Kv kışları kalacak yer konusu-devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İçinden gelmeyen bir şeyi görev adı altında yapmak bana samimi gelmiyor çünkü.
neden ya ? lütfen iyi düşünün kayınvalideniz büyüğünüz sizin bunun yaşlılığı var öyle diyordunuz demin ?
Sınır koyamadığımız insanlar işte böyle sinir bozar.
yaaa değil mi kesinlikle öyle kayınvalide de olsa sınır koymazsak sinir bozar :)
Cahil kaynana hareketi. Malesef erkek anneleri oğulları evlenince travma yaşıyor bazen bu da onlardan biri.
aaaa ama lütfen öyle demeyelim iyi kalpli olmaya gayret edelim

Ben yine bir yere konumlanmışım peki ya sen? Nikin bile yok arafta kalmışsın. İçindeki zehri lavaboya boşalt bana değil.
Ooff yürü git şuradan ya leş agziyla konuşup benim içimdekilere zehir diyor bir de. Git bir uğraş bul kendine bak aklini yersin kendi beceremedigin isler konusunda millete akil vermekten.

Evet kötüniyetli diyen sizdiniz.Bir şey söyleyeyim mi belki de haklısınız kötüniyetli narsist karaktersiz bir tipimdir ama bu benim,böyleyim ve kvdem de sadece rahatını düşünen bir bencil,eşimin abisi sadece cebine girecek parayı düşünen bir leş,eşim de mıymıy gezinen bir pısırık.Siz abiniz gelininiz anneniz ve oğlunuzla bir ev içinde uyumlu birlikteliği yakalamış olabilirsiniz,ben yakalayamıyorum.İstesem evet annen bir daha asla bu eve girmeyecek deyip rest de çekerdim ama çekmiyorum.Sizin de tecrübe ettiğiniz üzere zor olan boşanma seçeneğini seçiyorum
7 sayfada yüzlerce mesaj yazıldı hangi konu olsa 1 tane aykırı yorum mutlaka olur
bu onun doğru olduğu anlamına gelmez canınızı sıkmayın hiç
yapmanız gerekenden fazlasını yapmışsınız içiniz rahat olsun

Evet kötüniyetli diyen sizdiniz.Bir şey söyleyeyim mi belki de haklısınız kötüniyetli narsist karaktersiz bir tipimdir ama bu benim,böyleyim ve kvdem de sadece rahatını düşünen bir bencil,eşimin abisi sadece cebine girecek parayı düşünen bir leş,eşim de mıymıy gezinen bir pısırık.Siz abiniz gelininiz anneniz ve oğlunuzla bir ev içinde uyumlu birlikteliği yakalamış olabilirsiniz,ben yakalayamıyorum.İstesem evet annen bir daha asla bu eve girmeyecek deyip rest de çekerdim ama çekmiyorum.Sizin de tecrübe ettiğiniz üzere zor olan boşanma seçeneğini seçiyorum
Tek sorun buysa çocuklarını düşünmeden bu kararı alman da bencilce.
Aay bosanmis mi.. E kiz masumane madem bu kadar mukemmelsin niye idare edemedin kocani falan. Tahmin ettim kendi hayatinda bir halti oturtamamis ama herkese akil dagitan bir tip oldugunu başka türlü boyle zehir akmazdi agzindan
Boşanmak suç mu? Günah mı? Ayıp mı? Boşandım diye herhangi bir konuyla ilgili yorum yapma hakkım yok mu?

Hayat karı-koca ve çocuklardan ibaret değil maleser. Herkesin bir görevi vazifesi var bu hayatta. Gelini düşündüğün kadar kayınvalidenin hiçbir yere sığamama psikolojisini de düşünün. Yazık!
Benim büyük teyzem de( hiç sevmem kendisini) herkese böyle derdi, bi akıl vermeler vicdan yaptırmalar...Sonra kendi kv desine bir bardak su vermedi😂 Ciddi soruyorum bunu, kv denize baktınız mı hiç?

Boşan.
Ötesi yok.
Malı yarı yarıya vermemeye çalış.
Ev araba ne kadar ediyor? Gerekirse hepsi satılsın.
Ömür geçmez bu insanlarla.
Ev 440 civarı araba da 180 gibi eder maddi olarak zararlı çıkmak istemiyorum ya ev satılmasın onun taksitleri ödenene kadar neler çektik,arabayı satsak yarı yarıya bölüşsek ancak normal bir araba alabilirim.Ama işte borcu var arabanın aylık 1000 lira onu yarı yarıya ödemeyi teklif etsem nasıl olur

Günaydın arkadaşlar,daha önce konu açmıştım kv kışları nerede kalmalı vs diye bilmeyenler için linki bırakıyorum.

