Kz Anneleri gelin bizde coalm

geldim zeynocuğum geldim.opuyorumnanaktan
benim kız bu ara netteki oyunlara taktı.
şimdi de geldi ısırdı kolumu iyice şaşırdı zor bakınıyorum.
buraya da bakıyorum kimsecikler olmuyor...
nasıl herkes ben şişko oldum iyice!
yedi aylıkım artık.
hayırlısıyla bi doğursaydım.boshayallersmile

günaydınnnnn...
hayırlı cumalar...........
Allhım gönlünüze göre versinnnnnnnnn........
canlarım ancak bahar temizliğimi yapıyorum. bi el atın ohh ohhh güzelim zeynom da dönmüşşşşş hihoyyyt hoşgeldin zeynom.
çok yorgunum kızlar çok öyle derin işlere girdimki yine off offf

kızımın bebekliklerini bile yıkıyorum düşünün artık evde ne kadar hurç batti yorgan pırtı çul çaput varsa suya giriryo :roflol: delirdimmi ne kafamçokkarıştı

ya napim bi başlıyuim dedim ucu bucağı gelmiyo bu günde oturma odamı yapim şöle cam çerçeve tül mül.Duvarlarıda silim ya bi el atın dedim ama yaaaa:sm_confused:
çookk öptüm kızlar öğleden sonra bi bakarım yineŞeniz

emelime nolmuş kızlarfisfisfis

selam kızlarrr ben geldim ceza verdi sevgili kk bana o yüzden giremedim bir kaç gündür neyse siz nasılsınız geçmişe bakamadım daha herkes iyidir inş

emelciğimmm sakın üzülme canım.Bak toplanıyoruz yine.

ya demin bi mesaja cevap yazdımda eski günlerimiz geldi aklıma.Ya ne eğlenirdik değilmi.
Ne şakalaşmalarımız olurdu.:1rolleyes:
sanki hep beraberdik.Alışkanlık gibi.Ne şiirlerimiz ne şarkılarımız olurdu.Bir keresinde eşlerimizle olan şarkılarımızı yazmıştık:asigim:
kamileme özle şiirler gönderirdim.
yada önemli konularda öğrendiğimiz şeyleri yazardık.
ramazanda ne yemek yapacağımızı bilirdik birbirimizin.

ya o öğlen kahvelerimiz.
Ah kamilem ahh azmı kahve yapardı bize.
kekler börekler :1rolleyes:
hergün 3 te kahve saatimiz olurdu.olmazsa vben hemen yazardım 'nerde benim kahvemmmmmm ' diye:roflol:

ya ben özledim sizle o muhabbetleri...

sizleri görmeme gerek yok çok seviyorum canım arkadaşlarım ŞenizŞenizŞeniz

tembeller siiziii....
gezin bakalımm ohh hava güzel günlerden pazar gezersiniz tabi
sonra rosem sen uğramıyosun :eek:klava:

emelciğimmm sakın üzülme canım.Bak toplanıyoruz yine.

ya demin bi mesaja cevap yazdımda eski günlerimiz geldi aklıma.Ya ne eğlenirdik değilmi.
Ne şakalaşmalarımız olurdu.:1rolleyes:
sanki hep beraberdik.Alışkanlık gibi.Ne şiirlerimiz ne şarkılarımız olurdu.Bir keresinde eşlerimizle olan şarkılarımızı yazmıştık:asigim:
kamileme özle şiirler gönderirdim.
yada önemli konularda öğrendiğimiz şeyleri yazardık.
ramazanda ne yemek yapacağımızı bilirdik birbirimizin.

ya o öğlen kahvelerimiz.
Ah kamilem ahh azmı kahve yapardı bize.
kekler börekler :1rolleyes:
hergün 3 te kahve saatimiz olurdu.olmazsa vben hemen yazardım 'nerde benim kahvemmmmmm ' diye:roflol:

ya ben özledim sizle o muhabbetleri...

sizleri görmeme gerek yok çok seviyorum canım arkadaşlarım ŞenizŞenizŞeniz

Ahh be rosem eski günlere götürdün bizi gercekten ne güzeldibenneyaptımkifisfisfisfisfisfis:sm_confused::sm_confused::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Nasıl yapacaz yeniden
Bende cok özledim o günleri birkac saat ayrı kalınca neler yazıldı diye cok merak ederdim

selam kızlarrr ben geldim ceza verdi sevgili kk bana o yüzden giremedim bir kaç gündür neyse siz nasılsınız geçmişe bakamadım daha herkes iyidir inş
Bende temelli banlandın sandım neyseki cezaymıs gecmiş olsun canım bir daha yaramazlık yapma emi:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:
günaydınnnnn...
hayırlı cumalar...........
Allhım gönlünüze göre versinnnnnnnnn........
canlarım ancak bahar temizliğimi yapıyorum. bi el atın ohh ohhh güzelim zeynom da dönmüşşşşş hihoyyyt hoşgeldin zeynom.
çok yorgunum kızlar çok öyle derin işlere girdimki yine off offf

