Kv kışları kalacak yer konusu-devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cocuklar kac yasinda? sizin aileniz size yakin mi yani herhangi biri anneniz, kardesiniz vs?

keske iki kez tatili iptal edip bir de aglayip kadina ustu kapali sekilde git demek yerine varsa eger anneniz, kardesiniz vs esinizin yerine plana dahil olsaydi siz tatile gitseydiniz.

size uzuldum ve hak verdim ama kayinvalideye de uzuldum. biri kirli camasirlari posete koyup diger geline gonderiyor, diger gelin yaninda agliyor vs. zor bir hayat olsa gerek.
Ben bu konuda ki kv deye üzülmedim açıkcası..Eli ayağı tutuyo, yatalak değil kendi evine gidebilir..Hadi diyelim yaşlı kışın zor oluyor. Maaşı varmış oğluna diyebilir bana size yakın küçük bir yer tut diye..Bakıma muhtaç bir insan olsa bende üzülürdüm gerçekten .

Sorunları kayinvalidenizle konuştunuz mu? Bence açık açık konuşun. Rahatsız olduğunuz noktaları anlatın. Gerçi bu görev eşinize düşüyor ama belli ki kendisi bir kımıl zararlısı. Olmuyorsa boşanın.
Çok konuştum,eşim de konuştu.Konuşurken tamam diyor,sonra ağlıyor ya da başım ağrıyor tansiyomun çıktı diyor,ertesi hafta yine aynı.Yani değişen hiç bir şey yok

çalışan ayakları üstünde kadınsın konu sahibi
kimseye ihtiyacın yok
bunca zaman hakatmeyenleri sırtında taşımış hizmet yapmışsın
onlara verdiğin emeği kendine ve çocuklarına ver
kreş olur bakıcı olur anaokulu olur çocukların annane babanede büyümesindense yaşıtlarıyla büyümesi en sağlıklı olanı bebekse bakıcı bulursun zaten ailenin zihniyetinde büyümesin çocukların
boşandıktan sonrası kolay

sen kocanla net konuş boşanmana gerek kalmadan çözecekse çözsün ama boşanmaktan korkma şuanki hayatından daha kötü durumda olmayacağın kesin ,bundan daha kötü ne olabilir ki ? zaten kendi evinde karın tokluğuna yaşıyorsun yemek +temizlik+hizmet+bakıcılık+dadılık+kadınlık karşılığında kendi hazırladığınız sıcak yemek +uyku sunuyor eşiniz :KK70: alemsiniz gerçekten buna gerek var mı
eşinizle aynı şartlarda yaşamanız gerekirdi halbuki

Çok konuştum,eşim de konuştu.Konuşurken tamam diyor,sonra ağlıyor ya da başım ağrıyor tansiyomun çıktı diyor,ertesi hafta yine aynı.Yani değişen hiç bir şey yok
ooo tamam süper
tansiyonu mu çıktı başı mı ağrıdı
ağlayın ayyy kocam annene bakamıyoruz kadın hasta olursa kahrımdan ölürüm çok iyi bakımevleri var arkadaşları olur çok güzel tertemiz bakarlar ben annene bakamıyorum iyi evlat olamıyoruz baksana kadın hep üzülüyor kıyamıyorum bizim evde çok mutsuz dersiniz?

ben yerinizde olsam eşimle konuşmadan önce bir avukatla konuşurdum kimsenin haberi olmasın bır danışın
süreç nasıl işler nelere hakkım var nasıl geçineceğim boşanma gerçekleşene kadar ve kesin boşandıktan sonra neler olacak bilirkişiyle konuşur ondan sonra eşime boşanıyoruz derdim
Dürüst olmak gerekirse avukata ayıracak bütçem olmayabilir,zaten anlaşmalı boşanmalarda okuduğuma göre tek bir dilekçe yetiyor.Merak ettiğim acaba evi çocukların üstüne yapabilir miyiz,vasi mi ayarlanması lazım oluyor.Bunları sormak için avukatla anlaşmam mı lazım😶

ooo tamam süper
tansiyonu mu çıktı başı mı ağrıdı
ağlayın ayyy kocam annene bakamıyoruz kadın hasta olursa kahrımdan ölürüm çok iyi bakımevleri var arkadaşları olur çok güzel tertemiz bakarlar ben annene bakamıyorum iyi evlat olamıyoruz baksana kadın hep üzülüyor kıyamıyorum bizim evde çok mutsuz dersiniz?
🙂Bizim evde mutsuz değil ki keşke olsa🤦🏻‍♀️ heryer de her zaman ben en rahat buradayım diyor yani eşime fayda etmez

Dürüst olmak gerekirse avukata ayıracak bütçem olmayabilir,zaten anlaşmalı boşanmalarda okuduğuma göre tek bir dilekçe yetiyor.Merak ettiğim acaba evi çocukların üstüne yapabilir miyiz,vasi mi ayarlanması lazım oluyor.Bunları sormak için avukatla anlaşmam mı lazım😶
evlendikten sonra sahip olduğunuz herşey yarı yarıya
evi çocuğunun üstüne yapacak adam değil kocanız buradan ben tanıdım siz hala anlamadınız mı kocanız kendi çocuğunu düşünse böyle huzursuz bir ortam sağlamazdı zaten

velayetler zaten sizde olacak yaşları küçük , şerh koydurulur vasi evi satamaz kiralayamaz diye evi çocuğunun üstüne yapsa sıkıntı değil ama yapmaz
eve gelene kadar... avukatla çözülür onlar o aşamada zaten

