ben geldimmmmm ben geldimmmmm ben geldiiimmmmm.....................
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
selam kızlar çok çok çok özledim sizi.
çoookk şükür benim düğün bitti ve ben ancak bu gün kendime geldim.
Herşey planladığım gibi oldu .Çok şükür Allahıma hiç bir aksilik olmadı.Öyleki benim ters abim bile bi terslik bulamadı delikafaduldendelikafadulden
Herşey mükemmel oldu.Tekne müthişti .Böyle eğlence görmemiştir boğaz boğaz olalı(bu kısmı abartıydı yada bana öğle geldi :1rolleyes:)
ee bu arkadaşınızda kendine fujya rengi bir elbisecik aldı ve yaktı ortalığı zemuszemus
gelinim ve damadım çok gü,zeldi.şimdi balayındalar antalya da.
geçen sabah ben uyurken aradılar.Dedim bi rahat bırakın artık beni uyucam düşün yakamdan.:roflol::roflol:
ya akşam otele bıraktım onları sabah erkenden bana mesaj atmış oğlum ablaaaa günaydın diyedelikafadulden bende yazdım balayı sabahı kimse ablasına mesaj atmaz dedim
ben atarım diye mesaj atmış tekrardan:roflol:
benden kısaca haberler bunlar
siz ne alemdesinizz bakalım gardenya geçmiş olsun prensimize.Allah evlilik mürvetinide görmek nasip etsin
zeynooomm ev bulamadınmı canım .Kolay değil tabii.En güzel geniş ferah ev gelsin seni bulsun canım
batman yolcusundan haber yoksositososito
emelim canım nerelerdesin bakim sen derin doğum yakınlaştı dimi şeker sıcakta zorda olur.Allah yardım etsin.Kamileciğimmm al şu yeni lap topu da gel artıkın
Benim düğün bitti ona göre
hepinizi öpüyorum dostlar herkes burayaaa hadi bakalımmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
ooo kız anneleri noldunuz yahuu tahamız sünnet oldu dedim kimseden ses çıkmadı çok kızdım haaaklava: klava: klava: ayol noldu neden kimse uğramıyo artık buraya rosemmm ohh çok şükür düğün bitmiş çok sevindim vaveyla sık sık uğra burayaa kamilem hadi şu laptopu yaptırrr haa bu arada bugün sünnet mevlüdümüz vardı çok yoruldum şimdi oturdum gelin detayları sonra yazarım gelmezseniz hiç bişey anlatmam hıh:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sağol canıma.s.aa canım görmedim..hayırlı olsun sünnetiniz
hayırlı olsun canımmmm:Saruboceq:acil şifalar oğlumuza maşallahhhhhooo kız anneleri noldunuz yahuu tahamız sünnet oldu dedim kimseden ses çıkmadı çok kızdım haaaklava: klava: klava: ayol noldu neden kimse uğramıyo artık buraya rosemmm ohh çok şükür düğün bitmiş çok sevindim vaveyla sık sık uğra burayaa kamilem hadi şu laptopu yaptırrr haa bu arada bugün sünnet mevlüdümüz vardı çok yoruldum şimdi oturdum gelin detayları sonra yazarım gelmezseniz hiç bişey anlatmam hıh:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
sağol canımmmm çok şükür atlattık ama sen birde bana sor allahtan çabuk toparladı yavrum mevlüdünüde yaptık nasıl rahatladım hafifiledim anlatamam evet bacım öyle bizdende aynı pc parası istediler nerdeyse bizde yeni aldık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inş bundan sonra görüşürüz bol bol Şenizhayırlı olsun canımmmm:Saruboceq:acil şifalar oğlumuza maşallahhhhh
canım leptopu yaptırmak için bir pc parası istediler bizde en iyisi yenisini alalım dedik haftaya inş yenisni alacağız:Saruboceq: ozaman inş bol bol görüşürüz şimdilik arada yeğenmin leptopunu ödünç alıyorumkaydirigubbakcemile3 rosemm şimdide tatile gider kesin annesigilin yanınaakannehirgülzeynom sen nerelerdesin şekerrr:sinifsinif:
görüşmek üzere öpüldünüzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin canımmmm yaa çok özledim seni sağol teyzesi inş damatlığını görürüz hep beraber canım yaa düğünde bitti iştede değilsin ee ne diye uğramıyon buraya:roflol:merhaba kızlarrrrr...........
