Kv kışları kalacak yer konusu-devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok haklısınız bende imdat derdim
bakın o gelin nasıl hasta oluyor gelmeyin diyor almıyor sizde aynısını yapacaksınız siz kabul ediyorsunuz bir cinnet geçirin bakın nasıl çözülüyor
eşinizi kırmaya korkup kendinizi ezdiriyorsunuz
Eşimi kırmaktan asla korkmuyorum biz öyle büyük bir aşkla evlenmedik ki zaten o yüzden boşanmayı kolayca dile alıyorum.Ama kv ağlıyor hemen,ona acıyorum ve çevremde beni destekleyen tek bir kişi bile yok.Kvsinin adını anmayanlar bile nolmuş bak gitsin diyorlar ama bıktım.Yani kadına sürekli bakmadım o yönden değil ama 8 senedir aynı konunun gündem olmasından bıktım.Zaten bekarken de dedemin bakımının çoğu bendeydi istemiyorum artık hayatımda yaşlı birisi.Ama işte maddi olarak çok katkım var bu evlilikte,çocuklarımı düşünerek adım atmak istiyorum.Herşeyi düzgünce planlayıp halletmek istiyorum.

Asla kabul etmeyenler kendi başının çaresine bakacak o zaman.
Siz de anne seninle ilgili değil kendimizle ilgili demeyeceksin.
O hastaysa senin de planın var.
Dişini göster yoksa olan size, çocuklara oluyor.
Nasıl diyeyim ki,biz asla kimseyi almıyoruz eve dedi kaynım akşam.E bu kadını ne yapacağız götürüp kapılarına bırakamam ki .O yüzden asla çözümümüz yok bu konuda,benim artık kendimi buradan kurtarmam lazım

Yıl olmıus 2022 hala kvdeye gelin baksın mantıgını anlamıyorm.
Kardesim kusura bakmayın bakamam.
Kvde benim icin uzak akraba,niye milletin anasına ben bakıyorum?
Herkes kendi anasına baksın.İs güc vs bakamıyorlarsa,tutacaklar bi yardımcı,ben de göz kulak olurum.
Evlenirken anaya da bakarım diye imza atmıyoruz valla kusura bakmasınlar.
Elti de haklı konu sahibi de.
Elti de bıkmıs belliki
Adamlarda is yok.

Eşimi kırmaktan asla korkmuyorum biz öyle büyük bir aşkla evlenmedik ki zaten o yüzden boşanmayı kolayca dile alıyorum.Ama kv ağlıyor hemen,ona acıyorum ve çevremde beni destekleyen tek bir kişi bile yok.Kvsinin adını anmayanlar bile nolmuş bak gitsin diyorlar ama bıktım.Yani kadına sürekli bakmadım o yönden değil ama 8 senedir aynı konunun gündem olmasından bıktım.Zaten bekarken de dedemin bakımının çoğu bendeydi istemiyorum artık hayatımda yaşlı birisi.Ama işte maddi olarak çok katkım var bu evlilikte,çocuklarımı düşünerek adım atmak istiyorum.Herşeyi düzgünce planlayıp halletmek istiyorum.
kayınvalide ağlıyor kıyamıyorum dedikten sonra şikayet etme hakkınız yok o zaman kusura bakmayın
çevrenizde sizi desteklemesi gereken kişiye gerek yok maç yapmıyorsunuz ki taraftar toplayasınız eşinize ben annenle aynı evde yaşamak istemiyorum bu konuda net ve son kez konuşuyorum ben senin annenle konuşmadan hemen ev bulup yerleştiriyorsun diyeceksiniz
kayınvalidem ağlıyor acıyorum derseniz eşiniz tabiiki ev tutmaz niye tutsun ? siz acırsanız insanlar tabiki destek olmaz size hatta arada kötü bile olurlar biz destekledik kendisi yine acıdı aldı yanına diye

anne sana şu evi tuttum zaten gelirin var yavaş yavaş eşyalar tamamlanır zaten tek kişisin sık sık yanına gelirim sende rahat edersen büyük ev olmalısın sen büyüksün deyip ev tutardı
eşyalı evde tutabilir tek başına kadın her eve sığar mahallenizde bile eminim vardır giriş katlarda falan boş evler
sizin eşinizde iş yok
eşiniz öyle dese kayınvalideniz mecbur kabul edecek kaynınıza da birşeyler yemek düşer ancak onu ilgilendiren bir konu zaten yok
Eşimde iş yok ama abisine ağzını açamadığı için iş yok.Akşam ben zorla arattım ki durumlarını öğrenelim,eiyy abi şey biz yarın için il dışına çıkacaktıkta,hm tmm geçmiş olsun dedi kapadı.Ve o saatten sonra sadece niye iptal ettin ki ya dedi ve bitti bütün konuşma.Gece gelmedi sabahtan beri de konuşmuyoruz o bana tavırlı ben ona.

