Kv ve kp sizi arıyor mu? Tek kaldım beni aramadılar

Galiba bizde yıllar sonra böyle olacağız. Peki evine gitmezsem beni suçlamazlar mı? Çağırmalarını beklemeden gelmek istiyorum evde misiniz mi diyeyim

Canım sen de arama, niye aramıyorsun derlerse siz de beni aramıyorsunuz dersin. Kafana takılacak bir şey yok.

Canım sen de arama, niye aramıyorsun derlerse siz de beni aramıyorsunuz dersin. Kafana takılacak bir şey yok.
Normalde kv kp de gelinin aramalı yani. Bende bizimkilerde sorun yok acaba hep ben mi aramalıyım diye düşünmeye başlamıştım

Şimdi babamın evimdeyim ama kp kv evine gitmek istemiyorum sırf çağırmıyorlar aramıyorlar diye. Ama gitmesem ayıp olmaz mı
Niye ayıp olsun? Sizi arayıp eşin evde değil kızım gel bizde kal diye teklif ettiler mi? Hayır, o zaman gitmenizi gerektiren bir durum yok, ki zaten yetişkin birisiniz eşiniz olmadan da evinizde kalabilirsiniz, aman aramazsam ayıp olur, gitmezsem laf söylerler arkamdan konuşurlar diye düşünmeyin, sizi arayıp sormalarını da beklemeyin, ister eş ailesi olsun ister kendi aileniz her zaman biraz mesafeli olmak iyidir.

Bendede var o malesef mesela hamile kalmıştım benim aramamı beklemeden ararlardı nasilsin diye kv telefon kullanmayı bilmiyo ama kp den ararlardı öyle konuşurduk ariyolardi bi sekilde taki bebegimi kaybedinciye kadar ondan sonra bıçak gibi kesildi eşimle konuşurlar genelde bende artık cumadan cumaya arıyorum

İlk aylar çok yakınken bir anda böyle mesafeli durmalarını anlamadım belki yeni evli olduğum için çok safça düşünüyorum. Çünkü aramızda problem yoktu çokta seviyordum kendi ailem gibi görüyordum öyle de hissettirdiler. Şimdi umursamayınca bende soğudum. Ama dediğiniz gibi yalnız kaldın yanımıza gelebilirsin vs deyip düşünmediler ben de gitmeyi iyice düşünmüyorum

Galiba bizde yıllar sonra böyle olacağız. Peki evine gitmezsem beni suçlamazlar mı? Çağırmalarını beklemeden gelmek istiyorum evde misiniz mi diyeyim
Ara ben gelcem bişeye ihtiyaç var mı de bu kadar
Gerek yok yani çok içli dışlı olmaya ...
Ben çok isterdim kv ile araşalım soralım gezelim ama insan soğuk olunca yapcak bişey yok

Gelinleriyim, kayınvalide kayınpeder gelinleriyle ilgilenmeli düşüncesi yanlıştır benim hayat felsefeme göre, aksine çok da ilgilenmesinler, fazla içli dışlı olunmasın zira ne kadar yakınlık o kadar problem, bu eş ailelerinin kötü oluşundan dolayı değil, melek gibi insanlarda olabilirler ama insan yeri geliyor kendi ailesiyle dahi sorun yaşıyor, bazen annelerimiz bile herşeyimize aşırı karışıyor, kırmadan kırılmadan mesafeli ve saygı çerçevesinde bir ilişki çok daha sağlıklı, kimse üzülmez herkes yerini bilir.

Siz yine sevin sayın lakin arasınlar çağırsınlar diye beklemeyin, onlara gitmeyi de zorunlu bir vazife olarak görmeyin, içinizden geldiği zaman gidin 1-2 saat vakit geçirin, tatlı tatlı gel damat hikayesini biliyorsunuzdur belki, tatlı tatlı gidip gelmekte yarar var fazlası zarar.

Dertsiz başınıza dert aramayın, evinize eşinize huzurunuza bakın.

Ben bazen aramaya fırsat bulamıyorum onlar arıyor. Ay benim aramam gerekirken siz aradınız diyorum. Öyle şey mi olur sen aradın ben aradım yok. Müsait olan arar diyorlar. Bence böyle olmalı ya. Aman maşallah diyeyim.

2,5 yıl sonunda hamile kaldığımı öğrendik bir hayırlı olsun mesajı bile atmadılar siz aramalarından bahsediyorsunuz :)
aramasınlar tabi doğuma da gelmezler inşallaah :)

boş verin lütfen aramasınlar, sizde sürekli aramayın..

Eminim gelirler ve sonra da bebeği hep görmek isterler :)

Haklısın sanırım onlar da öyle düşünüyor. Bende bundan sonra kafama ne zaman eserse o zaman arayacağım çok teşekkürler

haklısınız. Eğer eş ailesi arasaydı da eminim ay eşimin ailesi aradı ben araba kullanabiliyorum oooffff bıktım bunlardan niye arıyorlar ki diye bir konu açabilirdi. Can sıkıntısı işte.

Mesafe candır. Benim kvalidem de telde konuşmayı cok sever ama hep ben arayayım ister. Eltim de aynı onun gibi, sık sik arasirlar. Ama ben aksine kendiannemi bile cok sik arayan biri degilim. Telde konuşmayı hic sevmem konuşacak bsy de bulamam. Başlarda kvalidem biraz bozuluyordu ama baktı yapım böyle. Artık sorum etmiyor o da. Ki kvalidemi sevmiyor da degilim gorustugumuzde gayet iyiyiz. Belki onlar da böyledir.

haklısınız. Eğer eş ailesi arasaydı da eminim ay eşimin ailesi aradı ben araba kullanabiliyorum oooffff bıktım bunlardan niye arıyorlar ki diye bir konu açabilirdi. Can sıkıntısı işte.
Ne alakası var? Yorum yaparken bir söylediklerimi yeniden okusaydın keşke.

yani arasalar hoş olurmuş ama aramadılarsa dert yaratmaya gerek yok. kp daha beni bir kere aramış değil, niye arasın ki zaten. kvdem de hastalık vs ya da bişey demek için arar, sohbet muhabbete aramaz. bilmiyorum yani 15 gündür yalnızsınız evet arasalar hoş olurmuş ama aramamışlar. huyları böyle de geç.

Aynen anlattığın gibi ki bende senin gibiyim. Aslında bende telefonda konuşmayı sevmem anlatacak bir şey bulamam. Kendi annemi bile 3 4 günde bir arıyorum bir şey olmadıkça başkasını arayasım gelmiyor. Zaten kv tarafı ilk başlarda kızı gibi ilgilenip hep düşünüyordu o yüzden bende biraz adım atıp yakınlık kurmaya çalıştım. Bir ayda böyle uzak durunca anlam veremedim. Bu sebepten aramız bozulsun istemediğim için nasıl davranmam gerektiğini bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…