Kz Anneleri gelin bizde coalm

merhaba güzeller..
nasılsınız..biz eskişehirdeyiz izinde..eşim perşembe batmana gidiyor ben abim evlneceği için buradayım..eşim kalamıyor maalesef..çok üzgünüm..2 hafta sonra da ben abbas yolcu
her izinde mutlaka hava kapalı yağmurlu oluyor..ne şansısız yaa..
bu arada geçen cumartesi eşyaları yolladık ama çok olaylı oldu..
neyse arada uğraraım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan[

merhaba vaveyla hoşgeldin canımmm üzülme tatlım yaa herşeyin hayırlısı napcaksın eşyaları yollarken ne olayı oldu kızz:roflol::roflol: hadi bakalım en kısa zamanda yerleşte gel canım :teselli:

he valla bende merak ettim ne olayı olabilirki CADIARZU

aman düğünler sıra sıra bu ay galiba. vaveylanın da abisi evleniyomuş baksanıza

aa bu arada kevserle konuştum çookk selam söyledi.Çalıştığı yerdeki pc si nete bağlı değilmiş.Evdede meleğimiz rahat bırakmıyormuş.Senoşumun sınav sonuçları için aradı

yavrukuşum maşallah iyi puan aldı teyzeleri ama benim gönderebileceğim yakınlardaki okul puanları çok yüksek.gerçi oralara bile 2 araç değiştirerek gidebilirdi.Bizim şanssızlığımız evimizin şehirmerkezine uzak olması mirmirmirmir

Bakalım yapıcaz tercihlerimizi Allahım ne gösterecek.Dualarınızı eksik etmeyin.Benim gelinle damat sahile indiler az önce.Sende gel dediler aman dedim siz gidin :1rolleyes:
acık kendimle baş başa kalim.dedim gidin evinize 1 gece kalın yarın gelirsiniz Anacım yok canları gitmek istemiyomuş bu gün.:bbo: yollayamadım yine:roflol::roflol:
Bakalım pazartesi çanakkaleye gidecekler artık.
emelim canım bende özledim caanımmm...
haftaya bi saat belirliyelimde ben sana gösterim resimleri şekerim bayanssulusmile

eşya götüreecek kamyon gecikti vs..evine toz kondurmayan titiz insanlar..vefasız komşular menfaat düşkünü olduğunu öğrendiğimiz arkadaşlar..1 aydır tanıdığın insanların inanılmaz fedakarlıkları..kısaca BATSIN BU DÜNYA:)))

ah gülüm canını sıkmış esin bazı insanlar.Ama hayatım malesef böyle dar zamanlarda insanları tanıyoruz .Yoksa gülüş cümbüşte çevrede insan kaynıyo.ohooo daha dur bakalım neler öğrenicez.Öğrenmenin yaşı yoktur.
Hiç sıkma canını herkes bir değil.arada çok güzel dostluklarda çıkıyor canım.Onların kıymetini bilelim yeter bize yerimseniben

Allah kolaylık versin canım yerleşmende de. Bizi haberdar etmeyi unutma canım.Biz burdada ne vefsızlıklar nede vefalar gördük şekerim. hayat bu sıkma canını sen.Çoookk öptüm acık güç verir belkima.sŞenizŞenizŞeniz

iyi akşamlar kızlarrr nasılsınız vaveylam sıkma canını oluyor böyle aksilikler napıcaksın sağlık olsun gülaycımm sen nasılsın tatlımm bende haftaya tatile izne çıkıcam ağustor adli tatil bizde 15 ün kullancaz ücretsiz ama biraz canım sıkıldı ama olsun napimm haftaya şöyle bir marmarise doğru gitmeyi planlıyoruz bakalım bir hafta tatil yapalım diyoruz inş hepinizi çok öpüyorum canlarımmŞenizŞeniz

kızlar ben hasta oldum mirmirmirmir
yaz günü ilk defa bi soğuksu içim dedim gecede dondurma yedim. ahanda hasta oldum işte..kafamçokkarıştı neyine senin dondurma yav. ahh ahh bi geçmiş olsun dicek kk arkadaşımda kalmamış :çok üzgünüm:
yok biri bana geçmiş olsun demezse iyileşmicem işte:1no2:
emelimde tatil planlarında belkide marmarislerde ohh ohhhh sefası osun ne diyim.

kızlar ebrum la konuştum.Sormayın kızı çok hastalanmış.zavallı bebeğimiz ateş ateş yanmış günlerce ve birtürlü düşürememiş dr lar ateşini.Bir tür mikrobik salgın enfeksiyon olabilirmiş.Zaten yavrum çok zayıftı iyice zayıf düşmüş ve iştahı tamamen gitmiş.Öyleki ebrum çikolata yemesine pek izin vermezken artık onu bile yese razıyım diyor.Kızcemizin her yanı iğneden serumdan tahlilden morarmış.Ah yavrucak..:çok üzgünüm:

Allahımdan acil şifa diliyorum.Şimdi iyi gerçi ama işte iştahsızlık var.Hepinize çok selam söyledi ebrum.