kızımın bebekliklerini bile yıkıyorum düşünün artık evde ne kadar hurç batti yorgan pırtı çul çaput varsa suya giriryo :roflol: delirdimmi ne kafamçokkarıştı

ya napim bi başlıyuim dedim ucu bucağı gelmiyo bu günde oturma odamı yapim şöle cam çerçeve tül mül.Duvarlarıda silim ya bi el atın dedim ama yaaaa:sm_confused:
çookk öptüm kızlar öğleden sonra bi bakarım yineŞeniz

emelime nolmuş kızlarfisfisfis
Kolay gelsin canım benim biraz zor olur öyle derinden temizlik ama sonrası cok güzeldir
Bazen benimde tutar böyle deliliğim ama dedim ya bitince hepsine deger
Keske yakın olsak kafalarımız benziyo doya doya temizlik yapardık muhabbetlede pek güzel olurbayanssulusmilebayanssulusmile

geldim zeynocuğum geldim.opuyorumnanaktan
benim kız bu ara netteki oyunlara taktı.
şimdi de geldi ısırdı kolumu iyice şaşırdı zor bakınıyorum.
buraya da bakıyorum kimsecikler olmuyor...
nasıl herkes ben şişko oldum iyice!
yedi aylıkım artık.
hayırlısıyla bi doğursaydım.boshayallersmile

Masallah o kadar oldu mu yaaa Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mutlu pazarlar....opuyorumnanaktan
kolay gelsin rosem.
zeyno oldu valla hayırlısıyla da doğururum inşallah!
bugün eşim balığa gitti bizde emelle takılıyoruz!
yaramaz kız hiiiççç duru yok...
sizlerden naber?

[/FONT]
mutlu pazarlar....opuyorumnanaktan
kolay gelsin rosem.
zeyno oldu valla hayırlısıyla da doğururum inşallah!
bugün eşim balığa gitti bizde emelle takılıyoruz!
yaramaz kız hiiiççç duru yok...
sizlerden naber?

Canım benim Allah bi avazda kurtarsın
Meleginde abla oluyor artık akıllansın cici kız olsun
Öpüyorum sizi kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

[/FONT]

Canım benim Allah bi avazda kurtarsın
Meleginde abla oluyor artık akıllansın cici kız olsun
Öpüyorum sizi kendine iyi bakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bunda avaz avaz bağırmayacağım zeynocuğum..
sezeryan istiyorum bu sefer.
kızımda çok zordu doğum.
korkuyorum çokkkkkk!!!!eyvahedigeldismile

bunda avaz avaz bağırmayacağım zeynocuğum..
sezeryan istiyorum bu sefer.
kızımda çok zordu doğum.
korkuyorum çokkkkkk!!!!eyvahedigeldismile

Canım hayırlısı olsun
Yine sen bilirsin ama sezaryanlık bi durum yoksa normal dogumu öneriyo doktorlar herseyin normali iyi her zaman
Allah yardımcın olsun dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hadi canım görüsmek üzere ben kactım
Herkese iyi pazarlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.

tamam zeynocuğum öpüyorum sana da iyi pazarlar....opuyorumnanaktan

iyi akşamlarr canım arkadaşlarımmm anca girebildim bu hafta sonum çok yoğun geçti bol bol temizlik yaptım evde bugünde eşim koltuklarımı yıkadı sağolsun:roflol::roflol: şimdi yarına yemek hazırladım ahanda ancak oturabildim sağol zeynom sizler olmasaydınız üyeliğimin iptalini isticektim ama sizden ayrılamam kii:eek:lmaz::eek:lmaz: neyse bitti geçtii birdaha ağzımı açarsam iki olsun :roflol::roflol: rosemm canım evet ne güzel günlerdi değilmi inş tekrar o günlere gelcez derinimmm allah bir avazda kurtarsın inşallah canımm korkuyosan hiçdüşünme sezeryan ol bende ilk doğumu normal yaptım ama ikinci olursa bende sezeryan isterim hayırlısı olsun tatlım hepinizi çok özledim yerın sabah herkes burda olsun haaa gelmeyeni:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

selam kızlaaaaarrrr....opuyorumnanaktan
nerelerdesiniz?
ben iki arada uğradım yine..
izabelle sağol canım valla ilk doğum gözümü çok korkuttu!
bakalım bu nasıl olcekkk???
benimde ütüm var bir sürü bugün!
sıcakta da çekilmiii hiççç yaaa....akannehir

Günaydın ama pek aydınlık günler yasamıyoruz malesef
Türkiyedeki şehitler İsrailin yaptıgı korsanlık tüm insanlar gibi benide cok etkiledi
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Terörü lanetliyor İsraii kınıyoruzturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