Şimdiki durum cuma günü tatile girdik,cumadan bugüne kv bende.Normalde bu hafta için tatil planımız vardı ama yoğun kardan iptal ettim.Bugün için 2 günlük tekrar il dışından otel ayarladım bugün gidecektik ama onu da iptal ettim.

Çünkü kvyi kaynımlara bırakacaktık ama eltim hastaymış.Zaten 1 haftadır asla arayıpta yahu bu kadın tatile girdi belki temizliği olur ya da planı olur annemizi getirin artık diye yalandan dahi sorulmadı.Parasını alıyorlar ve asla bakmak istemiyorlar işin kısacası bu.

Kasımdaki ara tatilde de kv bende kalmıştı,eşim götürmek istemediği için yine ayarladığım oteli iptal etmiştim.Artık bu da son damla oldu akşam baya ağladım bir tatilim daha heba oldu diye ve ana-oğul onlar da gördüler.Kv ye seninle ilgili değil oğlunla ilgili falan dedim,artık oraya gitme burada idare edersin dedim kırılmaması için yapabileceklerimi yaptım en son Allah razı olsun senden bakacağın için dedi ve onunla konum kapandı.Eşim niye iptal ettin dese de başka yol yoktu zaten kadın suyunu dahi almıyor burada bırakamam,öbür oğlu da zaten karım hasta dedi çıktı işin içinden eminim önümüzdeki hafta da asla kabul etmeyecekler

Şimdi geçenki konumda bana kötü niyetlisin diyen oldu,bilmiyorum öyle de olabilirim ama arkadaşlar ben ASLA aynı evde yatılı kalmak istemiyorum.İş,iki küçük bana muhtaç çocuk,çok kısıtlı yardımcı olan bir eş derken benim zaten psikolojim iyi değil.Üstüne altına kaçırma problemi olan,tuvaletten çıkınca elini yıkamayan,banyo kültürü vs oturmamış ve tamamen gelin hizmet etsin odaklı yaşayan birisini de yüklerime eklemek istemiyorum.Kötü niyetse kötü niyet.Ya daha geçen haftaki gelişinde 1 poşet kirli çamaşır getirmişti bana makineye at diye,alt kıyafetinden biri sırılsıklamdı ben ıslanmış ve beklediği için kokmuş zannetmiştim.Dün annemden öğreniyorum ki eltimlerde altına yapmış,o kıyafeti olduğu gibi poşete koyup bana getirmiş.Allah aşkına böyle bir durum varsa en azından kendisi çamaşırları makineye koysayfı ben çalıştırsaydım.Kendi evinde bu işleri yapıyor sonuçta.

Yine çok uzun yazdım ama maalesef bitmedi.Ben şimdi geceden beri uyanığım ve kesinlikle boşanmayı düşünüyorum(bu arada eşim benimle yatmadı,yatağını ayırdı bir şey söylemeden).Eşimin de karşı çıkacağını çok zannetmiyorum,çünkü yıllardır onun aile ve arkadaş ilişkilerinden birbirimizi çok yıprattık.Artık evimde otururken çatkapı acaba şimdi kv mi gelir,herhangi bir akrabası mı gelir diye diken üstünde oturmak istemiyorum.Psikolojim o kadar berbat halde ki çocuklarıma da faydam yok şu an.Depresyon dedikleri buysa tamamen depresyondayım.Eşim ailesini silmez ki silmesini bende istemem zaten.Boşandığımı hayal ettikçe mutlu oluyorum,çocuklarımla birlikte yepyeni bir hayata başlayabilirim kendime güveniyorum.

