emelciğimmm sakın üzülme canım.Bak toplanıyoruz yine.
ya demin bi mesaja cevap yazdımda eski günlerimiz geldi aklıma.Ya ne eğlenirdik değilmi.
Ne şakalaşmalarımız olurdu.:1rolleyes:
sanki hep beraberdik.Alışkanlık gibi.Ne şiirlerimiz ne şarkılarımız olurdu.Bir keresinde eşlerimizle olan şarkılarımızı yazmıştık:asigim:
kamileme özle şiirler gönderirdim.
yada önemli konularda öğrendiğimiz şeyleri yazardık.
ramazanda ne yemek yapacağımızı bilirdik birbirimizin.
ya o öğlen kahvelerimiz.
Ah kamilem ahh azmı kahve yapardı bize.
kekler börekler :1rolleyes:
hergün 3 te kahve saatimiz olurdu.olmazsa vben hemen yazardım 'nerde benim kahvemmmmmm ' diye:roflol:
ya ben özledim sizle o muhabbetleri...
sizleri görmeme gerek yok çok seviyorum canım arkadaşlarım ŞenizŞenizŞeniz
Bende temelli banlandın sandım neyseki cezaymıs gecmiş olsun canım bir daha yaramazlık yapma emiselam kızlarrr ben geldim ceza verdi sevgili kk bana o yüzden giremedim bir kaç gündür neyse siz nasılsınız geçmişe bakamadım daha herkes iyidir inş
Kolay gelsin canım benim biraz zor olur öyle derinden temizlik ama sonrası cok güzeldirgünaydınnnnn...
hayırlı cumalar...........
Allhım gönlünüze göre versinnnnnnnnn........
canlarım ancak bahar temizliğimi yapıyorum. bi el atın ohh ohhh güzelim zeynom da dönmüşşşşş hihoyyyt hoşgeldin zeynom.
çok yorgunum kızlar çok öyle derin işlere girdimki yine off offf
kızımın bebekliklerini bile yıkıyorum düşünün artık evde ne kadar hurç batti yorgan pırtı çul çaput varsa suya giriryo :roflol: delirdimmi ne kafamçokkarıştı
ya napim bi başlıyuim dedim ucu bucağı gelmiyo bu günde oturma odamı yapim şöle cam çerçeve tül mül.Duvarlarıda silim ya bi el atın dedim ama yaaaa:sm_confused:
çookk öptüm kızlar öğleden sonra bi bakarım yineŞeniz
emelime nolmuş kızlarfisfisfis
geldim zeynocuğum geldim.opuyorumnanaktan
benim kız bu ara netteki oyunlara taktı.
şimdi de geldi ısırdı kolumu iyice şaşırdı zor bakınıyorum.
buraya da bakıyorum kimsecikler olmuyor...
nasıl herkes ben şişko oldum iyice!
yedi aylıkım artık.
hayırlısıyla bi doğursaydım.boshayallersmile
mutlu pazarlar....opuyorumnanaktan
kolay gelsin rosem.
zeyno oldu valla hayırlısıyla da doğururum inşallah!
bugün eşim balığa gitti bizde emelle takılıyoruz!
yaramaz kız hiiiççç duru yok...
sizlerden naber?
bunda avaz avaz bağırmayacağım zeynocuğum..[/FONT]
Canım benim Allah bi avazda kurtarsın
Meleginde abla oluyor artık akıllansın cici kız olsun
Öpüyorum sizi kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bunda avaz avaz bağırmayacağım zeynocuğum..
sezeryan istiyorum bu sefer.
kızımda çok zordu doğum.
korkuyorum çokkkkkk!!!!eyvahedigeldismile
Günaydın ama pek aydınlık günler yasamıyoruz malesef
Türkiyedeki şehitler İsrailin yaptıgı korsanlık tüm insanlar gibi benide cok etkiledi
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Terörü lanetliyor İsraii kınıyoruzturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi[/QUOTzeynom nasılsın canımm evet pek aydınlık günler geçirmiyoruz malesef benimde moralim çok bozuk hiç bir şey yapmak istemiyor canım şehitlerimize rahmet diliyorum zaten yapacakta bişeyimz yok bizim malesef israilinde allah belasını versin şiddetle kınıyorum bendeturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
canımm arkadaşımm kıyamam sana çok yordun ama sen kendini be güzelimm herşeye sen koşturdun tabi güzel koşuşturmalar bunlar ama sen yenede fazla yorma kendini ii bişey kalmamış çoğu gitmişselam kızlar
o emelim çiçek olmuş
böcüğümüzün annesiii çiçek olmuş:1rolleyes:
çok yorgunum kızlar artık baya baya yoruldu vücudum kaldırmıyo
3 gündür de yatılı misafir vardı işlerimde yarım kalmıştı.ama bu gün biraz daha toparladım.Allah yardım etsin bana.
yarında son çarşıya çıkıcaz kına malzemeleri alıcaz Allah nasip ederse.EE bide gelnliği ve ayakkabılırını almak kaldı.Haa ay bide benim elbise.Valla onu düşünmeye fırsat kalmadı.
herkesi bi giydirimde.Ben galiba eşofmanla gidicem:roflol::roflol:
size resmimi koyarım eğer toplanırsanız bi gün başka yok:jeyyar:
eşofmanla gidersem sürekli koyarım amasırnaşık şeysırnaşık şey
zeynomm özledim yaa
kamilem nerelerde kızlar yinemi pc si bozuldu bu kızın acep
derinim bu arada doğuracak bebeği he.Hızlandırılmış hamilelikmi bu ne:roflol:
madre de yokk uğramıyo.
eskişehir güzeelimiz de kayıp bu ara gelirse alın ifadesini ama oda yoğun taşınıcaktya napsın
öptüm canlarımmŞeniz