- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 36
- Konu Sahibi Silent Scream
Allah rahmet eylesin cok üzüldüm
küçük bir de kizi varmis o cocuklar ne olacak şimdi nasil kiydiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi ve annesi boşanmak üzere olduğu eşi tarafından eşyalarını almak üzere gittiği evinde tüfekle vurularak canice hayattan koparıldı.Buna benzer durumlar yaşayan olarak kendi çocuğunu tembihleyeceksin sakın annene kimseye laf söyletme diye bu durumda en kötüsü o çocuğun ruhen yara alması ve kafa karışıklığı yaşaması , hatta bu depresyona kadar gidecek bu durum çünkü onu seven 2 kişinin arasında kalması ve kötü olanın kim olduğunu bilmemesi ve bundan dolayı doğru tepki verememesi , bütün ailenin önünde kayınvalideye haddini bildirmem lazım onun ne yaptığının bildiğini ve artık müsaade etmeyeceğini yüzünü söylemen bunları mutlaka yap geçiştirme kayınvalide çocuğun ruhunu ele geçirmiş sana karşı bir silah gibi kullanıyor
İçimden öyle çok küfür edesim geldi kayınvalideye kendi beslediği nefretini çocuğunu kullandığı için , hemen harekete geç ve kayınvalide ile oğlunu bir arada olmalarına engel köy sen çocuğunun aklını gir ve yapılanların doğru olmadığını oğluna anlat
Allah razı olsunArkadaslar merhaba, siteyi surekli okuyan ancak yazmayan biriyim ben bu konuyu Aile Bakanligina bildirdim.Cocuklarin asla babannesine birakilmamasi gerektigini ilettim. Bana aninda verilen cevabi ekliyorum.
Allah sizden razı olsun. Çok çok teşekkürler. Allah bin kez razı olsun...Arkadaslar merhaba, siteyi surekli okuyan ancak yazmayan biriyim ben bu konuyu Aile Bakanligina bildirdim.Cocuklarin asla babannesine birakilmamasi gerektigini ilettim. Bana aninda verilen cevabi ekliyorum.
Arkadaslar merhaba, siteyi surekli okuyan ancak yazmayan biriyim ben bu konuyu Aile Bakanligina bildirdim.Cocuklarin asla babannesine birakilmamasi gerektigini ilettim. Bana aninda verilen cevabi ekliyorum.
Allah razi olsun sizden ❤Arkadaslar merhaba, siteyi surekli okuyan ancak yazmayan biriyim ben bu konuyu Aile Bakanligina bildirdim.Cocuklarin asla babannesine birakilmamasi gerektigini ilettim. Bana aninda verilen cevabi ekliyorum.
Allahın laneti üzerine olsun yüzü bir daha gülmesin inşaAllah..Bu iki kadının katili bu kayınvalidedir desek çok mu yanlış konuşmuş oluruz acaba?
Kendi oğluna insan hayatına, kadına saygı duymayı öğretmediği gibi bir de torununa aynı davranışları aşılamış. İki kişinin kanı bu kayınvalidenin de eline bulaşmış. Yazıklar olsun, huzur bulamasın bundan sonra. Hele bu cinayeti işleyen oğlu... Her gece rüyasına girsin bu iki kadın, vicdanı hiç rahatlamasın ömrü boyunca. Lanet olsun ya, ne desek boş...
Etmiş işte küfürü normal görüyormuş odaAllahımm bu nasıl bir yazgı
Eş kişisi bu camiliğini hiç belli etmemişmi
Çok iyi yapmışsınız.Arkadaslar merhaba, siteyi surekli okuyan ancak yazmayan biriyim ben bu konuyu Aile Bakanligina bildirdim.Cocuklarin asla babannesine birakilmamasi gerektigini ilettim. Bana aninda verilen cevabi ekliyorum.
Arkadaslar merhaba, siteyi surekli okuyan ancak yazmayan biriyim ben bu konuyu Aile Bakanligina bildirdim.Cocuklarin asla babannesine birakilmamasi gerektigini ilettim. Bana aninda verilen cevabi ekliyorum.
Ne cahilsinizO zaman siz de babaannesine küfür etmesini öğretin de babaanne ve dede yaptıkları şeyi bir görsünler. Cidden bunu yapın.
Allah bin kere razi olsun..Arkadaslar merhaba, siteyi surekli okuyan ancak yazmayan biriyim ben bu konuyu Aile Bakanligina bildirdim.Cocuklarin asla babannesine birakilmamasi gerektigini ilettim. Bana aninda verilen cevabi ekliyorum.
Allah senden razı olsun. Şimdi bende şikayet edelim diyecektim ki seni gördüm.Arkadaslar merhaba, siteyi surekli okuyan ancak yazmayan biriyim ben bu konuyu Aile Bakanligina bildirdim.Cocuklarin asla babannesine birakilmamasi gerektigini ilettim. Bana aninda verilen cevabi ekliyorum.