gecenin bi saatinde size koştum
tahamız adammı olmuş.bebeğimiz büyümüş mü amanda aman.
damatlığınıda görücez inşallah
kamilem de gelmiş ohh ohh
kızımla oğlum balayından döndü bu gün yarın sabah kahvaltıya geliyolar a.s
resimleri toplanınca bi gün koyarım bakarız sözleşiriz bi gün bi saatte bakarız beraberce
arkadaşınız baya hoştu .Eşofmana gerek kalmadı yani emelim:roflol::roflol:
zeynomda bi yerleşsinde inşallah
batman yolcumuzda yerleşsin ama uzun zaman olamıyacak galiba aramızda
selam kamilemmmm ben sana özet geçeyimmm zeynom ev değiştiriyo hasarlıymış evi boşlatması gerekiyomuş o yüzden pek uğrayamıyor vaveyla arkadaşımız oda taşınıyo eskişehire oda bir ara yokk kevser sağolsun hep unuttu bizi hiç uğramıyoo rosemmm arada ce deyipp kaçıyo işte bu kadar derinn de uğramadı bu aralar sıcaklarla başı dertte galibaiyi günlerr kızlarrrr nabersinizzz bakalımmm,
zeyno hayırdır evmi mi değiştiriyor,batmana kim gitti neler oldu haberim yok bir anlatsanız diyorum rosemmmmmmm özet geçsen diyeceğim ama sende yoktun ki,ızabellam anlatır bana, bu arada kevserde uğramıyor galiba artıkkk oooo çok dağılmışız ama olmaz ki böyle(
canımm gülayyyyyyy hoşgeldin tatlım yaaa çok özledim seni ayy bu gençlerde dayak istiyo haaselam arkadaşlarım..
ya yok bunlardan kurtulamıycam galiba :roflol::roflol:
ya evlendirdik bunları yine bendeler yine bendeler sırnaşık şey
dün gece saat 1 e geliyodu bi mesaj ablacım uyuma biz geliyoruz sırnaşık şey
ya çokta hoşuma gidiyo aslında çokta seviyorum onları zaten gidicekler çanakkaleye ama sizleri ve reeldeki tüm arkadaşlarımı boşlamış durumdayım.Herkes artık ateş püskürüyo bana haklı olarak .Zaten düğünden sonra evi temizlemem ve eski haline getirmem dolu dolu 3 günümü aldı.Evimi hiç öyle görmemiştimfisfisfisAllahım nerden başlıyim şaşırdım Oda oda temizledim .söylemesi ayıp çamaşır çekmecelerim bile karman çorman olmuştu:uhm:
kızlar öyle ki fiskos masasının üstünden küçük altın çıktı :roflol::roflol:
sonra ki hafta hep yattım dinlendim.sonra ki hafta başı zaten döndüler balayondan veee hooooppp ablayasiz bensiz nasıl durdunuz orda diye dalga geçiyorum artık a.s
öyle iştee şekerler.
kızımın yarın sınav sonuçları açıklanacak.Allah yardımcımız olsun inşallah.Allah hayırlısıyla bir anadolu lisesine girmek nasip etse.emelim masşallah saymış dökmüş herşeyi kamilem sana
aldınmı acaba cici laptopunu bi ıslatalım haber verde aklinialirimsmile
şimdilik benden bu kadar bi ara resimlerimide kuyarım buluşalımda en azından emelim görür o geliyo sadık arkadaşım benim:dilcikar:
gerçi kimseye sitem edecek yüzümde yok :kedi:
sağol teyzesi çok yakışıklı oldu aresimlerini koycam bir ara :dance:o playboyuda(TAHA YI) yesin gülay teyzesiiiiiiiicokacimcoookcokacimcoook
MAŞALLAH SÜPHANALLAH