• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv’nin yanında kocaya tokat...

Seviyesiz üslupsuz birisin.Çizgifilm karakteri koyan bir tipten de be kadar olgun olmasını bekliyorsam artık.Hadi çizgifilm izle sen
Ben mi üslupsuzum hahahayyt güleyim de boşa gitmesin. Sana karşı hiç üslubumu bozmadim. Çizgi film de izlerim ne var. Sana da tavsiye ederim. Oğlumla maşa ile koca ayı'yi izler ve çok severiz. Hem stresini alır valla. Pamuk gibi olursun hehe :))

Ben mi üslupsuzum hahahayyt güleyim de boşa gitmesin. Sana karşı hiç üslubumu bozmadim. Çizgi film de izlerim ne var. Sana da tavsiye ederim. Oğlumla maşa ile koca ayı'yi izler ve çok severiz. Hem stresini alır valla. Pamuk gibi olursun hehe :))
Ettiğin hakaretler burdan Yozgat'a yol olur.Bin islibimi bizmidim diyorsun.Hadi oğlunla ilgilen o Zaman

Bin defa söyledim.Şiddeti desteklemiyorum diye.Yazma bana yazmaaaaaa senin gibi okuduğunu anlamayan tiplerle uğraşmak istemiyorum anla artık
Ne yirtiniyon acaba?Yazma banaaaa yazmaaaaaa)))
Tövbe Allahım ne yazdığını da unutmuş birde anlamıyorsun diyor..))
Sen bir sakinleş önce de yazık akşam akşam cinnet geçirme..Ay yoksa malum günlerde filan mi çattık sana ne?

Allahım kadinin oğlunu tokatliyorsun bir de gelip başımı okşayıp teselli etmedi diyorsun. Kadin iyi yolmamış seni. Gelin melin demem o elini yamulturdum ben olsam. O ortamda annen varsa gidip söyleneceğim tek kişi olurdu seni yetiştirip büyüten bir insan olarak.
Dur Dep allasen ortalık çok karışık :D

Ben şu kısma takıldım , annesinin yanında tokat atmışsın ve eşin tepki göstermemiş size sarılıp uyumuş vs .bu hiç normal değil ,size aynı şekilde karsilik verseydi normal olurdu siz geleceğiniz için şiddete davetiye çıkarmışsiniz malesef ,bu evlilik bu şekilde çatirdar ,bir gün aşklar biter .

Ettiğin hakaretler burdan Yozgat'a yol olur.Bin islibimi bizmidim diyorsun.Hadi oğlunla ilgilen o Zaman
Ne hakaret ettim ki? Yaz allasen merak ettim. Ha ettiysem de aferin bana. Şiddet meraklısı biri haketmistir. Burada beni çoğu kişi bilir. Kimseye karşı ters bir yorum yapmam. Çok çok espiri.

Ne yirtiniyon acaba?Yazma banaaaa yazmaaaaaa)))
Tövbe Allahım ne yazdığını da unutmuş birde anlamıyorsun diyor..))
Sen bir sakinleş önce de yazık akşam akşam cinnet geçirme..Ay yoksa malum günlerde filan mi çattık sana ne?
Yırtınıyon ,malum gün.Allahım ne avamlarla muhattap oluyorum

Back