Kv’nin yanında kocaya tokat...

Tamam tamam hadi haklısın yüce insan sen vurmazsın kocana
Bu ne biçim bir üslup ve ne saçma bir cevaptır böyle ya?Hem şiddeti destekliyor hemde karşı çıkanlara laf mi söylüyorsun sen?
Pardon da ne bu cüret?
Yüce insan diyor birde..ikisinin de anlamını biliyor olsan keşke..

Pardon da annelik bile şiddeti haklı göstermiyor derken kendinizden utanmıyor musunuz? Kadın tabii ki der sen kimsin diye. Sizin şu saatten sonra yüzünüze bakmasa haklı. Annenize yetiştirdiği şey de şiddet! Siz utanmadan onun annesinin yanında vurmuşsunuz. Oyalanın diye yanınızda sürüklediğiniz anneniz orada diye kadın sinirle, kırgınlıkla, şokla anlatmış. Anlatılınca ayıp, hoş değil de yapılınca niye bu pişkinlik? İyi ki de anlatmış yarın bir gün siz de tokat yerseniz anneniz nereden başladığını bilir. Muhtemelen ortalığı yıkarsınız çünkü! Değil kaynana dünya aleme rezil edersiniz o adamı. Oturup dua edin böyle bir eşe ve kayınvalideye düştüğünüz için. Hala ama onlar suçlu, dedikodumu yaptılar diye kendinizi savunuyorsunuz. Bir susup köşeye çekilin. Ben kimim, neyim, ne yapıyorum, ne yaptım, benim başıma gelse ne olurdu, ne tepki verirdim diye sorun bakalım? Zor olacak ama belki düşünüp kişilik olarak değişmeye çalışırsınız. Ben etrafınızdaki herkese acıdım.

Bin defa söyledim.Şiddeti desteklemiyorum diye.Yazma bana yazmaaaaaa senin gibi okuduğunu anlamayan tiplerle uğraşmak istemiyorum anla artık

Konuda çocukların önünde yere düşmesi gibi bir durum yok ki hatta çocukları bile yok galiba . Bence sıkça kullandığınız duyar kasma durumunu siz yapıyorsunuz!

Baslik
Maalesef.
Değmeyecek şekilde hem de.
Ama akşama konser varmış, yarın da oğlanın aşı günü ve kardeşimin seyahat planı başlangıcı.
Göze alabilirim
Ahahahaa bende dayanamicam yakicam üyeliği sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…