• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv’min hergün görüşme isteği ve torun arzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçim daraldı valla haftada dört gün ne ya..gitme zamanını kendin belirle canım ne zaman gitmek istersen ozaman git. Ovulasyon haftası evdeyiz bir yere gitmiyoruz de eşine. Diğer haftalar da müsait olma. Haftada bir gayet yeterli..

Zaten kımseye kırıcı davranmadan nasıl cozebılırımın derdındeyım oyle olmasa 1,5 yıldır bunu dert edınmem..
Ne demek canim ?
kirilmasinlar bir zahmet herseye.

Onlarda gelin oldu vakti zamaninda, herseyi biliyorlar.

Bir kadin esiyle eviyle ilgilenmek ister devamli kayin aileyle vakit gecirmek istemez.

Bunu bilmiyor mu saniyorsunuz? Resmen hukumdarlik kurmak istiyor.o hediyeler vs sadece goz boyamak icin.
Benim mottom kimse bana birsey almasin ama sacma sapan isteklerle de gelmesindir.

Net olun haftada gorusme max.2 ideal hatta haftada 1.ama bunu da gorev gibi yapmayin derim

Neden düşünmeyeyim tabi ki de düşünüyorum. Ama ne yapabılırım onun caresızlıgındeyım
Arkadas aciklamis zaten.yapacaginiz sey bahane bulmak degil.hergun bir bahane bulamazsiniz ki.
Evimde vakit gecirmek istiyorum dersin en basiti.
Bu stresten bile cocuk olmaz.biraz sal anne bizi de:)

Arkadas aciklamis zaten.yapacaginiz sey bahane bulmak degil.hergun bir bahane bulamazsiniz ki.
Evimde vakit gecirmek istiyorum dersin en basiti.
Bu stresten bile cocuk olmaz.biraz sal anne bizi de:)
Neler dedım ya vallahi pazar gunlerı ıcın bıle anne esımın tek pazarı var onda da beraber vakıt gecırelım dıyorum ıyı gecırın bakalım dıyo degısık tavırlarla sonra yıne aynısı..

Neler dedım ya vallahi pazar gunlerı ıcın bıle anne esımın tek pazarı var onda da beraber vakıt gecırelım dıyorum ıyı gecırın bakalım dıyo degısık tavırlarla sonra yıne aynısı..
Tripleniyo anladigim kadariyla ama triplensin.
Lutfeder gibi 'iyi gecirin bakalim ' ne demekmis acaba?
Biraz sert durun.iyi olmak bir ise yaramiyor cunku.
Su hayatta yapmak istemediginiz hicbir seyi yapmayin

Koskoca bir bucuk yil nasil cektiniz hayret.

Bir de darilmasin kirilmasin mevzulari bana cok sacma geliyor.
Ya ben gelmek istemiyorum deyince neden dariliyor ki karsi taraf, ben gitmek istemedigim yere gidince peki kendi kendime darilmiyor muyum o da enteresan.

Neyse ama sunu diyim. Benim ailem benim ailem bir kez esimden icin, o niye gelmiyor tarzi bir laf etti. Gelmek zorunda mi, yeterince gelip gidiyor, daha sik gelip napacak demistim, bir daha sormadilar. Yani esin de gayet bu durumu tek lafi ile cozebilir istese emin ol

Kendime nasıl kızdım agladım bagırdım cagırdım gıtmıycem dedım ama yıne de gıttım.. Hep ödün verdım kendımden 1,5 yıl tam tamına oysaki ben eşimle eğlenceli vakıt gecırecektım gezecektım onunla gulup eglenıp ogrenecektım cogu seyı.. her zaman hersey dört dörtlük olmaz tabi biliyorum ama boyle hıc olmamalı. Hep hayalımdı ama gercek olan hıc bu degıl..

