- 15 Kasım 2019
- 339
- 439
- 53
- Konu Sahibi AyperiCicek
-
Aynn oda var torun olsa bu sefer daha beter olur kendi gelir torunu ister bi sürü is yaniTorun olsa durum daha beter hal alacak gibi. Mesafeyi siz koyacaksınız net konusarak. Hayır diyorsam hayır demektir. 3 kere arayıp huzursuz etmeye hakkı yok kimsenin
Çok mu yalnız biri kayınvalideniz? yanına yoldaş mı arıyor nedir bilemedim ki.
İyi biri olduğu için kırmadan halletmeye çalışıyorsunuz ama bu işler öyle olmuyor maalesef. alın karşınıza konuşun açık açık. hatta eşiniz de yanınızda olsun. kimse annesini daha iyi tanıyamaz sonuçta. bu meselelerde sizi yalnız bırakmasın eşiniz
Haftanın 3 günü sizdeyiz anne ne ara yapalim torunu sen söle deyin
Hicbi yolu izlemeyeceksınız nasılsa yol yazmayacağım.
Kayınvalıde cagırdıgında gitmemek okadar basit ki sadece bunu diyebilirim
Yorumu size yaptım diye tek duze gelmıs olabilir, camınıza kadar gelip evde oldugunuzu gören birini eve almamanız sızın yumusak yuzlu degıl istediğiniz gayet söyleyen biri oldugunuzu gösterir. Bunu söylememın neresı hosunuza gitmedi sinik bir tip degılsınız dedım neresı fena.Çoğu konuda yorumlarınızı okudum hatta aynı düşüncelere bile sahibiz dedim. Ama konuya göre bakış açınız değişmeli bence takip ettiğim kadarıyla tek bir düşünceye sabit yorumlar yazıyorsunuz. Ama yine de yorum yazdıgınız için tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?