Kv ve kp sizi arıyor mu? Tek kaldım beni aramadılar

Evet kabullendim şuan da. Peki ben buraya kadar gelmişken onlar çağırmasalar da evlerine gideyim mi? Böyle davet edilmeden gitmek filan yapıma çok ters ama sırf bu sebepten bir gün onlarla veya eşimle tartışmak istemiyorum. Fakat içimden de davetsiz gitmek gelmiyor

niye gideceksin?

Görüştüğünüz zaman sorun yoksa kuruntu etme bence. Aranız iyi diye kızları gibi merak etmelerini arayi p sormalarını bekleyemezsin. Ne de olsa kendi ailemiz gibi olamazlar. Sen içinden geldiğinde ara, git. Gelmiyorsa da zorlama.

Herkesin telefonla arama sıklığı farklı bazı kişiler telefonda konuşmayı sevmez, belki onlar da öyledir ama ben de sizin gibi aramalarını beklerdim. En azından siz o gece arabayla tek başıniza döndükten sonra aramaları gerekirdi bence de. Bizimkiler ararlar sorarlar,bazen biz ararız bazen onlar arar. Biz aramayınca onlar mutlaka arar haftada iki gün falan konuşuruz. Küçük de olsa bir deprem vb bir şey olursa mutlaka ararlar. Çoğunlukla da benim cep telefonumdan ararlar, benden ulaşamazlarsa eşimden ararlar ve hep beni sorarlar, bu da beni mutlu eder açıkçası size biraz hak verdim.

Annem ziyaret etmen gerekir buraya kadar geldin gitmezsen ayıp olur diyor. Ama o çağırıp çağırmadığını bilmiyor. Bana da davet edilmeden ziyarete gitmek saçma geliyor
Nereye geldiniz. Anneniz onlara yakınsa gitmeniz gerekir. Yani örn. Ankaraya geldiniz k.v de orada ise gitmeniz gerekir. Aslında o da çağırabilir. Ya da eşinizden fikir alın. O daha iyi bilir beklentiyi

haklısınız. Eğer eş ailesi arasaydı da eminim ay eşimin ailesi aradı ben araba kullanabiliyorum oooffff bıktım bunlardan niye arıyorlar ki diye bir konu açabilirdi. Can sıkıntısı işte.

Yeni evliyken eşimin ailesi cok icli disli olmaya calisip beni deliye döndürmüslerdi.
Öyle olacagina sonsuza dek seslerini duymasam yadirgamam yani. Onlar beni merak etse nolur zaten

Aramamalari daha guzel
Sonucta cocuk degilsiniz kocaman kadinsiniz. Aramasinlar da basinizi dinleyin bence

Ama kendileri arkamdan konuşuyorlar diye düşünüyorum bir kere eşim arıyor musun diye sormuştu. Bence eşime şikayet ediyorlar. Bu yüzden böyle mi olması gerekiyor acaba diye sordum :)

Cevir kazi yanmasin buna derler.

Yani gerçekten gece araba sürmeyi istemiyorsan, kendine güvenmiyorsan, sürmeyeceksin. Arasalar ne olacakti da? Arabada aglamana degcekmiydi?

Cocuk degilsin seni merak etsinler. Zaten ilk evlendiginde onlarda kalman bile hata. Kendine güvenmeden, yetiskin olmadan evlenme. Evlendiginde yeni anne baba sahibi olmuyorsun, kendin yuva sahibi oluyorsun. Senin zaten anne baban var, birisinden evlatlik olarak alinmaya beklemek çok tuhaf.

Nereye geldiniz. Anneniz onlara yakınsa gitmeniz gerekir. Yani örn. Ankaraya geldiniz k.v de orada ise gitmeniz gerekir. Aslında o da çağırabilir. Ya da eşinizden fikir alın. O daha iyi bilir beklentiyi
Aynı yerde sayılırız arabayla 15 dk mesafeler. Buraya gelip onlarla gitmemek olur mu

Kendi evinde niye kalamiyorsun? Madem bir yetiskine ihtiyacin var, niye evlendin? Gerçekten çok ilginç bir durum.