Nasıl diyeyim ki,biz asla kimseyi almıyoruz eve dedi kaynım akşam.E bu kadını ne yapacağız götürüp kapılarına bırakamam ki .O yüzden asla çözümümüz yok bu konuda,benim artık kendimi buradan kurtarmam lazım

Eltinizin hastalığı geçsin. Hadi covid diyelim. 14 gün geçsin götürün. Sonrasında da ciddi bir harekete geçin. Boşanım diyemem ama böyle de gitmez bu hayat.

Neden taraftara ihtiyaç hissediyorsun? O evde o kaynanaya bakacak olan sensin, vıdı vıdı eden alsın baksın. Bakmak kelimesini de anlamıyorum bu kadın hasta mı düşkün mü? Yazın köyünde yaşayabildiğine göre iyi durumda. Babannem gibi, bıraksak sabaha çıkamayacak kadar hasta olsa neyse.

Eşimde iş yok ama abisine ağzını açamadığı için iş yok.Akşam ben zorla arattım ki durumlarını öğrenelim,eiyy abi şey biz yarın için il dışına çıkacaktıkta,hm tmm geçmiş olsun dedi kapadı.Ve o saatten sonra sadece niye iptal ettin ki ya dedi ve bitti bütün konuşma.Gece gelmedi sabahtan beri de konuşmuyoruz o bana tavırlı ben ona.
bazı insanlar böyle pısırık olur işte kendi kardeşiyle iletişim kuramayan birinin sizi anlamasını bekliyorsunuz
adamın kapasitesi belli valla durum bu ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz çünkü sizin kocanız derdinizi çözmeyecek
maalesef ki çözmeyecek
çok icap ederse boşanırsa karım ben annemle yaşarım diye düşünecek bir adam anlatabildim mi? size nasıl böyle kıyabiliyor

bakın yaşlıdır atadır büyükdür tabiki destekleriz bakarız ama karşılıklı saygı sevgi ile olur bu işler
sizi herkes hizmetçi yerine koyuyor saygısızlar buna artık izin vermeyin rest çekin

kayınvalide ağlıyor kıyamıyorum dedikten sonra şikayet etme hakkınız yok o zaman kusura bakmayın
çevrenizde sizi desteklemesi gereken kişiye gerek yok maç yapmıyorsunuz ki taraftar toplayasınız eşinize ben annenle aynı evde yaşamak istemiyorum bu konuda net ve son kez konuşuyorum ben senin annenle konuşmadan hemen ev bulup yerleştiriyorsun diyeceksiniz
kayınvalidem ağlıyor acıyorum derseniz eşiniz tabiiki ev tutmaz niye tutsun ? siz acırsanız insanlar tabiki destek olmaz size hatta arada kötü bile olurlar biz destekledik kendisi yine acıdı aldı yanına diye
Sevgili N nscckts arkadaşım forumda yorumlarını sevdiğim üyelerdensin.İnan nasıl anlatayım artık bilmiyorum asla ama asla ev tutmam diyor,beni arada getirisiniz diyor ama her cuma kendisi torunu oğlu telefonlarla taciz ediliyoruz.Bize ulaşamazlarsa kvyi götürüp anneme bırakıyorlar ve almıyorlar.Yahu normal insanlar değiller normal olsalar zaten bu zamana kadar illaki hallolurdu.Yok olmuyor,kv bana kalp kırıcı asla bir şey söylemiyor sadece ağlıyor falan.Bu işin sonunu sen zaten ilk mesajında yazdın,ben de buna hazırım ama dedim ya mağdur olmadan halletmek istiyorum

Hayır siz kötü niyetli falan değilsiniz. O kadar üzüldüm ki halinize. Kocanız anlayışlı olsa yardım etse siz bu hale gelmezdiniz hatta kabul ederdiniz gibi bir izlenim bıraktınız söylediklerinizle. Kadının çok şükür eli ayağı tutuyor, çişli çamaşırını niye siz yıkayasınız? Resmen eziyet.