Anlaşmalı boşanmak istiyorum,bir ev bir araba ve arabaya ait 70 bin civarında borç var.Mal paylaşımını nasıl yapmalıyız?Çocuklarıma gelecekte ufak da olsa bir şey kalsın istiyorum.Evi ortak kararla şimdiden çocukların üstüne yapabiliyor muyuz?Arabayı satıp parasını ikiye mi bölmemiz gerekiyor?En mantıklı çözüm ne olur sizce

Eşiniz boşanmak istediğinizi biliyor mu? Ben eşinizi suçlu görmedim daha önceki konuda adam elinden geleni yapmış telefonu açmamış ya da geçiştirmiş falan. Sadece annesi için boşanmak istiyorsunuz. Makineye atma vs onunkileri ayrıca atıyorsunuzdur muhtemelen bu da büyük bi sorun değil. Bütün bir kışı birinde geçirmek evet haklısınız güzel de konuşmuşsunuz kv ile çözüm de güzel ama abisi istemediği için olmamış. Bence bunu tekrar dile getirin bu şekilde olmuyor ev ev üstüne gibisinden, buraya yazdığınız gibi işiniz çocuklarınızdan kendinize ayıracak zamanınızın olmadığını, özel hayatınızın kalmadığından bahsedin. Dediğiniz gibi ayrı bir eve ikna etmeye Çalışın. Ama ne bileyim boşanmak çok fazla değil mi?

Ev 440 civarı araba da 180 gibi eder maddi olarak zararlı çıkmak istemiyorum ya ev satılmasın onun taksitleri ödenene kadar neler çektik,arabayı satsak yarı yarıya bölüşsek ancak normal bir araba alabilirim.Ama işte borcu var arabanın aylık 1000 lira onu yarı yarıya ödemeyi teklif etsem nasıl olur

Arabayı borcu ile vermeyi dene bence.
Nasıldır maddi konularda?
Evi çocuğuna bırakır mı?

Ev, araba kimin üzerine ? Şerh koydursanız çok iyi olur.

Tek sorun buysa çocuklarını düşünmeden bu kararı alman da bencilce.

Boşanmak suç mu? Günah mı? Ayıp mı? Boşandım diye herhangi bir konuyla ilgili yorum yapma hakkım yok mu?
Sorun bosanman degil. Konu sahibinin de kendine gore ve cok mantikli bir bosanma sebebi varken onu narsistlikle ,bencillikle suclamaniz. Madem bencillik narsistlik vicdansizlik ettigi icin bu raddeye gelmisse demekki sizin de altta kalmayip , kendinizi de dusunmek zorunda olup bosanma karari almisliginiz var. E o zaman baskasini bu kadar sert elestirmek niye??? Madem bu kadincagiz her seyi sineye cekmek zorundysa siz de cekseydiniz, siz de her seye ragmen devam etseydiniz evliliginize.

Benim büyük teyzem de( hiç sevmem kendisini) herkese böyle derdi, bi akıl vermeler vicdan yaptırmalar...Sonra kendi kv desine bir bardak su vermedi😂 Ciddi soruyorum bunu, kv denize baktınız mı hiç?
Bakmadım ama bakardım bunu birilerine yaranmak içinde yapmazdım. Yapılan her iyilik başka bir surette insana döner bilirim çünkü. Burda mevzu kayınvalide olduğu için geriliyo sanırım insanlar. Oysa sıfatı mühim değil. Evlatlarını büyütmüş, evlendirmiş bir kadının hiçbir yere sığamaması. Bu bir hayvan olsaydı daha çok düşünür endişelenirdiniz yaşlı bir kadın yahu.

bosanma karariniza saygi dutuyorum once evden uzaklasin .
cocuklari alip 15 gunlugume kendi ailenizin yanina gidip kafa toplamaz misiniz.
kv de esiniz bakar .

sizde kafa toplayip mal paylasimi uzerine dusunursunuz .
giderken bosanacaginizi soylemeyin .
evde gurultu cikmasin . sadece kafa dinlemek icin gidin .
bu arada bencil degilsiniz .
son derece haklisiniz
kv kimle kaliyorsa hem parasini ona vermeli hemde bakimi sirayla belli olmaliydi 2 ay sende 2 ay bende gibi gibi buyuzden kendinizi suclamayin .
isinizde varsa sadece sakinlesmek icin evden bir 10 15 gun ayrilin

Sorun bosanman degil. Konu sahibinin de kendine gore ve cok mantikli bir bosanma sebebi varken onu narsistlikle ,bencillikle suclamaniz. Madem bencillik narsistlik vicdansizlik ettigi icin bu raddeye gelmisse demekki sizin de altta kalmayip , kendinizi de dusunmek zorunda olup bosanma karari almisliginiz var. E o zaman baskasini bu kadar sert elestirmek niye??? Madem bu kadincagiz her seyi sineye cekmek zorundysa siz de cekseydiniz, siz de her seye ragmen devam etseydiniz evliliginize.
Ben aynı kişiyle iki kere evlenip ayrıldım bilmeden yorum yapmasan mı acaba? Ne biliyosun ne yaşadığımı ne çektiğimi? Ben yazılan bir şeyin üzerine düşüncemi söylüyorum. Sen benim bilmediğim hikayem hakkında ahkam kesiyosun. Haddini aşmasan mı?