Beni arasalar değecekti demedim ki. Ama zor bir durumdu benim için ve bu kadar yakınken bir ayda soğuk olmalarını beklemiyordum. Aramalarını beklediysem o yakınlığı gördüğüm içindi. Üstelik Dağ başı gibi bir yerde oturuyoruz ve eşinin göreve gitmesi için uçağa yetişmesi gerekiyordu. Gece 11 de yola çıktık ben götürdüm ama dönüşte tek dönmem gerektiği için kendime tek olunca sürmem diye güvenmediğim için ağladım. Ama çaresizdik mecburen eşimin o gece o yere bırakılması gerekiyordu. Aynısını benim kardeşim gelinim veya kv yaşasaydı ve ben bunu bilseydim merak eder sorardım. Kv benden devamlı aramamı bekliyor ve yüzüme de söyledi. Ben önemli bir şey yaşıyorum ve kendisi aramıyor 15 gün oldu eşim gideli nasılsın diye sormadı. Ailemin yanına geldim yine aramadı davet bile etmedi. Bende sırf ailemin yanına geldim ve kv evi buraya yakın diye ziyaret etmek zorunda kalmış gibi hissediyorum. Ama içimden de gitmek gelmiyor bunu anlatmaya çalıştım

Son düzenleme:
Bizim genel olarak şöyle bir huyumuz var veya davranış biçimi mi desem daha doğru olur bilemedim, nişanlılık ve yeni evlilik döneminde eş ailesiyle fazla sıcak ilişkiler kuruyoruz, sürekli bir gelip gitme arayıp sorma, devamlı bir iç içe olma durumu, bir süre sonra bir şekilde bu gidiş gelişlerin arası açılmaya başladığında eş ailesi de gelin de eskiden böyle değildi değiştiler diye düşünmeye başlıyor, aslında baştan itibaren çok görüşmek neredeyse her gün aramak, haftada birkaç kez kuralmış gibi gitmek yanlış geliyor bana, ben yapmadım canım ne zaman isterse o zaman görüştüm, ki kendi aileme de böyleyim, kimseye ailem veya eşimin ailesi deyip başka davranmam, sizde aman eşimin ailesi deyip içinizden gelmeyenleri dahi yapmaya kalkmayın, içten gelmeyen herşey gün gelir sizi boğmaya başlar, hele de karşılık bekler ve bulamazsanız asıl o zaman eşiniz ve ailesiyle tartışırsınız.

Kendi evinde niye kalamiyorsun? Madem bir yetiskine ihtiyacin var, niye evlendin? Gerçekten çok ilginç bir durum.
Yeni evimize yerleştik daha 1 ay oldu. Baya kenarda bir yer markete bile arabayla gidiliyor. Üstelik kardeşim başka şehirden izne gelmişti kız kardeşim de geldi diye ailemin evine geldim. Şuan çalışmadığım için tek başıma boş evde durmak istemedim kardeşim de gelmişken.

Beni gerçekten anladığını düşünüyorum. Dediğinin hepsi doğru en başından sıcak davranış gördüm. Yaptığım her şeyi de sırf ayıp olmasın laf etmesinler diye yaptım. 6 aydır yaptım yaptım bir defa yalnız kalınca ve umursamayınca da zoruma gitti. Ama artık dediğini bende uygulayacağım

Neden kendi evinde kalmıyosun yaş kaç allah aşkına?
25 yaşındayım. Nedenini altta açıkladım. Evimde kalamıyor değilim. Kardeşim şehir dışından izne geldi eşimde göreve gitti bende babamın evine geldim. Tek başıma kardeşim gelmişken evimde mi dursaydım?

Iyide sen biliyorsun esin sik sik sehir disina çiktigina. Neden kendini güvende his etmedigin eve tasindin?

Tabiki kardesin ile beraber güzel vakit geçir. Ancak esin her sehir disina çiktiginda annenlere gitme. Kendi evini benimsemen lazim. Kendi basina vakit geçirebilmen gerek. Kurslara katil, bir ise gir. Kendine bir hayat kur.

Su an halen bir ergen gibisin. Hayatini kurmamissin. Ondan dolayi oyalancak birseyin olmadigi için kafayi saçma sapan seylere takiyorsun, kv'de gibi. Kendini gelistir. Kitap oku, netflixte güzel diziler, belgeseller var onlara bak. Kurslarda arkadas edin onlar ile disariya çik.

Ay kocanlaykende aramasalar göbek atacakken dertleniyomusun sacmaliga bak boşver senin görüştüğün kadar yanında olsunlar sen eşinle iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…