Kocanız sizi insan yerine koysa yukardaki bir arkadaşın dediği gibi annesine ev açar, kendisi yardımcı olur arada da sizden rica ederdi. Çok üzgünüm ama eşiniz ve ailesi sizi hizmetçi gibi görüyor. Bu muamelenin başka bir açıklamasını bulamıyorum.

İnşallah kocanızın aklı başına gelir derdim ama öyle bir ihtimal maalesef görünmüyor. Çocuklarınızla yolunuzu çizip huzurlu bir hayat yaşamanızı dilerim.

kaynınız tabi istemez ayrı ev tutulmasını , ev tutulursa annesinin parasını nasıl harcayacak ?
En sinir olduğum insan tipi, madem kadının parasını yiyorsan bi zahmet bak , bakmıyorsan da bırak kadına ayrı 2 odalı bir ev tutulsun.

İsabet olmuş kararınız , alın eşinizi konuşun . Gitsin tutsun ayrı bir ev yaşasın anasıyla.

Eltinizin hastalığı geçsin. Hadi covid diyelim. 14 gün geçsin götürün. Sonrasında da ciddi bir harekete geçin. Boşanım diyemem ama böyle de gitmez bu hayat.
Zaten kv gidene kadar bekleyeceğim,o arada anlaşmalı boşanma ayrıntılarını ayarlarım diye düşünüyorum.O gittikten sonra eşimin karşısına mantıklı bir anlaşmayla çıkmak istiyorum.Evliliğimde asla gözüm yok artık istemiyorum,sabaha kadar boşanıp mutlu olanların konularını okudum ben de mutlu olmak istiyorum artık 32 yaşındayım eskiden şen şakrak bir insandım artık aynaya bile bakasım gelmiyor

Sevgili N nscckts arkadaşım forumda yorumlarını sevdiğim üyelerdensin.İnan nasıl anlatayım artık bilmiyorum asla ama asla ev tutmam diyor,beni arada getirisiniz diyor ama her cuma kendisi torunu oğlu telefonlarla taciz ediliyoruz.Bize ulaşamazlarsa kvyi götürüp anneme bırakıyorlar ve almıyorlar.Yahu normal insanlar değiller normal olsalar zaten bu zamana kadar illaki hallolurdu.Yok olmuyor,kv bana kalp kırıcı asla bir şey söylemiyor sadece ağlıyor falan.Bu işin sonunu sen zaten ilk mesajında yazdın,ben de buna hazırım ama dedim ya mağdur olmadan halletmek istiyorum
Hiçte mağdur olmazsın kanun senin yanında. Dinende, Türk hukukuna göre de sen haklisin boşanırken ... Böyle abiye kardeşe böyle yapılır.

normal olmadıkları belli zaten normal insan böyle mi yapar

siz durumun içinde olduğunuz için dışardan bir göz olarak göremiyorsunuz, diyorum ki sizin bakacağınızı bildikleri için siz baktığınız için öyle diyorlar böyle yapıyorlar diyorum
siz olmasaydınız kim bakacaktı :)

aynı evin içinde hiç yokmuşsunuz gibi takılın bir süre, sizden umudu kessinler, bakın herşey nasıl değişiyor...
o eltiye bunu yapamıyorlar çünkü buna izin vermiyor, kimin gücü kime yeterse maalesef hayat böyle.
sizde ilgilenmeyin, yapmayın yemek çocukların karnı doysun yeter, çalıştırmayın makinayı evi pislik götürsün, koksun ev, giyecek kıyafeti kalmasın ya da sadece sizinkileri yıkayın onunki kalsın bir süre
neden yıkamadın derlerse yetişmedi dersiniz ya da halim kalmadı veya sende çalıştırabilirsin derdiniz

rezil olmalarına fırsat vermiyorsunuz ki

Hayır siz kötü niyetli falan değilsiniz. O kadar üzüldüm ki halinize. Kocanız anlayışlı olsa yardım etse siz bu hale gelmezdiniz hatta kabul ederdiniz gibi bir izlenim bıraktınız söylediklerinizle. Kadının çok şükür eli ayağı tutuyor, çişli çamaşırını niye siz yıkayasınız? Resmen eziyet.