çokkkkkkkkkk geçmiş olsun canımmmm soğuk suyla dondurmadanmı oldu iyide çok sıcak havalar insan hep soğuk bir şeyler istiyo napıcaksın daha çok dikkat et barii ee anlat ne var ne yok bizde aynı tatile hazırlanıyoruz sorma ayy napalım canım yaa tatili hakettik ama değilmi çok öptüm canım kendine dikkat et tekrar çok geçmiş olsunŞenizŞeniz

rosemmmm bu senin için tatlımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy canım çok geçmiş olsun..dikkat et kendine:icecream:

tşkk ederim kızlar
daha iyiyim bu gün sankiAma sıcakta yatılmıyoda.E bu başta yatak istiyo.Kalkınca elimle destek yapıp öyle dolaşıyorum evin içinde :roflol:

bu gün azıcık dışarı çıktım bi hava alim diye .iyide geldi.Vişne aldım reçel yapıyorum bizim reçel canavarlarınayerimseniben

emelim tabi ki tatil herkesin en doğal en güzel hakkı.ohh gidin valla.Bizim bütçe bu sene pek musait değil tatile.Düğün yedi bitirdi bizi laelaelaelaelae
bende çalışmıyorum biliyosunuz.Allahtan bu senede hiç canım istemiyo.Zaten kızın tercihleri yapılacak.zamanda yok.Şimdi okulu kazansanda para istiyolar canlarım.hemde az buz değil bakalım Allahım ne gösterecek.ilk tercih sonuçlarımız pazartesi belli olacak.olmazsa 2, tercihlere kalıcaz bakalım.bu ay bizim için acık sancılı geçecek.Allahım inşallah kazanırda emekleri boşa çıkmaz yavrumun.vaveyla cığım durumlar nasıl tatlım hala eskişehirdemisin sen eşinden ayrımısın hayla (kulakları çınlasın bizim yaramaz kevserimizin lafıydı buda HAYLA lülülülülülü )

HE HEEEE artık düzelebilirim özelden yazan arkadaşlarımada çookk tşk ve sevgiler opuyorumnanaktan

canımmmm sevindim daha iyi olduğuna bizim tatilde hesapta yoktu patroncuğum izin verdi napalım bizde değerlendirek dedik bu akşam gidiyoruz kızlar ee acele olunca bilette bulamadık hafta sonuna bu akşama bulduk bir hafta sonra görüşürüz allah izin verirse haa ben tatildende girerim size göz atarım ama kimse pek uğramıyo artık gülaycımm kızımız için hayırlısı olsun inş inş pazartesi güzel sonuçlar alır yavrumun emeklerini boşa çıkarmaz inş rabbim:Saruboceq::Saruboceq: hadin anacım ben kaçarr hepinizi çokk öpüyorummmmmŞenizŞeniz beni özleyin anacımmm:teytey::teytey:

iyi eğlenceler tatlım. bol bol eğlen dinlen.1-2 kulaçta benim için at canım benim.
taha mızıda koru sıcaktan ve güneşten canım.Allaha emanet olun...kaydirigubbakcemile3

merhaba güzeller..
nasılsınız..rosemcim ben hayla eskişehirdeyim.abimi dün evlendirdik..düğünü kazasız belasız hayırlısıyla yaptık..eşimi özledim yehuu:gitme: daha 15 gün war..eşim gideli 1 hafta oldu sanki 1 ay gibi..bizim ki evi yerleştirmiş bile..buralar güzel diyor..zeynep deniz babasının sesini duyunca ve görüntüsünü görünce bir tuhaf oluyor ne ses çıkarıyor ne hareket..unuttu mu dersinizboshayallersmile
neyse düğün bitti ya arada uğrarım..öpüyorum a.s.

iyi eğlenceler tatlım. bol bol eğlen dinlen.1-2 kulaçta benim için at canım benim.
taha mızıda koru sıcaktan ve güneşten canım.Allaha emanet olun...kaydirigubbakcemile3
sağol tatlımmm senin içinde yüzerim hiç merak etme etmemmi gülümm çok sıcak burası vallaha yanıyo yanıyo-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

berat kandiliniz kutlu olsun hayırlı kandiller

ah canımmm allah tez vakitte kavuştursun inşallah.Bebişinde unutmaz unutmaz merak etme neden yanımda değilde ordan bana bakıyo diyodur o aklınca
ohh hadi hazır eve gidicen yani.Şanslı şey seniaklinialirimsmile

Düğünleri bitirdik çok şükür şekerciğim artıkını burdayız sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…