiş sefalar getirmişşa.s.a.s. ee diğerleri yok kamilem yok vaveyla yok madre yok rosemm yokk ee nerde bu hatunlar derinim gelmiş gördüm hepinizi çok öptümmŞeniz

haaa bu arada unutuyordum benim erkekimin doğum günü yarın teyzeleri 3 yaşımıza girdik allahıma bin şükür:Saruboceq::Saruboceq: hafta içine denk geldiği için biz pazar akşamı kutladık çok eğlendi oğluşummhihoyyythihoyyyt

Bu topiğimiz adına Taha ya...
Nice mutlu senelere Rabbim saglık mutluluk basarı versin hersey gönlünce olsun:teytey::teytey::teytey:

Bu topiğimiz adına Taha ya...
Nice mutlu senelere Rabbim saglık mutluluk basarı versin hersey gönlünce olsun:teytey::teytey::teytey:
sağol canımmm ayy çok güzel pasta aminn inşallah rabbim hepimizin yavrularına sağlık versin çok teşekkür ederiz teyzeleriiŞenizŞeniz

merhaba güzeller..
nasılsınız..ben taşınma olayı ile meşgulüm..bazı eşyaları atasım war neyse ki az kaldı..bir de bunları yerleştircez:1shok:

öpüyorum hepinizi gülzeyno,rosemme,madre,izabelle,kamilece

taha'nın doğum günü kutlu olsun Allah hayırlı sağlıklı ömür versin..

Canım benim kolay gelsin aynı dert bendede var :sm_confused::sm_confused:
Ama daha ev tutulmadı bile:1no2:
O yüzden cok acele etmiyorum toplamak için
Sen ne zaman tasınıyorsun tayin nereye cıkmıstı

sağol canımm aminnn daha bitmedimi taşınma işleri hadi allah kolaylık versin canım iyice bir yerleş bakalım sonra daha çok gelirsin buraya

iyi geceler şekerlerrr,geçmişi okuyamadımm ,leptopum bozuldu giremiyorum yenisini alana kadar giremiyorum hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere öpüldünüzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr...opuyorumnanaktan
emelciğim oğluşuna nice güzel yıllar dilerim.
vaveyla kolay gelsin...
kamilee olsun yepisyeniii laptopın oluacakkkk...

günaydın kızlarrr...opuyorumnanaktan
emelciğim oğluşuna nice güzel yıllar dilerim.
vaveyla kolay gelsin...
kamilee olsun yepisyeniii laptopın oluacakkkk...
sağol canım benimmŞeniz kamilem olsun napalım biraz daha sensiziz desene sağlık olsun kayıp rosemmmmmmmmmmmm nerelerdesin anacım hadi şu düğün olsun bir an öncede gel artık buraya :teytey::teytey:

Canım benim kolay gelsin aynı dert bendede var :sm_confused::sm_confused:
Ama daha ev tutulmadı bile:1no2:
O yüzden cok acele etmiyorum toplamak için
Sen ne zaman tasınıyorsun tayin nereye cıkmıstı

canım batman a çıktı tayin..bu ay sonuda eşya gidecek.
hayırdır siz niye taşınıyorsunuz

canım batman a çıktı tayin..bu ay sonuda eşya gidecek.
hayırdır siz niye taşınıyorsunuz

Allah kolaylık versin canım hayırlı olsun
Ben bahsetmiştim gözünden kactı galiba
Lojmanımız depreme dayanıksızmıs 3 ay tadilat yapılacak güclndirme calısması onun için tahliye ediliyor 1 eylüle kadar bosaltmamız gerekiyor bizde ev bakıyoruz bakalım istediğimiz gibi bulabilirsek hemen tasınacagız
Neyse hepinize hayırlı cumalar arkadaslaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ewet okumadım canım hiç..tespit edildiği iyi olmuş..bulursunuz ev hayırlısı olsun..
eşin ne iş yapıyor ben bilmiyorum amabilmiyorumkismile

İyi haftalar kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hala ev bulamadık bakalım hayırlısı ev bulunmayıncada toplamak istemiyorum
Yıkanacak battaniye uyku seti vs... onları hallediyorum
Ben bu işlerin arasında göz atıyorum siz yoksunuz nerelerdesiniz yaa:uhm::uhm::uhm:klava:klava:klava:lmaz:lmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…