- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.914
- 158
- 29
Ooooo karakteri bile olmayan tipler gelmiş laf söyler olmuş.Kimlerin ağzına düşmüşümÇok sağlam karakterli olduğu içün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo karakteri bile olmayan tipler gelmiş laf söyler olmuş.Kimlerin ağzına düşmüşümÇok sağlam karakterli olduğu içün
Bu ne biçim bir üslup ve ne saçma bir cevaptır böyle ya?Hem şiddeti destekliyor hemde karşı çıkanlara laf mi söylüyorsun sen?Tamam tamam hadi haklısın yüce insan sen vurmazsın kocana
Evet üzülmeliyim aslında haklısın
Sizin gibi toplum içinde konuşmasını dahi bilmeyen biriyle muhatap oluyorum.
kendilerini ne kadar önemsedilerse artık
Ooooo karakteri bile olmayan tipler gelmiş laf söyler olmuş.Kimlerin ağzına düşmüşüm
Şizofrenik başlangıç görüyorumCanim ben de seni seviyorum
Çok kelle gidecek çok@Mune bi baksan ya müsait olduğunda bu taraflara
Arkaraşlar ben hatamın farkındayım ben suçluyum. Ben kötü bi halt ettim. Buraları bi geçin anlatabildim mi. Ben kocamın kırdığım kalbini napsam telafi de edemem. Bunların hepsini biliyorum anlatabildim mi. Ben işin o kısmınde değil. Kayınvalidemi suçlayın da demiyorum. Objektif yorum bekliyorum kv anneme yetiştirmesi doğru mu. Hata üzerine hata hiç mi yok bu olayda bana var ya da yok deyin gereksiz polemiğe girmeyin yahu. Şiddeti savunmuyorummmm aksine karşıyım! Anlık yaşanan bir olay. Ve savunan tek bir cümlem yok. Ama yorumlara bakılırsa hepimiz karşıyızdaaaa ben de patlatırdım ben de vururdum derken niye karşı değilsiniz şiddete? Anne ol da gel diyeni var, anne olsam bende sana vururdum diyeni ver. Annelik böyle bişeyse ben almayayım teşekkürler. ANNELİK DE DAHİL HİÇBİŞEY ŞİDDETİ HAKLI GÖSTERMEZ. Anneliğinin arkasına sığınanlaradır bu yorumum!
Önce senin ki meselaÇok kelle gidecek çok
Yav sen nereden damladin yine... Özledin degil mi kerataÖnce senin ki mesela
Bin defa söyledim.Şiddeti desteklemiyorum diye.Yazma bana yazmaaaaaa senin gibi okuduğunu anlamayan tiplerle uğraşmak istemiyorum anla artıkBu ne biçim bir üslup ve ne saçma bir cevaptır böyle ya?Hem şiddeti destekliyor hemde karşı çıkanlara laf mi söylüyorsun sen?
Pardon da ne bu cüret?
Yüce insan diyor birde..ikisinin de anlamını biliyor olsan keşke..
Konuda çocukların önünde yere düşmesi gibi bir durum yok ki hatta çocukları bile yok galiba . Bence sıkça kullandığınız duyar kasma durumunu siz yapıyorsunuz!Mesajlarımı alıntılayıp duyar kaşımaktan vazgeçin.Sizin kocanız içip içip gelir belki çocuklarınızın önünde yere düşer ses çıkarmasınız,vurmazsınız oldu mu.Bizde deriz ki aman bu üye ne kadar şiddetten uzakmış.
Çok kelle gidecek çok
Çok kelle gidecek çok
Seviyesiz üslupsuz birisin.Çizgifilm karakteri koyan bir tipten de be kadar olgun olmasını bekliyorsam artık.Hadi çizgifilm izle senYav sen nereden damladin yine... Özledin degil mi kerata
Ben şahsen çok eğlendim niye ciddiye alıyorsunuz kiMaalesef.
Değmeyecek şekilde hem de.
Ama akşama konser varmış, yarın da oğlanın aşı günü ve kardeşimin seyahat planı başlangıcı.
Göze alabilirim
Senin eğlence anlayışın insana sataşmak işteBen şahsen çok eğlendim niye ciddiye alıyorsunuz ki
Son mesajlarım olabilir sizi seviyorum beni ozleyinSenide eş geçmedi
Ahahahaa bende dayanamicam yakicam üyeliği sanırım.Maalesef.
Değmeyecek şekilde hem de.
Ama akşama konser varmış, yarın da oğlanın aşı günü ve kardeşimin seyahat planı başlangıcı.
Göze alabilirim
Olabilirdi dedim birinizde düzgün okuyun şu mesajları beKonuda çocukların önünde yere düşmesi gibi bir durum yok ki hatta çocukları bile yok galiba . Bence sıkça kullandığınız duyar kasma durumunu siz yapıyorsunuz!