hadi gel canım içelim benim manzaram pek iyi değil ama çok rahattır etraftan gören olmadan sakince otururuz alırım leptopumu kahvemi ohhh hadi kızımızıda al gel opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canımm aynen bende arada bakıyorum kimse yok çıkıyorumm ohhh balkonda hazır ayy ne güzel olurdu değilmi gelebilsek keşke olsun gönüller bir olsun napalımŞenizŞeniziyi günler şekerlerrrrr,nasılsınızz bakalımmm
ızabellacım anneciğine geçmiş olsun canımmmm acil şifalarrrr,
bu aralar gezmiyorum ama nette çok vakit geçiremiyorum arkadaşlar buraya hergün giriyorum ama kimse olmayınca çıkıyorumm yazda geldi sayılır buralara dün balkonumu yazlık kullanım haline getirip düzenledim gelin beraber kahve içelimmm
oooooooooooooooo rosemm hanm gelmiş hoşgeldin tatlım sensiz hiç çekilmiyo buralar zaten kimsenin pek uğradığı yokk ayy hadi evlensin şu gençlerde hepimiz rahatlayalım yahuu:roflol::roflol: seni mahrum bıraktılar bunlar bizden olmuyo böyle canım benim anneannem amaliyat oldu ağır bir amaliyat annem 2hafdadır yok memlekette o yüzden malesf taha babanneye kaldı yavrumun düzeni bozuldu gerçi o çok rahatta ben değil kaynanam pek rahat sağolsun offf napim annem gelene kadar sabredicem artık yapcek bişey yokk oo hem çeyiz hem gezmek gidin bakalım güzelcene serin çeyizleri hadi fazla yorma kendini çok öptüm ŞenizŞenizmerhaba arkadaşlarım..... günaydınnnnnnnn...........a.s.a.s.
nasılsınız bakalım.Ben çok iyiyim yani moralman.Ama vücut dersen artık çökme durumundakafamçokkarıştı
evime bi türlü bahar temizliği yapamadım o sürekli kafamda.Mayısın 19 u gibn çanakkaleye çeyiz götürücez.Bu arada ben oğlan tarafı olup çeyizi götürücemdelikafadulden ama çeyizi yapan zaten ben:roflol:
Neyseki herşeyi hemen hemen hallettim.Kimsede yardım etmedi ya herşeye kızla ikimiz koşuştuk.Hele pazartesi çarşıdan bi gelişimiz var gece anlatıp anlatıp güldük 2 kişi 6 kocaman kocaman dolu torba.Eeee benim ayak başladı tabi gece ağrımaya o sabahı sabah ettim gözümü kırpmadan.diğer günde belime vurdu gittim kızızn annesine dedim bu belimi düzelt delikafadulden yoksa işler yarım kalır.Zavallım ovdu sıcak havlular koydu ilaçlar sürdü düzeltti. yamuk girdim düz çıktım evden :teytey:
ee sizler napıyosunuz zeynom anneciğini görüp gelmiş.Ben annemi bile göremiyorum :sm_confused:
kızımın sınavı yaklaşıyo bıktı çocuk çalışmaktan bakalım nolucak üstünede gidemiyorum Allah yardımcısı olsun
emelim ne o oğlumuzu neden babannesi bakıyo artık anlamadım ben :1no2:
antalya güzeli ohh kuruldun balkonuna hadi güle güle keyif yap inşallah
madree vaveyla bebişler nasıl
derinim hamişimmmm geçtimi hastalıklar güzelim:teselli:
nunukta uğramış aaaa bak sen baksen kız yaz geliyo gel vatan topraklarınadelikafadulden
hepiniz çookk öpüyorum daha sık burdayım ona göre herkescikleri beklerimm:tomato::tomato:
merhaba arkadaşlarım..... günaydınnnnnnnn...........a.s.a.s.
nasılsınız bakalım.Ben çok iyiyim yani moralman.Ama vücut dersen artık çökme durumundakafamçokkarıştı
evime bi türlü bahar temizliği yapamadım o sürekli kafamda.Mayısın 19 u gibn çanakkaleye çeyiz götürücez.Bu arada ben oğlan tarafı olup çeyizi götürücemdelikafadulden ama çeyizi yapan zaten ben:roflol:
Neyseki herşeyi hemen hemen hallettim.Kimsede yardım etmedi ya herşeye kızla ikimiz koşuştuk.Hele pazartesi çarşıdan bi gelişimiz var gece anlatıp anlatıp güldük 2 kişi 6 kocaman kocaman dolu torba.Eeee benim ayak başladı tabi gece ağrımaya o sabahı sabah ettim gözümü kırpmadan.diğer günde belime vurdu gittim kızızn annesine dedim bu belimi düzelt delikafadulden yoksa işler yarım kalır.Zavallım ovdu sıcak havlular koydu ilaçlar sürdü düzeltti. yamuk girdim düz çıktım evden :teytey:
ee sizler napıyosunuz zeynom anneciğini görüp gelmiş.Ben annemi bile göremiyorum :sm_confused:
kızımın sınavı yaklaşıyo bıktı çocuk çalışmaktan bakalım nolucak üstünede gidemiyorum Allah yardımcısı olsun
emelim ne o oğlumuzu neden babannesi bakıyo artık anlamadım ben :1no2:
antalya güzeli ohh kuruldun balkonuna hadi güle güle keyif yap inşallah
madree vaveyla bebişler nasıl
derinim hamişimmmm geçtimi hastalıklar güzelim:teselli:
nunukta uğramış aaaa bak sen baksen kız yaz geliyo gel vatan topraklarınadelikafadulden
hepiniz çookk öpüyorum daha sık burdayım ona göre herkescikleri beklerimm:tomato::tomato:
Günaydın canım nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanaaa ben de inanamıyoruuummm!!ohaoldumsmile
günaydın güzeller
oooooooooooooooo rosemm hanm gelmiş hoşgeldin tatlım sensiz hiç çekilmiyo buralar zaten kimsenin pek uğradığı yokk ayy hadi evlensin şu gençlerde hepimiz rahatlayalım yahuu:roflol::roflol: seni mahrum bıraktılar bunlar bizden olmuyo böyle canım benim anneannem amaliyat oldu ağır bir amaliyat annem 2hafdadır yok memlekette o yüzden malesf taha babanneye kaldı yavrumun düzeni bozuldu gerçi o çok rahatta ben değil kaynanam pek rahat sağolsun offf napim annem gelene kadar sabredicem artık yapcek bişey yokk oo hem çeyiz hem gezmek gidin bakalım güzelcene serin çeyizleri hadi fazla yorma kendini çok öptüm ŞenizŞeniz
canımmmmmmmmmmm aşkolsun yaa öyle demek istermiyim hiç eskisi kadar kimse uğramıyor ya oyüzden dedima.s.ŞenizGünaydın canım nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Suna bak yaaa bizi adamdan saymıyolmaz: lmaz: lmaz::1no2::1no2:senağlamasenağlamasenağlama
Yazdıklarımıza ne oldu akannehirakannehirakannehir
canımmmmmmmmmmm aşkolsun yaa öyle demek istermiyim hiç eskisi kadar kimse uğramıyor ya oyüzden dedima.s.Şeniz
naberrr kaçakkkk,sen koştur oralarda ben balkonda kahve keyfi yapıyoummaaa ya herkes burdaymışşşşşşşşş off offff bende açıp mutfağa gitmiştim hadi geldim geldimmmmmmm bakın opuyorumnanaktan