Kızlar merhaba bu konuyu hangi başlığa açacağımı bilemedim en ideali burası oldu diye düşünüyorum. Biz Muğlanın bir ilçesinde hem kendi ailem hem de eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşayan insanlarız. Evleneli 1,5 yıl oldu hemen hemen neredeyse 1 yılımızın her haftasının 4 gunu mutlaka kv evınde gectı. Evlendıgımız gunun 3.gunu kahvaltıya davet ettıler gıttık. Saat 10 da gıttık dıye bu saate kadar napıyosunuz bu saatte kahvaltı mı kalır dedıler o zaman bı aydınlanma yasadım:KK57: kv ve kp cıddı anlamda iyi insanlar seviyorum evimize gelirken hiç boş geldiklerini görmedim dolabımızı doldururlar, cebımıze harclık koyarlar sadece bunları yapıyor dıye sevıyor degılım tabi özellikle kp cok gorgulu bir insandır. Gelin görün ki kv her gün beraber yemek yıyelım,her gün beraber kahvaltı yapalım, gezmelere gıdelım ıstıyor. Evlerimiz ayrı ama yakın mevkideyiz. Çalışmıyorum evdeyim. Sırf bu yüzden yazılmadığım kurs kalmadı. Evdesin gel demesin diye. Sürekli hadi ben şuraya gidiyorum sende gel diye telefonla arıyor o gün o saat işim var mı planım var mı diye sormuyor. Kendi aileme ya haftada 1 ya da iki hafta da 1 gideriz çekinirler eşimden işten yorgun geliyor dinlensin diye gerçi çekinmeseler de fırsat bırakmıyor diğer taraf ama neyse. Bir keresinde annem hastalanmış gece hastaneye götürmüştük kv ertesi gün onlarda yemekliyken eşim marketten bişey alacakken sen dur oğlum gece zaten yorulmussun o kadar uykusuzsun demıstı ne oldugunu anlayamadım bıle o kadar zoruma gıttı kı aıleme ben yardım edemeyeceksem evlatlık nasıl yapıcam? Kendısı hastalandıgında ben kac kere dr goturdum bız varken kendı basına gıtmen olmaz anne bızler nıye varız dedım ne kadar da dusuncesız geldı davranısı bana.. Evdeyken canım cıcım dıyor hersey gulluk gulıstanlık ama iş dışarı kısıma gelince kvlik duyguları kabarıyor degısıyor laf vuruyor tanıyamıyorum. Esıme anlatıyorum sık gıtmekten rahatsızım yanlıs anlama dıyorum ıstemıyor sevmıyor degılım fakat haftanın 3/4 gunude beraber olmak ıstemıyorum. Benım annemle oyle muhabbetım yokkı dıyor hıc kız kardesı yok erkek kardeslerı var bızler annemle oyle ıclı dıslı degılız sımdı konussam olayı buyutur dıyor. Sen konus hallet dıyor ben ne kadar halledebılırım kı bı keresınde bır mısafırlıge 3 kez aradı gelın dıye 1 kezde yuz yuze soyledı yok dedıgımız halde ınadını ettı mısafırlıge gıdınce sızı beklıyoruz dıye aradı mecbur kaldık gıttık. Sureklı onun dedıgı olsun ıstıyor. Bakın bana hedıyeler alır yemek yapar sagolsun bunları gormezden gelen bırı degılım ama ne esıme ne evıme vakıt ayıramıyorum kendımı gectım artık. Sonraları cocuk muhabbetıne döndü bu olaylar. Sürekli acıyarak bakıyor kendı yegenlerının bebeklerı oldu aynı ortamda bebegı alıp gozlerıme bakıyor, öpüp kokluyor. Birileri bebek dusunmuyormusunuz dedıgınde bana dusunuyoruz ınsallah dıyorum bende dıyorum da ahh ahh ıste dıyor yahu Allahtan gelen bırsey ben ne yapabılırım kı? Sureklı o bebegı konu edınıyor nasıl tatlı demı şöyle böyle Allah analı babalı buyutsun ne dıyebılırım kı. En sonunda marketten alınacak bırsey olsa da alsam anne dedım basbasayken bısey demedı. Sonra beraber gırdıgımız ortamlarda gozume baka baka şunu şöyle yaparsanız drlar kısırlık olurmus dıkkatlı olun dıyor uzerıme alınıyorum ortamda gozume baka baka soyleyınce. Eşimle huzursuz oluyoruz napsam olmadı bahane urettım ısım var kursum var dedım olmadı bu aralar evı tasımayı dusundum onuda ertelemek zorunda kaldık. Kusura bakmayın uzun oldu ama kımseyle paylasamıyorum. Sızce nasıl bır yol ızlemelıyım ?
hep yumusak yuzunu gosterirsen boyle olur ne tantanalar yasadim ama canim isterse gelirimi kabul ettirdim kvgile.Sen bastan hata etmissin canim ya simdi bir seyleri bahane edip cekilebilirsin ancak yalniz zorlu bir surec olacak bu alismislik var ortada

