Kz Anneleri gelin bizde coalm

naberrr kaçakkkk,sen koştur oralarda ben balkonda kahve keyfi yapıyoumm:kahve::kahve:
hafta sonları pikniğe gidiyorum yaylalaraaahihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
(azcık çatlatayım seni) yokluğuna intikammma.sa.s:roflol::roflol::roflol::roflol:

ızabellacım aşkolsun şeker demek sen bizi beğenmiyorsunn:1no2::umursamaz::umursamaz:
gülzeycum naber tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
vaveylacım sen nasılsın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kamilem çatlatma beniiiiii-tatlicadiarzu-

gezme tozma hayal oldu bende tek gezdiğim yer çeyiz mağazaları:eek:
naber canım nasılsın

ne olsun aynı canımmm,çocuklarını evlendirmek için senin işten ayrılamnı bekliyorlarmışş
değilse bu kadar yüklenemezlerdi sana :)))))) çeyizde modayıda öğrenmiştirsin sennn son trentleri anlatırsın düğünden sonraaa,bu arada meleğine başarılar allah yardımcısı olsun canımm sınavdaaa çok öptümmm

hayırlı cumalarrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hayırlı cumalar kamilem nasılsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlarr hayırlı cumalar...opuyorumnanaktan

Hayırlı cumalar nerelerdesin sen hayat nasıl gidiyor bebiş nasıl:CüvCüv::CüvCüv:
ilk aylarım zor geçti birde kız olunca çok takılamadım..
bebiş iyi gözüküyo şimdilik çok şükür.
uğraşıyorum işte sizler nasılsınız?

iyi haftalarrrr şekerlerrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Herkese merhabalar:teytey::teytey::teytey:
Güzel bir hafta diliyoruma.s.a.s.
Bugün pazara cıkacaz cocuklarla carsıdanda bakacaklarım var onları parka götürecem biraz oynasınlar eh artık esimlede döneriz
Yarında misafirim olacak yani yogunum bugün yarın
Hepinize kolay gelsinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar
Konuya cvp yazmakta zorlanıyorum sürekli hata veriyo bikac gündür sizdede aynı sorun var mı

FREZYA m canım arkadasımın sizlere selamı var
Zor günler geciriyor esi elindeki sinir sıkısması yüzünden amaliyat olmus bu yüzden iştende ayrılmıs ve işsiz kalmıs
Oglu askeri lise sınavına girecekti gecen haftasonu cok istiyorlar bakalım hayırlısı olsun
Kızda bugünlerde cok hırcınlastı sürekli aglıyor sebepsiz yere diyordu
Anlayacagınız bayagı sıkılmıs bunalmıs dualarınızda unutmayın canım arkadasımı

Canım arkadasım hersey gönlünce olsun insallah ve biran önce aramıza dönersin
Hepimiz seni cok seviyor ve özlüyoruzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar off zaten zaman bulamıyorum girmeye girincede sayfa açılmıyo.Yine serverımızmı yetmiyo.
yöneticiler uyuyomuuuuuu:):)

selam arkadaşlar off zaten zaman bulamıyorum girmeye girincede sayfa açılmıyo.Yine serverımızmı yetmiyo.
yöneticiler uyuyomuuuuuu:):)

aynen canım yaaa cevap yazmak için denemediğim yol kalmadı
sayfa yenilenemiyor ve eski msjlar görünüyo birkac gün öncesine ait takvim sorunu mu var anlayamadım ama biran önce düzelsin lütfen:sm_confused::sm_confused::sm_confused::sm_confused:

anneler gününüz kutlu olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.

anneler gününüz kutlu olsun hanımlarra.s.a.s.

anneler.jpg

selam arkadaşlarımm..
anneler gününüz kutlu olsun acık geç oldu ama kusuruma bakmayın artıkbilmiyorumkismile

benim işler iyice yoğunlaştı. allah nasip ederse yarın çeyizler hurçlara yerleşecek ve paarteside yolculuk var.Doğru çanakkaleye.
birde kızızmın balosu var ayy bi yandanda onu organize ediyorum. evimin ucu bucağı kaçtı her yan çeyiz. bavul paket dolu. artık temizliği falan bıraktım.başa çıkamıyorum bi kargo geliyo hadi bi paket bi ben gidiyorum hadi 2 halı al gel. salon iptal zaten.işte benin hal bu telefonlarla yapışık yaşıyorum zaten.abimlerde burda değil tek kaldım. kız zaten başkasıyla iş yapmıyo benle yapıcak herşeyi.
damat yani abimin oğlu benimle kalıyoo.Yani kızlar hoş telaşlarım var anlıycanız burayı boşlamadım yine sahalara dönücem emin olunki. ama sizde beni yanlız bırakıyosunuz
hani destek:sm_confused:

aaa olmadı ama banane banane ben destek istiyorum acık gaz verin yaa....:icecream:

bir fırsat buldum yine geldim ben..hihoyyyt
sınıf balosu için bi yazı yollamam gerek velilere girmişken ayy yazmadan edemedim
off off ne güzel sohbet ederdik yaa.
rosem yok sizde yok:eek:klava:

Günaydın günaydın günaydın...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hepinize güzel bir gün güzel bir hafta diliyoruma.s.a.s.a.s.
Rosemcim kolay gelsin canım seni cok özledik gercekten herkes senin için geliyo buraya sen olmayınca kimseler ugramıyo:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
Kamilem izabelle derin madre vaveyla kevser nerelerdesin yaaa:uhm::uhm::uhm:
Frezyadan umudu kestim zaten neyse bakalım:1no2::1no2::1no2:
Giren kendinden haber versin yazsın neler yaptıgını

Bu aralar ugrayamadım bende bahar temizligi falan biraz evle ugrastım
Dünde annemler geldiler birkac gün kalacaklar
Simdi herkes uyuyorken gireyim dedim
Neyse bikacgün daha giremem herhalde kızlar sonrasındada onlarla gitmeyi düsünüyorum cünkü esim 5 gün sehir dısında olacak neyse beni özleyin:gitme::gitme::gitme:
Hepiniz kendinize iyi bakın sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.

X