• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv’nin yanında kocaya tokat...

Aslında haklısın. Hem anneni hem seni zorla ikna edip ailesinin yanına götürüyor, misafirsiniz sizle ilgilenmeleri gerekiyorken bi Allahın kulu yok evde, eşin ilk günden içmeye gitmiş onu da ağzıyla içmemiş, seni annene rezil etmişler, mahçup etmişler. Tek hatan tokat olmuş ki ben o öfkeni de anlayabiliyorum, bütün gün birikmişsin zaten. Ama kvnin yanında olması talihsizlik olmuş, kvler oğulları haksız da olsa en ufak konuda bile savunmaya geçiyor zaten.

Ne hakaret ettim ki? Yaz allasen merak ettim. Ha ettiysem de aferin bana. Şiddet meraklısı biri haketmistir. Burada beni çoğu kişi bilir. Kimseye karşı ters bir yorum yapmam. Çok çok espiri.
Şiddet şiddet bi tutturmuşsun.Gerçek hayatta kimbilir nasılsındır burda şiddeti savunmama onursal Başkan'ına dönüşüyor

Acaba kaç defa 10 kişiden fazla insana konuşma yaptın.En çok ben bilirim tarzı insanlardan birisin.Bana iki saattir sen şöylesin böylesin yazıyorsun ama kendin kimbilir ne durumdasındır
yaptı ben şahidim :27:

zaman sadece birazcık zaman
geçici bu öfke bu hırs bu intikam
acılarımız tarih kadar eski
nefes alıp vermek misali olağan

zaman sadece birazcık zaman
son bulduğu yerde sevgiler bir tek an
böyle benzer hisler etrafımda
alışkanlıklarımız bile sıradan

gidiyorum bütün aşklar yüreğim de
gidiyorum kokun hala üzerimde
sana korkular bıraktım bir de yani başlangıçlar