Kızlar merhaba bu konuyu hangi başlığa açacağımı bilemedim en ideali burası oldu diye düşünüyorum. Biz Muğlanın bir ilçesinde hem kendi ailem hem de eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşayan insanlarız. Evleneli 1,5 yıl oldu hemen hemen neredeyse 1 yılımızın her haftasının 4 gunu mutlaka kv evınde gectı. Evlendıgımız gunun 3.gunu kahvaltıya davet ettıler gıttık. Saat 10 da gıttık dıye bu saate kadar napıyosunuz bu saatte kahvaltı mı kalır dedıler o zaman bı aydınlanma yasadım:KK57: kv ve kp cıddı anlamda iyi insanlar seviyorum evimize gelirken hiç boş geldiklerini görmedim dolabımızı doldururlar, cebımıze harclık koyarlar sadece bunları yapıyor dıye sevıyor degılım tabi özellikle kp cok gorgulu bir insandır. Gelin görün ki kv her gün beraber yemek yıyelım,her gün beraber kahvaltı yapalım, gezmelere gıdelım ıstıyor. Evlerimiz ayrı ama yakın mevkideyiz. Çalışmıyorum evdeyim. Sırf bu yüzden yazılmadığım kurs kalmadı. Evdesin gel demesin diye. Sürekli hadi ben şuraya gidiyorum sende gel diye telefonla arıyor o gün o saat işim var mı planım var mı diye sormuyor. Kendi aileme ya haftada 1 ya da iki hafta da 1 gideriz çekinirler eşimden işten yorgun geliyor dinlensin diye gerçi çekinmeseler de fırsat bırakmıyor diğer taraf ama neyse. Bir keresinde annem hastalanmış gece hastaneye götürmüştük kv ertesi gün onlarda yemekliyken eşim marketten bişey alacakken sen dur oğlum gece zaten yorulmussun o kadar uykusuzsun demıstı ne oldugunu anlayamadım bıle o kadar zoruma gıttı kı aıleme ben yardım edemeyeceksem evlatlık nasıl yapıcam? Kendısı hastalandıgında ben kac kere dr goturdum bız varken kendı basına gıtmen olmaz anne bızler nıye varız dedım ne kadar da dusuncesız geldı davranısı bana.. Evdeyken canım cıcım dıyor hersey gulluk gulıstanlık ama iş dışarı kısıma gelince kvlik duyguları kabarıyor degısıyor laf vuruyor tanıyamıyorum. Esıme anlatıyorum sık gıtmekten rahatsızım yanlıs anlama dıyorum ıstemıyor sevmıyor degılım fakat haftanın 3/4 gunude beraber olmak ıstemıyorum. Benım annemle oyle muhabbetım yokkı dıyor hıc kız kardesı yok erkek kardeslerı var bızler annemle oyle ıclı dıslı degılız sımdı konussam olayı buyutur dıyor. Sen konus hallet dıyor ben ne kadar halledebılırım kı bı keresınde bır mısafırlıge 3 kez aradı gelın dıye 1 kezde yuz yuze soyledı yok dedıgımız halde ınadını ettı mısafırlıge gıdınce sızı beklıyoruz dıye aradı mecbur kaldık gıttık. Sureklı onun dedıgı olsun ıstıyor. Bakın bana hedıyeler alır yemek yapar sagolsun bunları gormezden gelen bırı degılım ama ne esıme ne evıme vakıt ayıramıyorum kendımı gectım artık. Sonraları cocuk muhabbetıne döndü bu olaylar. Sürekli acıyarak bakıyor kendı yegenlerının bebeklerı oldu aynı ortamda bebegı alıp gozlerıme bakıyor, öpüp kokluyor. Birileri bebek dusunmuyormusunuz dedıgınde bana dusunuyoruz ınsallah dıyorum bende dıyorum da ahh ahh ıste dıyor yahu Allahtan gelen bırsey ben ne yapabılırım kı? Sureklı o bebegı konu edınıyor nasıl tatlı demı şöyle böyle Allah analı babalı buyutsun ne dıyebılırım kı. En sonunda marketten alınacak bırsey olsa da alsam anne dedım basbasayken bısey demedı. Sonra beraber gırdıgımız ortamlarda gozume baka baka şunu şöyle yaparsanız drlar kısırlık olurmus dıkkatlı olun dıyor uzerıme alınıyorum ortamda gozume baka baka soyleyınce. Eşimle huzursuz oluyoruz napsam olmadı bahane urettım ısım var kursum var dedım olmadı bu aralar evı tasımayı dusundum onuda ertelemek zorunda kaldık. Kusura bakmayın uzun oldu ama kımseyle paylasamıyorum. Sızce nasıl bır yol ızlemelıyım ?
Mesele bence net tavır koymamanız. İyiliklerini görüp hayır diyememeniz. Ama kimse size nankörlük yapın demiyor ki. O ayrı dava özel hayatınız olması ayrı dava.. mesela gittikleri yerden elli kere de arasa hayır hayırdır gelmicez dedik diye düşüneceksiniz kararlı duracaksınız. Bunu size yapamayacağını bilmeli. Dediğimi yaptıramam demeli.. net olun tavır koyun. hem samimi olun hem mesafe koyun. kendi çizgilerinizi çizin saygı duymak zorunda kalsın. Anlamazdan gelip yönetiyorlar işte insanları.

