- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.217
- 478
Son mesajlarım olabilir sizi seviyorum beni ozleyin
Yok yav ne dedin ki
❤❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son mesajlarım olabilir sizi seviyorum beni ozleyin
Olabilirdi diye konuya girmek duyar kasmak oluyor iste .Olabilirdi dedim birinizde düzgün okuyun şu mesajları be
Önceki sayfalarda bulunan hakaretler dışında ne demiş ki dimi yaniYok yav ne dedin ki
❤❤
Ben mi üslupsuzum hahahayyt güleyim de boşa gitmesin. Sana karşı hiç üslubumu bozmadim. Çizgi film de izlerim ne var. Sana da tavsiye ederim. Oğlumla maşa ile koca ayı'yi izler ve çok severiz. Hem stresini alır valla. Pamuk gibi olursun hehe :))Seviyesiz üslupsuz birisin.Çizgifilm karakteri koyan bir tipten de be kadar olgun olmasını bekliyorsam artık.Hadi çizgifilm izle sen
Niye hakaret ettiğin mesajı siliyosunbaşlangıç görüyorum sende
Seviyesiz üslupsuz birisin.Çizgifilm karakteri koyan bir tipten de be kadar olgun olmasını bekliyorsam artık.Hadi çizgifilm izle sen
Geyikten asacaklar beniYok yav ne dedin ki
❤❤
Ettiğin hakaretler burdan Yozgat'a yol olur.Bin islibimi bizmidim diyorsun.Hadi oğlunla ilgilen o ZamanBen mi üslupsuzum hahahayyt güleyim de boşa gitmesin. Sana karşı hiç üslubumu bozmadim. Çizgi film de izlerim ne var. Sana da tavsiye ederim. Oğlumla maşa ile koca ayı'yi izler ve çok severiz. Hem stresini alır valla. Pamuk gibi olursun hehe :))
Ne yirtiniyon acaba?Yazma banaaaa yazmaaaaaa)))Bin defa söyledim.Şiddeti desteklemiyorum diye.Yazma bana yazmaaaaaa senin gibi okuduğunu anlamayan tiplerle uğraşmak istemiyorum anla artık
Önceki sayfalarda bulunan hakaretler dışında ne demiş ki dimi yani
Dur Dep allasen ortalık çok karışıkAllahım kadinin oğlunu tokatliyorsun bir de gelip başımı okşayıp teselli etmedi diyorsun. Kadin iyi yolmamış seni. Gelin melin demem o elini yamulturdum ben olsam. O ortamda annen varsa gidip söyleneceğim tek kişi olurdu seni yetiştirip büyüten bir insan olarak.
Duyar kelimesini Lügata siz kazandırdınız galiba.O oluyor bu olmuyor diye fikir belirttiğinize göreOlab
Olabilirdi diye konuya girmek duyar kasmak oluyor iste .
Ne hakaret ettim ki? Yaz allasen merak ettim. Ha ettiysem de aferin bana. Şiddet meraklısı biri haketmistir. Burada beni çoğu kişi bilir. Kimseye karşı ters bir yorum yapmam. Çok çok espiri.Ettiğin hakaretler burdan Yozgat'a yol olur.Bin islibimi bizmidim diyorsun.Hadi oğlunla ilgilen o Zaman
oooo çok korktum bak şimdiBence bana bulaşma
Ne yirtiniyon acaba?Yazma banaaaa yazmaaaaaa)))
Tövbe Allahım ne yazdığını da unutmuş birde anlamıyorsun diyor..))
Sen bir sakinleş önce de yazık akşam akşam cinnet geçirme..Ay yoksa malum günlerde filan mi çattık sana ne?
Yırtınıyon ,malum gün.Allahım ne avamlarla muhattap oluyorumNe yirtiniyon acaba?Yazma banaaaa yazmaaaaaa)))
Tövbe Allahım ne yazdığını da unutmuş birde anlamıyorsun diyor..))
Sen bir sakinleş önce de yazık akşam akşam cinnet geçirme..Ay yoksa malum günlerde filan mi çattık sana ne?
Dur Dep allasen ortalık çok karışık