- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 29
İlkokul bitmedi sanırımciklet ikram edecektim de varmış tam tahmin ettiğim gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlkokul bitmedi sanırımciklet ikram edecektim de varmış tam tahmin ettiğim gibi.
Cümleyi tam kurmayınca anlamıyor tabiSadece ünlülere mi yazıyorsun ?![]()
Aferin sana Einstein ben bunu hiç düşünememiştim.Hadi benim yazdığım cümleyide oku bakiyim.Benim dalga amaçlı yazdığım cümleyi gerçek sanıp bir de yorumlamış,anlamamış falan demiş ya şaka gibiCümleyi tam kurmayınca anlamıyor tabi
"Üstünden neden prim yapılsın ünlü müsün?" demek o
Avuçlarımı duvara sürtüyorum ama olmuyor of durduramıyorum kendimi
Gayet masumane soruyorumİlkokul bitmedi sanırım
Dalga amaçlı yazdığın cümlenin hiçbir manası olmadığından olabilir mi? Son 30 mesajın gibi sadece söylenmiş olsun diye söylenmiş bir söz. Altında hiçbir fikir yok. Komik yani.Aferin sana Einstein ben bunu hiç düşünememiştim.Hadi benim yazdığım cümleyide oku bakiyim.Benim dalga amaçlı yazdığım cümleyi gerçek sanıp bir de yorumlamış,anlamamış falan demiş ya şaka gibi
Evet o bakmış büyütmüş belli ki eşiniz iyi niyetli size kötü bi şekil de karşılık vermemiş belki annesi vuracak kadar hak sahibi ama sizin hakkınız yok sidik yarıştırmamış haklı konuşmuş 4 yıllık evliyim asla eşime vurmaya hakkım yok onun da bana daha önce el kaldırdı hava kaldı benim ilk söylediğim şey sen kimsin ki bana vurmaya kalkıyosun oldu haklı olarak hatanızı kabul edin karşınızda ki anneyi anlamaya çalışınHiçbir sıfatla vuramazsın kısmına da okey. Ama o zaman ben annesiyim ben vurmuyorum sen kimsin cümlesi sarfedilemez. Kıyas konusu değildi o gün yaşadığımız. Sidik yarıştırmaya döndü adeta
Dedi Descartes felsefe kitabını yazarkenDalga amaçlı yazdığın cümlenin hiçbir manası olmadığından olabilir mi? Son 30 mesajın gibi sadece söylenmiş olsun diye söylenmiş bir söz. Altında hiçbir fikir yok. Komik yani.
Yazık okuttuğunuz öğrencilere ,onların velilerine ,çalıştığınız kurumda ki (çalışıyosanız ayrı yazık) insanlara.
Gayet masumane soruyorum
Siz öğretmenmisiniz gerçekten ?
Birine üzülmek istiyorsan kendinden başla buna ihtiyacın varYazık okuttuğunuz öğrencilere onların velilerine çalıştığınız kurumda ki (çalışıyosanız ayrı yazık) insanlara.
tamam kıdemli kadın klübü yorumcusuBen ihtimal vermek istemiyorum şahsen.
Evet üzülmeliyim aslında haklısınBirine üzülmek istiyorsan kendinden başla buna ihtiyacın var
Karakterli sağlam bir insan da sarhoş olmuş kusan birine tokat atmaz.Taviz vermemek için illa ki vurmasımi gerekiyordu?Karakterli sağlam erkek dediğim içip içip yerlere düşmez.İçse bile makul içer kendini bilir.Karısını çocuklarını zor durumda bırakmaz.Bir kere olmuş bir olay diyorsunuz ama herşeyin bir ilki vardır.Konu sahibi taviz verseydi olay başka boyutlara giderdi belki.