🙂Bizim evde mutsuz değil ki keşke olsa🤦🏻‍♀️ heryer de her zaman ben en rahat buradayım diyor yani eşime fayda etmez
hayır siz ev tutalım deyince ağlıyormuş ya
sizde anneni ağlattık diye fenalaşın diyorum
amaaan valla sizde numara bile yapamıyorsunuz ya :KK70:

Eh tabi bulmuslar köleyi. Normalde esinizde size destek olsa Allah rizasi icin bakilabilir derdim. Ama esinizde sizi takmiyor. Hala digerleri niye bu kadinin parasini yiyiyor orasini hic anlamadim
Ortalıkta anneme bakıyorum diye gezmek için,karısı bakmak istemiyor ki haklı ama takan kim saçma sapan hayatlar ya evlilikten çok bir beklentim yoktu ama az bir şey standartlarımı korusaydım iyiydi.

Ben bu konuda ki kv deye üzülmedim açıkcası..Eli ayağı tutuyo, yatalak değil kendi evine gidebilir..Hadi diyelim yaşlı kışın zor oluyor. Maaşı varmış oğluna diyebilir bana size yakın küçük bir yer tut diye..Bakıma muhtaç bir insan olsa bende üzülürdüm gerçekten .
Bir de bu sorun kadinin kışın üşümesinden kaynaklaniyorsa, elektrikli soba alsın ısınsın, buyuk ogluna verdigi parayla elektirigini ödesin. Illa ki yeter.
Yetmezse de cocuklari bikac el atar. Yani bunun icin cocuklarinin duzenini bozmaya, bi yuvanin da yikilmasina gerek yok ki...

hayır siz ev tutalım deyince ağlıyormuş ya
sizde anneni ağlattık diye fenalaşın diyorum
amaaan valla sizde numara bile yapamıyorsunuz ya
Ya ben gerçekten beceremiyorum evlilik işini yoksa öevremde çalışsın çalışmasın kimsenin böyle bir sıkıntısı yok ben böyle numunelik gibi ne bir adım ileri ne bir adım geri gidebiliyorum🤦🏻‍♀️

cok detayli okumadim ben kayinvalideyi baya yasli zannettim. cunku maalesef bizim ulkemizde alisilmadik olan yaslilarin kendi kendisini idame ettirebilmesi. bir yastan sonra ne olursa olsun aman o yapamaz o beceremez oluyor. kayinvalidenin sagligi yerindeyse simdi ben de pek uzulemedim😂

Ya ben gerçekten beceremiyorum evlilik işini yoksa öevremde çalışsın çalışmasın kimsenin böyle bir sıkıntısı yok ben böyle numunelik gibi ne bir adım ileri ne bir adım geri gidebiliyorum🤦🏻‍♀️
aileniz sizi öyle ezerek yetiştirmiş ki bekarkende farklı bir hayatınız yokmuş anlaşılan
8 sene de evlilikde kaldığınız yerden devam etmişsiniz

aslında sağlıklı düşünemiyorsunuz mesala evi çocuğun üstüne yapar mı diyorsunuz :KK70: gerçekten sorun bu mu veya evi çocuğun üstüne yapsa sorunlar çözülecek mi ? şuan önemli olan halihazırdaki sorunun çözümü ve böyle bir evliliğin gitmeyeceği
eltinizden de görüp öğrenemişsiniz
demin mesela hinlik yöntemi gösterdim :KK70: kıyamam onu bile göremediniz bizde kaynana mutlu dediniz

böyle zor valla... yazık gerçekten kendinize geçen zamana çocuklarada yazık
anne demek hizmetçi demek gözlerinde
bunu yapmayın kendinize

hani mesleğiniz olmasa anlarım
iş bul ortam sağla kendini garantiye al zaman gerek
mesleği olan kadının kendisine bunu yaşatmasına katlanamıyorum

Sana kötü olduğunu söyleyen kişi bendim. Sebebi ne olursa olsun kayınvalideni ve eşinin diğer akrabalarını istemediğini kendi ağzınla söylüyosun. Bencil bir hayat anlayışın var sanırım. Narsist bile olabilirsin. Madem kayınvalidenin yalnız yaşayabileceğini iddia ediyosun neden iki günlük tatil planını iptal ettin? Gidip kafanı dağıtsaydın o da sizin evde kalsaydı. Tek amacın sorun çıkarmak. Mağduru oynamak başka bir şey değil. Şimdi bu yorumuma da beğenmedimler yağar😊

Avukattan tek seferlik danışmanlık alabilirsin. Saatlik ücret üzerinden yapıyorlar. 1 saati 675 lira ( asgari) ama aklına takılan sorularla ilgili bilgi alırsın. Yol çizersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X