Kv’min hergün görüşme isteği ve torun arzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz de rahat rahat söyleyebilir sürekli oraya gitmek istemediğinizi, ayrı bir aile ve ev olduğunuzu. Ama madem işine geliyor böylesi, siz sınırınızı çizeceksiniz.

Ne münasebet haftanın 4 günü kayınvalideyle görüşmek. Ben 10 dakika uzaklıktaki annemle hafta da bir maksimum 2 kez görüşüyorum. Çünkü kendi hayatım var.

Haftada bir gidin eşinizle, fazlasında ise gitmeyin, işim var, canım istemiyor, ısrar ederse de anne size gelmekten evdeki işimi gücümü yapamıyorum , evim de vakit geçiremiyorun, ısrar etmeyin deyin açık açık.

İlk başta alınır, gücenir belki ama böyle böyle araya bir mesafe koyabilirsiniz. Bu halde çocuğunuz olsa bu görüşmeler daha da artar. Ya sesinizi çıkaracaksınız yada aman kırılmasın diye kendinizi yiyip duracaksınız.

Son düzenleme:

Aslında ben kendıme kızıyorum. 3 gunluk evlıyken devamının bu sekılde olabılecegını dusunmedım kı

Hem cebime harçlık koysun hem dolabımı doldursun hem de çok iyi olup kusursuz olsun olmuyor işte, bir yerde cozutuyorlar çünkü yaptıkları zorlarına gidiyor

Benim ailemin de, eşimin de durumu iyi çok şükür gercekten eşimin ailesinide seviyorum sağolsunlar her daim varolsunlar arayıp sormasalardı o da gücüme giderdi benim zoruma giden bizi tek ev olarak algılamaları.

Cuma

Aslında ben kendıme kızıyorum. 3 gunluk evlıyken devamının bu sekılde olabılecegını dusunmedım kı
İste sen orda hoop orda durun biz yeni evliyiz ne munasebet deseydin suan bunlar olmazdı.
Gec kalmıs sayılmazsın, kursa gitmeyi kacmıs olarak gorup evınde ayak uzatmayacaksan keyifle kahvenı ıcmeyeceksen napayım oyle evı.
Gitme. Isım var de. Carsıya cikıcam de. Arkadasıma gıdıcem de. Bes cagırmanın birinde git.
Ama bunları ezıle buzule söyleme. Dik soyle.
Saygısızlık yap demiyorum kendinden emin, ne derse desin ikna olmayacağını gorsun.
Yarın bebegın oldugunda yapısık yasayacaksın buna hazır mısın, onunu kesen lazım.

Şuan gercekten içimdekileri söylüyorsun eşime sırf bu yüzden kurslara yazıldıgımı evımde rahat rahat oturmak yerıne bunu bahane ettıgımı cogu kez soyledım. Onlar buyuk 10/20 yıl sonra zaten olmayacaklar cok sukur baska sıkıntınız yok bak dıyor. Kendın hallet konus dıyor. E benım sozum batar ama senın kı batmaz dıyorum. Ben konusmam olay buyur dıyor. Bılemıyorum arkadaslarım cogunlukla bekar en yakınlarıma bır ıkı anlattım anlayamıyorlar baska kımseyle paylasamıyorum cunku aıle ıcı durumlar oluyor.

Benim ailemin de, eşimin de durumu iyi çok şükür gercekten eşimin ailesinide seviyorum sağolsunlar her daim varolsunlar arayıp sormasalardı o da gücüme giderdi benim zoruma giden bizi tek ev olarak algılamaları.
Benim başımda da vardı böyle bir tane de ondan yazdım. O da koliler gönderir, eli boldur, hediyeler alırdı falan ama sonra yaptığı her şeyi sanki bana yapmış, arada oğlu yokmuş gibi davrandı.
Sizin ki de öyle çok iyi ve fedakar olduğu için ‘tek ev olmayı’ hak görüyor

Hahahaha esinde amma bos konusmus, belki sen bes sene sonra öleceksin. Esin nerden biliyor once kimin gidecegini ahirete? Bunlar gereksiz laf kalabalıkları bunları yeme.

Sen aileni göremiyorsun suan Allah gecınden versın, annen ölse ne olacak. Ozaman her gun annenlere de git hatta ortak alanda toplasın hepiniz. Bu mu?
Kımse kocanın darlayıcı ailesini eglendirsın diye evlenmiyor. Kusura bakmasın kocan. Kendısı is cıkısı ugrasın gorsun. Net ol. Bak naap et, dediklerinin arkasında dur ve gıtme. Ailesini savunan esinde haksız cunku.

Benimki de ilk zamanlar böyle davranıyordu. Neymiş gelini olmuş gezecekmiş, ben oraya gidecekmişim, canım sıkılmıyormuymuş, kendisi sıkılıyormuş filan.. Hiç de umurumda olmadı. Kimsenin oyuncağı değilim ve onun için de evlenmedim. Buna rağmen bunaldım bu ara. İyice uzaklaşmaya karar verdim işe girip. Haftada 1 ya da 2 haftada 1 filan çaya gitmeyi düşünüyorum. Siz de gitmeyin. İşim var, temizlik yapıyorum filan deyip geçiştirin habire. Çok ararlarsa açmıyorum da valla.

Muhteşem bir nickname!! Bayıldım vallahi mesaj içeriğiyle de inanılmaz uydu zihnimde

Gitmiyceksin cok basit madem esin elini tasin altina koymuyo gelemem de isim var de net ol israrla arasa acma telefonu uyuyodum duymamisim bir suru bahane var bukadar zayif olmayin. Misafirin yaninda aradi diye gitmissiniz cok sacma gelmiycez demistik gelmiyoruz deseniz telefonda ne yapabilir? Hicbisey. Bir iki kez kirilir olur biter biraz uyanik olun ya mecburmusun evlendigin adamin anasini her gun cekmeye kendi evine esine hayatina bak bosversene olmasin yemegi yardimi

İşim var diyorum ne işin var diyor ya ben hangi bir gün ne iş buluyum telefonu kapattıgımda bazen gülüyorum ne güzel sacmaladın yine Ayperi diye.

Eşime kızıyorum. Bu şekilde bir evlilik olacagını hıc dusunmedım. Bir yanım onsuz olamam diyor bir yanım gitsin annesiyle yaşamaya devam etsin. Çok tepkısız ya konusalım dıyorum ne konusacaz dıyo daha yenı surat asıldı herkesın eve dagıldık ben sorun goremıyorum dıyo aklımla oynuyo gıbı kalakaldım..

Esinden bisey bekleme sen mesafe koy zor degil isim var dediginde ne isin var diye bile soramaz sana ne muasebet bisey uydurmak zorunda degilsin. Ozel anne de gec kapatiyorum de kapat cok zor degil seni yonetmesine izin verme. Hayir ben baskasinin annesiyle bukadar zaman gecirecegime elin adamindan sebep evimde oturu evlenmem kendi anne babamla olurum yani bunu dusunmuyomusunuz? Kendi ailenizi dusunun ben olsam vicdan yaparim yani

Neden düşünmeyeyim tabi ki de düşünüyorum. Ama ne yapabılırım onun caresızlıgındeyım

Kırıcı olmadan çözemessin. Ben çözemedim bi kaç kere sert konuştum artık bi kerede anlıyor. Anne bu akşam gelemeyiz canım evde bacaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum dedim. E burda da var koltuk uzat bacaklarını diyince ben kendi koltuğuma uzatmak istiyorum anne dedim. Eşime fe sen istiyosan git ben gelmiyorum dedim o gün bu gündür ısrar edemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…