Kararlı ve net bir şekilde hayır demelosin böyle kv 'lerin biraz kalbi kırılsın ama sonra hatasını anlar bende başlarda böyleydim ise başladım yorgunum diyip evime gidiyordum oğlun gelmek isterse gelsin ben dinlenicem diyordum bir iki mirin kırın etti sonra alıştı kalp kirmicam diye ezilip buzulme

Hiç takma klasik kvalide iyi yönlerini düşün ve gitme sıklığının dojanı öğret madem iyi yönlerinde var kendince valide sultanlık yapmasına izin ver tabiki istemediğin şeyleri yapma zamanla öğreniyorlar kötü kalpli kvalide olmadığı sürece benimki öğrendi mesala ben hiç gitmiyorum onların evine o gelir valide gibi ağırlar yollarım beni kabul ettiler seni hayli hayli ederler:)))

İşim var diye bahane uydurmayacaksın gelmek istemiyorum/canım istemiyor/kafam kaldırmıyor sen git/yap/et diyeceksin güzellikle tatlı dille söyle baktın anlamıyor kararlılığını göster kırılsa da. Kırılacak bir şey yok aslında. Sen çizgini sınırlarını çizmediğin için o istediği gibi at koşturuyor.

Çook sessiz kalmışsın ben sadece 1 yıl dayandım okurken darlandim valla evliligmin ilk yılını okudum gibi oldu :D ne olursa olsun isterse 100defa arasin hayir demeyi bil ben kendini geri çektiğim zamanlarda çıkarmadıgi pislik kavga kalmadi ama pes etmedim en sonunda esime dedim a beni pskologa gotur senin evlendiğini kabul etsin yakamzdan düşsün :)smdi 4 yıldır haftada 1 gorusuyorz oda yeter

Benim kv kadar yalnız insan yoktur ama biz haftada 1 yada iki haftada bir görüsürüz cünkü öyle alıstırdım oda sürekli görüşmek isterdi ama ben gelemem öyle sürekli görüşmelere. Üst üste hayır deyince kendi haline bırakıyorlar bu sefer zaten sen kendi istefinle eşine hadi annenlere gidelim diyorsun darlayan yok ya icinden geliyor o yüzden üst üste hayır hayır de hastayım işim var annene git hatta oda pes eder

Bir iki kez sebep belirtmeden
"müsait değilim"
"hayır"
Derseniz biraz düşer yakanızdan belki. Bahane aramaya gerek yokki, karnım ağrıyor der yine gitmem gitmeyeceksem.
Çocuk yapmanızı istiyorsa biraz rahat bıraksın, öyle demek lazım aslında😁😉
Ne güzel, aslında onlardan kötü bahsetmiyor, seviyorsunuz, iyi insanlar diyorsunuz ama işte bazı insanlar suistimal ediyor şu ilişkiyi. Sonra da kayınvalideler sevilmez oluyor.

Diğer konuları bilmem de o torun muhabbeti hiç bitmiyor. 50 gün önce ikinci bebeğimi doğurdum, hastaneden çıktığım günün gecesi kayınvalidem üçüncü torun olur belki kaza ile ne güzel olur diyordu. Siz katı durun yeter.

Ben gitmiyorum ama huzursuz oluyorum gene de. Sürekli sitem sürekli gel demiyoruz ama özlüyoruz seni demeler. Gidince de ufak ufak laf yiyorum adı kayınvalide malum. Benim kayınvalidem de sizinki gibi niyeti kötü değil ama dip dibe olalım istiyor. Ben çalıştığım için nispeten bahanem var. Bence sizde işe girin. Belki biraz huzur verir

Her çağırdığında gittiğiniz için bunu artık göreviniz biliyor. Eli boş gelmez, harçlık koyar bilmem ne bu iyilik göstergesi değil. Yapmasın ama sizi de darlamasın. Kv kp niz aşırı bencil ve bencil insanlara iyi diyemiyorum ben maalesef.

Hayır kelimesini kullanmak çokta zor olmasa gerek.
Kendi annenize nasıl bahane üretmeden hayır diyebiliyorsanız kayınvalidenize de pekala hayır diyebilirsiniz..

Başkaları üzülmesin aman kırılmasın derken siz üzülüp eziliyorsunuz biraz kendinizin kıymetini bilin Allah aşkına. Kötü olacaksanız da kendiniz için kötü olun sizden önemli değildir diye düşünüyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back