Bakmadım ama bakardım bunu birilerine yaranmak içinde yapmazdım. Yapılan her iyilik başka bir surette insana döner bilirim çünkü. Burda mevzu kayınvalide olduğu için geriliyo sanırım insanlar. Oysa sıfatı mühim değil. Evlatlarını büyütmüş, evlendirmiş bir kadının hiçbir yere sığamaması. Bu bir hayvan olsaydı daha çok düşünür endişelenirdiniz yaşlı bir kadın yahu.
Kadının sığınacak evimi yok, ya da maaşımı yok..Çok mu muhtaçmış..Bide bu bakmadım ama bakardımlar bana hiç samimi gelmiyo..Valla lafta bende bakarım ne olacak 😂Davulun sesi uzaktan bize hoş tabi..

Kadının sığınacak evimi yok, ya da maaşımı yok..Çok mu muhtaçmış..Bide bu bakmadım ama bakardımlar bana hiç samimi gelmiyo..Valla lafta bende bakarım ne olacak 😂Davulun sesi uzaktan bize hoş tabi..
Kaynanan düşse bakmazsın o belli de dilerim annen aynı şeyi yaşamaz.

Ya sorun kayinvalidenin imkani varken ayri ev tutmaması, bunu yaparken büyük ogluna guvenip küçük oglunda kalmak istemesi , eli ayagi tutarken altina kacirdigi camasirini islak islak geline yikattirma dusuncesizligi , baskasinin evinde yaşarken onlarin butun odaklarinin kendisi olmasini istemesi. Bakin normal hayatimda gercekten insanlarin vicdanlarini cok sorgularim ama bu konuda kayinvalidenin sömürüsü var. Kaldiki sorun teskil eden konulari cozmeye calissa zaten konu sahibi kv yi üzmemek icin yuvasini bile yikacak raddeye gelmis. Nasil gelinin yaptigi her seyi gormezden gelip bir de bu kadar zor durumdaki bir insana vicdansizca saldrip sonrada onu vicdansizlikla suclarsiniz. Abinizin esi annenize mi bakmiyor bir gariplik var cunku savunmalarinizda

Ben aynı kişiyle iki kere evlenip ayrıldım bilmeden yorum yapmasan mı acaba? Ne biliyosun ne yaşadığımı ne çektiğimi? Ben yazılan bir şeyin üzerine düşüncemi söylüyorum. Sen benim bilmediğim hikayem hakkında ahkam kesiyosun. Haddini aşmasan mı?
Peki siz coook cekmissiniz , perisan olmussunuz ama sizden baska kimse sıkıntı cekmemis ok. Hele konu sahibi issiz gucsuz aksama kadar bacak bacak ustune atip hizmetkarlarini yonlendiren keyfinden asla taviz vermeyenn, maassiz kimsesiz her isini kendi halleden ele ayaga dusmuz bir insana bile yardim etmeyecek kadar aciz bir insan.. cennette sizi de altindan tahtla tasirlar , akil verdiginiz konularin hic birini kendiniz bile yasamamisken sirf bu kadar duyarli oldugunuz icin.

Aay bosanmis mi.. E kiz masumane madem bu kadar mukemmelsin niye idare edemedin kocani falan. Tahmin ettim kendi hayatinda bir halti oturtamamis ama herkese akil dagitan bir tip oldugunu başka türlü boyle zehir akmazdi agzindan
Size duşakabine şırınga ile domestos sıkmadığım için bana pis diyen ev sahibimin akıbetini anlatayım. Getirdiği yemekten yavru kara sinekler çıktı. 👽

Size duşakabine şırınga ile domestos sıkmadığım için bana pis diyen ev sahibimin akıbetini anlatayım. Getirdiği yemekten yavru kara sinekler çıktı. 👽
Kim neyin ahkamini kesiyorsa kendisinde onun eksikligi vardir. Kadin bizi de zorla gunaha soktu buyuk konusmaktan korkuyorum cevap verirken ya :-\

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X