selam kizlar,
hepinizi okudum masallah keyifler yerinde...
gezenler,ceyiz düzenler oh oh oh...
vaveylacim, kizcene gecmis olsun.. ben ve kizcemde ayniyiz,, fis fis burun cekip duruyoz.Izmir sicaktir simdi,,, atlatirsiniz hemen...
hepinizi öperim kendinize iyi bakin...
opuyorumnanaktan
canımmm aminnnnnnnnnnn güzel duaların içinnn canım hayırlı olsun eniştemizin ilk emekli maaşı ohhh ne güzel yapmışsınız vallahi kutlamalar falan allah bizede gösteriri inş bu günleri:roflol::roflol: çok öptüm kendine iyi bakkŞenizhayırlı cumalar herkese..
Allah gönlünüzden geçen her güzel şeyi ikram etsin size inşallah.
Allah dara düşürmesin inşallah.
yüce Allahım kem gözlerden kötü düşünceli insanlardan hepimizi korusun.
Arkadaşlarım eşim bu gün ilk emekli maaşını alacak .Allahıma çok şükür bu günleride gördük.Sabah paramızı almadan kutlamaya gittik.Görmemişin emekli maaşı olmuş misali
delikafaduldendelikafadulden
Kahvaltı ettik beraber romantik romantik :asigim:
Yarında arkadaşlarıma bişeyler yapıcam.Sonrada diğerleri gelicek sırayla..
Acaba bana kalırmı 50 kuruş cuk :roflol::roflol:
size napsam acaba :uhm:
canımmm aminnnnnnnnnnn güzel duaların içinnn canım hayırlı olsun eniştemizin ilk emekli maaşı ohhh ne güzel yapmışsınız vallahi kutlamalar falan allah bizede gösteriri inş bu günleri:roflol::roflol: çok öptüm kendine iyi bakkŞeniz
iyim canım ben nasıl olayım çalışıyorum iş güç herşey yolnda çok şükür amannn napıcan canım sağlık olsun da gerisi boş ne güzel borcuna harcamışsın önemli allah kimseyi borçlu yapmasın çok zordur sanırım evet artık burdasın bende daha sık gelirim diğer kaçaklarda gelse tam olucak öpt canım kendine iyi bakŞeniz:teytey:
ah be gülüm aldık gerekli yerlere verdik eksi bakiyedeyiz yine :roflol:
eşim diyo 2 dakkada naptın gülay parayı önümüzde düğün var ayırsaydın.Hayatım dedim yeri belliydi zaten ama olsun çok şükür borç kalmadı sayılır.a.s
eşim heralde hepsi bize kalıcak sanıyodu hayalleri suya düştü aşkımın :1rolleyes:
sen nasılsın emelim bak artık burdayım biliyosun ne zaman gelirim ne zqman yazarım beli olmaz ona göre tetikte ol.aklinialirimsmile
selamm canım nasılsın yokmu yaz tatilin gel vatanına artık hem sen nerdeydin almanyamı hayatım
bakın işlerim azaldıya hemen nasılda sorguya geçtim:roflol:
artık burdayım DUYURULURRRRRRRRRRRRRRzemuszemus
selam güzeller..madre,rosem,kamile,gülzeyno,izabelle..
ben bunalımdayımeskişehirden geldik..ama bizim kız huysuz ötesi oldu..yanından ayrılamamı istemiyor..gece de yanım da uyumak istiyor..bu böyle yaparsa benim işim zor..düzelir inşallah demi tecrübeli bayanlar..çünkü haziran sonuna kadar bizim eşya gitmiş olmalı..tabi gitmesi için de toplanmış olmalı:1rolleyes: bu arada tayin yerimiz belli oldu..batman a gidiyoruzalkisalkisalkis
hayatım senin eş subaymıydı polismi.bide canımcığım batman a gitmene sevindinmi alkış yapmışsında.Ya biraz uzak gibi sankide:uhm:
aman takma kafana biraz şımartılmak istiyodur bebeğimiz olacak o kadar annesi sen ona yeni ilgisini çekeceği bi oyuncak al değişik olsun bak hemen bırakır eteğini a.s
olmadı iyi bi uyku hapı biliyorum dermişim :roflol::roflol:
kamilemmmmmmmmm geri döndü çok şükür bence neti sen bozdun gezim dolanım dışarlarda diye dimiiiiiiiyerimseniben
öptüm kamilem seniiii:1hug:
madree basıldığından beri yok acaba yine diğer topikleremi kaçıyoooooCADIARZU
ee emelciğim ne haber var senden
Yine kimse yok yaaa neredesiniz hu huuuuu kimse yok muuu????
roseeeem
izabelleeeee (Banlandı:1no2::1no2::1no2:)
Kamileeeeem
Kevseeeer
vaveylaaaa
madreeeee
deriiiiin
Hepinize:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::tomato::tomato::tomato::tomato:klava: klava: klava haoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile