- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.466
- 548
- Konu Sahibi AyperiCicek
-
Yorumu size yaptım diye tek duze gelmıs olabilir, camınıza kadar gelip evde oldugunuzu gören birini eve almamanız sızın yumusak yuzlu degıl istediğiniz gayet söyleyen biri oldugunuzu gösterir. Bunu söylememın neresı hosunuza gitmedi sinik bir tip degılsınız dedım neresı fena.
Kocanız artık kovmus kız ısrarla geliyor, yuzsuz insana napsanız bos boyle gelmıs boyle gider kovulmak kar etmemıs dedım bunun neresi tek duze peki?
Nasıl bir cevap bekliyorsunuz anlamadım ki, bakıs acım otuzbes yıldır aynı bu saatten sonra degısecegını sanmıyorum.
Rica ederim.
Not :Öf konuları karıstırmısım
Nasılsa uymayacaksın dedım diye kızmıssın bana simdı anladım neyi begenmedıgini.
Daha ilkinde sabah onda napıyosunuz dediklerinde agızlarını kapatamamıssınız. Tepkiyi orda verseniz ileri gıdemeyecektıler.
Orda tepki veremediniz simdı ben ne desem zaten isteseniz de yapmazsınız demek istedim.
Hem cebime harçlık koysun hem dolabımı doldursun hem de çok iyi olup kusursuz olsun olmuyor işte, bir yerde cozutuyorlar çünkü yaptıkları zorlarına gidiyor
İste sen orda hoop orda durun biz yeni evliyiz ne munasebet deseydin suan bunlar olmazdı.Cuma
Aslında ben kendıme kızıyorum. 3 gunluk evlıyken devamının bu sekılde olabılecegını dusunmedım kı
Şuan gercekten içimdekileri söylüyorsun eşime sırf bu yüzden kurslara yazıldıgımı evımde rahat rahat oturmak yerıne bunu bahane ettıgımı cogu kez soyledım. Onlar buyuk 10/20 yıl sonra zaten olmayacaklar cok sukur baska sıkıntınız yok bak dıyor. Kendın hallet konus dıyor. E benım sozum batar ama senın kı batmaz dıyorum. Ben konusmam olay buyur dıyor. Bılemıyorum arkadaslarım cogunlukla bekar en yakınlarıma bır ıkı anlattım anlayamıyorlar baska kımseyle paylasamıyorum cunku aıle ıcı durumlar oluyor.İste sen orda hoop orda durun biz yeni evliyiz ne munasebet deseydin suan bunlar olmazdı.
Gec kalmıs sayılmazsın, kursa gitmeyi kacmıs olarak gorup evınde ayak uzatmayacaksan keyifle kahvenı ıcmeyeceksen napayım oyle evı.
Gitme. Isım var de. Carsıya cikıcam de. Arkadasıma gıdıcem de. Bes cagırmanın birinde git.
Ama bunları ezıle buzule söyleme. Dik soyle.
Saygısızlık yap demiyorum kendinden emin, ne derse desin ikna olmayacağını gorsun.
Yarın bebegın oldugunda yapısık yasayacaksın buna hazır mısın, onunu kesen lazım.
Benim başımda da vardı böyle bir tane de ondan yazdım. O da koliler gönderir, eli boldur, hediyeler alırdı falan ama sonra yaptığı her şeyi sanki bana yapmış, arada oğlu yokmuş gibi davrandı.Benim ailemin de, eşimin de durumu iyi çok şükür gercekten eşimin ailesinide seviyorum sağolsunlar her daim varolsunlar arayıp sormasalardı o da gücüme giderdi benim zoruma giden bizi tek ev olarak algılamaları.