Günaydın ama pek aydınlık günler yasamıyoruz malesef
Türkiyedeki şehitler İsrailin yaptıgı korsanlık tüm insanlar gibi benide cok etkiledi
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Terörü lanetliyor İsraii kınıyoruzturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi[/QUOTzeynom nasılsın canımm evet pek aydınlık günler geçirmiyoruz malesef benimde moralim çok bozuk hiç bir şey yapmak istemiyor canım şehitlerimize rahmet diliyorum zaten yapacakta bişeyimz yok bizim malesef israilinde allah belasını versin şiddetle kınıyorum bendeturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

selam kızlar

o emelim çiçek olmuş
böcüğümüzün annesiii çiçek olmuş:1rolleyes:

çok yorgunum kızlar artık baya baya yoruldu vücudum kaldırmıyo
3 gündür de yatılı misafir vardı işlerimde yarım kalmıştı.ama bu gün biraz daha toparladım.Allah yardım etsin bana.
yarında son çarşıya çıkıcaz kına malzemeleri alıcaz Allah nasip ederse.EE bide gelnliği ve ayakkabılırını almak kaldı.Haa ay bide benim elbise.Valla onu düşünmeye fırsat kalmadı.

herkesi bi giydirimde.Ben galiba eşofmanla gidicem:roflol::roflol:
size resmimi koyarım eğer toplanırsanız bi gün başka yok:jeyyar:
eşofmanla gidersem sürekli koyarım amasırnaşık şeysırnaşık şey

zeynomm özledim yaa
kamilem nerelerde kızlar yinemi pc si bozuldu bu kızın acep
derinim bu arada doğuracak bebeği he.Hızlandırılmış hamilelikmi bu ne:roflol:
madre de yokk uğramıyo.
eskişehir güzeelimiz de kayıp bu ara gelirse alın ifadesini ama oda yoğun taşınıcaktya napsın
öptüm canlarımmŞeniz

selam kızlar

o emelim çiçek olmuş
böcüğümüzün annesiii çiçek olmuş:1rolleyes:

çok yorgunum kızlar artık baya baya yoruldu vücudum kaldırmıyo
3 gündür de yatılı misafir vardı işlerimde yarım kalmıştı.ama bu gün biraz daha toparladım.Allah yardım etsin bana.
yarında son çarşıya çıkıcaz kına malzemeleri alıcaz Allah nasip ederse.EE bide gelnliği ve ayakkabılırını almak kaldı.Haa ay bide benim elbise.Valla onu düşünmeye fırsat kalmadı.

herkesi bi giydirimde.Ben galiba eşofmanla gidicem:roflol::roflol:
size resmimi koyarım eğer toplanırsanız bi gün başka yok:jeyyar:
eşofmanla gidersem sürekli koyarım amasırnaşık şeysırnaşık şey

zeynomm özledim yaa
kamilem nerelerde kızlar yinemi pc si bozuldu bu kızın acep
derinim bu arada doğuracak bebeği he.Hızlandırılmış hamilelikmi bu ne:roflol:
madre de yokk uğramıyo.
eskişehir güzeelimiz de kayıp bu ara gelirse alın ifadesini ama oda yoğun taşınıcaktya napsın
öptüm canlarımmŞeniz
canımm arkadaşımm kıyamam sana çok yordun ama sen kendini be güzelimm herşeye sen koşturdun tabi güzel koşuşturmalar bunlar ama sen yenede fazla yorma kendini ii bişey kalmamış çoğu gitmiş
azı kalmış ne güzel resim mutlaka bekliyoz haa öyle eşofman falan ne
fıstık gibi hatunsun bacım sen eminim gelin kadar güzel olur
benim gülaycığımm bayanssulusmilebayanssulusmile
evet canım çiçek oldum o kullanıcı adını aceleye seçmiştim
beğenmiyodum zaten
hakket nerde bu millet yahuu hadin gelin anacımm özledim vallaha sizlerihihoyyythihoyyyt

Kızlar hayırlı cumalaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Nasılsınız herkesler iyidir insallah:Saruboceq:
Rosem izabellem yani gardenia ugramıs ne güzelolumunekankayizsmile
Kamilemin neti yoktu galiba
Frezya bundan sonra ugrayacak herhalde:sm_cool::sm_cool:
Ama ben olmayabilirim bir süre:1no2::1no2:
Oturdugum ev lojman, birkac yıl önce depreme dayanıklı mı diye örnek alınmıstı ve sonuc olarak güclendirme calısması yapılmaya karar verilmis 3 ay sürecek insaat.1 eylül e kadar süre verdiler bosaltmak için tüm bina tahliye ediliyor 3 ay sonra geri teslim ama ben dönmeyi düsünmem artık tasındıktan sonra
Bizim düsüncemiz ramazan gelmeden cıkmak bakalım aradığımız gibi bir ev bulabilirsek
Yani bana iş göründü bakalım hayırlısı
Simdiden biraz toparlanayayım diyorum söyle kullanmadıklarımı kıslıkları falan
Sizde dua edin bana bakalım oglumda ana sınıfına baslayacak bu sene bir okul var egitiminin iyi oldugunu bildiğimiz orayada yakın olmak istiyoruz hayırlısı olsun
Neyse iste böyle hepinize güzel bir gün güzel bir haftasonu diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

X