Kv’min hergün görüşme isteği ve torun arzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bız ayrı evız zaten, onlar tek eviz diye dusunuyor sanırım demıstım

Şu hale bak, çocuğu başkası istediği için mi yapacaksın? Neden düşünüyorum diyorsun sırf kv bi mutlu etmek onunla ters düşmemek için mi çocuk istiyorum diyorsun?
Ne özeliniz kalmış ne birşey, sanki eşinle değil kvnle evlisin ve sana psikolojik şiddet uyguluyor

Bende gelinim, bende çok dikkat ederim kırmamaya ama ilişki civiklasmaya başlayınca geri çekiyorum kendimi, daha az ariyorum, daha mesafeli konuşuyorum vs.vs.
Günü geliyor insan kendi annesine zor tahammül ediyor, konunuzda haklisiniz. Eget hayır diyemiyorsaniz, uzağa taşınmak en mantıklısı. Allah gönlünüze gore versin :)

İyi niyetle yardım etse de bu kadar müdaheleye kim olsa sıkılır. Bahaneler bulun gitmeyin ya da o sık sık annenize gidin, oradayım gelemem falan deyin bir süre sonra alışır

Çocukla alakalı bir sorun söylemedim ki. Ortamda gecen diyaloğu söylüyorum ben. O istiyor diye değil zaten biz düşünüyoruz diye düşünüyoruz diyorum.

Bız ayrı evız zaten, onlar tek eviz diye dusunuyor sanırım demıstım
Nüfus memuruna göre ayrı adreslerde yaşadığınızı içerikten anlayabiliyorum,
haftanın 4 günü birlikte olmak aynı evde olmaktan farklı değil diye öyle yazdım
Zira sizin evin kadını kayınvalideniz siz değilsiniz. Gel denilen yere gidiyor, kal denilen yerde kalıyorsunuz.

Kimse keyfiyeten yapmaz bu yazdıklarınızı bende saygımdan, kimseyi kırmamak adına bu durumda olduğumu belirttim zaten. Bende şuan oturup sizin gibi rahatça kimseye aldırış etmeden bu konuyu açan değil, yorumu yazan biri olabilirdim. Ama gelin görün ki aileyi kurmak değil, ayakta tutabilmek önemli. Buda fedakarlık gerektiriyor yoksa bende direk bu evin hanımı sen misin yoksa ben mi kv derdim, gel denilen yere gidip, kal denilen yerde kalacak kadar pasif karakterde biri olduğum için değil, arada ki saygı bağını yitirmemek adına arayış içindeyim. Yorumunuz için teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…