Hahahaha esinde amma bos konusmus, belki sen bes sene sonra öleceksin. Esin nerden biliyor once kimin gidecegini ahirete? Bunlar gereksiz laf kalabalıkları bunları yeme.Şuan gercekten içimdekileri söylüyorsun eşime sırf bu yüzden kurslara yazıldıgımı evımde rahat rahat oturmak yerıne bunu bahane ettıgımı cogu kez soyledım. Onlar buyuk 10/20 yıl sonra zaten olmayacaklar cok sukur baska sıkıntınız yok bak dıyor. Kendın hallet konus dıyor. E benım sozum batar ama senın kı batmaz dıyorum. Ben konusmam olay buyur dıyor. Bılemıyorum arkadaslarım cogunlukla bekar en yakınlarıma bır ıkı anlattım anlayamıyorlar baska kımseyle paylasamıyorum cunku aıle ıcı durumlar oluyor.
Muhteşem bir nickname!! Bayıldım vallahiBenimki de ilk zamanlar böyle davranıyordu. Neymiş gelini olmuş gezecekmiş, ben oraya gidecekmişim, canım sıkılmıyormuymuş, kendisi sıkılıyormuş filan.. Hiç de umurumda olmadı. Kimsenin oyuncağı değilim ve onun için de evlenmedim. Buna rağmen bunaldım bu ara. İyice uzaklaşmaya karar verdim işe girip. Haftada 1 ya da 2 haftada 1 filan çaya gitmeyi düşünüyorum. Siz de gitmeyin. İşim var, temizlik yapıyorum filan deyip geçiştirin habire. Çok ararlarsa açmıyorum da valla.
Muhteşem bir nickname!! Bayıldım vallahimesaj içeriğiyle de inanılmaz uydu zihnimde
Yok yok kime yaramış ki.. Asi asi takılıp yuvarlanmaktan da vazgeçmemek lazım.Kimseye yımışak panda olmak yaramıyor bacım❤❤
Gitmiyceksin cok basit madem esin elini tasin altina koymuyo gelemem de isim var de net ol israrla arasa acma telefonu uyuyodum duymamisim bir suru bahane var bukadar zayif olmayin. Misafirin yaninda aradi diye gitmissiniz cok sacma gelmiycez demistik gelmiyoruz deseniz telefonda ne yapabilir? Hicbisey. Bir iki kez kirilir olur biter biraz uyanik olun ya mecburmusun evlendigin adamin anasini her gun cekmeye kendi evine esine hayatina bak bosversene olmasin yemegi yardimi
Ben üzüldüm kadına yazık yalnız kalmış sankm
Bence ne derseniz diyin kırıcı cevap vermeyin
Esinden bisey bekleme sen mesafe koy zor degil isim var dediginde ne isin var diye bile soramaz sana ne muasebet bisey uydurmak zorunda degilsin. Ozel anne de gec kapatiyorum de kapat cok zor degil seni yonetmesine izin verme. Hayir ben baskasinin annesiyle bukadar zaman gecirecegime elin adamindan sebep evimde oturu evlenmem kendi anne babamla olurum yani bunu dusunmuyomusunuz? Kendi ailenizi dusunun ben olsam vicdan yaparim yaniEşime kızıyorum. Bu şekilde bir evlilik olacagını hıc dusunmedım. Bir yanım onsuz olamam diyor bir yanım gitsin annesiyle yaşamaya devam etsin. Çok tepkısız ya konusalım dıyorum ne konusacaz dıyo daha yenı surat asıldı herkesın eve dagıldık ben sorun goremıyorum dıyo aklımla oynuyo gıbı kalakaldım..
Esinden bisey bekleme sen mesafe koy zor degil isim var dediginde ne isin var diye bile soramaz sana ne muasebet bisey uydurmak zorunda degilsin. Ozel anne de gec kapatiyorum de kapat cok zor degil seni yonetmesine izin verme. Hayir ben baskasinin annesiyle bukadar zaman gecirecegime elin adamindan sebep evimde oturu evlenmem kendi anne babamla olurum yani bunu dusunmuyomusunuz? Kendi ailenizi dusunun ben olsam vicdan yaparim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?