Yaaa çok duygulandım gercekten. Çok tesekkur ederim guzel dusuncelerınız ıcın. Evet amacım kımseyı kırmak, uzmek degıl. Cunku kendımı onun yerınede koyup karsı taraftan bakıyorum.. şuan bır evlat sahıbı degılım ama olunca Allah nasıp ederse dusunuyorum da herseyın en ıyısı evlatlarıma olsun ısterım yapabılecegımın en ıyısı maddı, manevı cunku her anne baba bunları ıster dıye dusunuyorum. Bızımde kv ıle aslında ılıskımız ıyıdır sanırım ıletısım problemımız var. Hersey bu kadar ıyıyken kırıcı cumleler, beklemedıgım hareketler vs.. beni biraz geri itti. Mesafelı olunmalı ama ben şöyle bir durumda beklemıyordum samimiyken bu boyuta gelmek aşırı vıcık vıcık bir ilişkimiz yoktuki nasıl bj boyuta geldik bilemedim, evet eşimin anne ve babası, öz annem ve babam gibi olmazdı belki ama onlarda eşimi bugüne kadar büyüttü, korudu, canı acısın Istemedı, hastalansın ıstemedı.. bunları anlıyorum ama ya benım aılem ? Peki ben ? Bu evlılıgın neresındeyız. Ben haftanın 3/4 gunu orda vakıt gecırırsem benım aılem ne dusunecek. Bırde bız 2 kardesız ablam yurtdısında ve ben tek kaldım burda.. Ama artık dengeyı kurucam caresızlıgım o kadar coktu kı cunku aman kımse kırılmasın ben hem esımın aılesıne, hem benım aıleme, hemde kendı evıme yetmeye calıstım.. Boyle olmaması gerektıgını, hayır demenin kötü birşey olmadığını bana inandırdınız ❤