Kocanız sizi insan yerine koysa yukardaki bir arkadaşın dediği gibi annesine ev açar, kendisi yardımcı olur arada da sizden rica ederdi. Çok üzgünüm ama eşiniz ve ailesi sizi hizmetçi gibi görüyor. Bu muamelenin başka bir açıklamasını bulamıyorum.

İnşallah kocanızın aklı başına gelir derdim ama öyle bir ihtimal maalesef görünmüyor. Çocuklarınızla yolunuzu çizip huzurlu bir hayat yaşamanızı dilerim.
Çok sağolun inşallah,eşim yardım etseydi de istemezdim çünkü yaşlı bakımının zorluğunu dedemde tecrübe ettim,kimseye reva olacak bir hayat değil

Günaydın arkadaşlar,daha önce konu açmıştım kv kışları nerede kalmalı vs diye bilmeyenler için linki bırakıyorum.

Şimdiki durum cuma günü tatile girdik,cumadan bugüne kv bende.Normalde bu hafta için tatil planımız vardı ama yoğun kardan iptal ettim.Bugün için 2 günlük tekrar il dışından otel ayarladım bugün gidecektik ama onu da iptal ettim.

Çünkü kvyi kaynımlara bırakacaktık ama eltim hastaymış.Zaten 1 haftadır asla arayıpta yahu bu kadın tatile girdi belki temizliği olur ya da planı olur annemizi getirin artık diye yalandan dahi sorulmadı.Parasını alıyorlar ve asla bakmak istemiyorlar işin kısacası bu.

Kasımdaki ara tatilde de kv bende kalmıştı,eşim götürmek istemediği için yine ayarladığım oteli iptal etmiştim.Artık bu da son damla oldu akşam baya ağladım bir tatilim daha heba oldu diye ve ana-oğul onlar da gördüler.Kv ye seninle ilgili değil oğlunla ilgili falan dedim,artık oraya gitme burada idare edersin dedim kırılmaması için yapabileceklerimi yaptım en son Allah razı olsun senden bakacağın için dedi ve onunla konum kapandı.Eşim niye iptal ettin dese de başka yol yoktu zaten kadın suyunu dahi almıyor burada bırakamam,öbür oğlu da zaten karım hasta dedi çıktı işin içinden eminim önümüzdeki hafta da asla kabul etmeyecekler

Şimdi geçenki konumda bana kötü niyetlisin diyen oldu,bilmiyorum öyle de olabilirim ama arkadaşlar ben ASLA aynı evde yatılı kalmak istemiyorum.İş,iki küçük bana muhtaç çocuk,çok kısıtlı yardımcı olan bir eş derken benim zaten psikolojim iyi değil.Üstüne altına kaçırma problemi olan,tuvaletten çıkınca elini yıkamayan,banyo kültürü vs oturmamış ve tamamen gelin hizmet etsin odaklı yaşayan birisini de yüklerime eklemek istemiyorum.Kötü niyetse kötü niyet.Ya daha geçen haftaki gelişinde 1 poşet kirli çamaşır getirmişti bana makineye at diye,alt kıyafetinden biri sırılsıklamdı ben ıslanmış ve beklediği için kokmuş zannetmiştim.Dün annemden öğreniyorum ki eltimlerde altına yapmış,o kıyafeti olduğu gibi poşete koyup bana getirmiş.Allah aşkına böyle bir durum varsa en azından kendisi çamaşırları makineye koysayfı ben çalıştırsaydım.Kendi evinde bu işleri yapıyor sonuçta.

Yine çok uzun yazdım ama maalesef bitmedi.Ben şimdi geceden beri uyanığım ve kesinlikle boşanmayı düşünüyorum(bu arada eşim benimle yatmadı,yatağını ayırdı bir şey söylemeden).Eşimin de karşı çıkacağını çok zannetmiyorum,çünkü yıllardır onun aile ve arkadaş ilişkilerinden birbirimizi çok yıprattık.Artık evimde otururken çatkapı acaba şimdi kv mi gelir,herhangi bir akrabası mı gelir diye diken üstünde oturmak istemiyorum.Psikolojim o kadar berbat halde ki çocuklarıma da faydam yok şu an.Depresyon dedikleri buysa tamamen depresyondayım.Eşim ailesini silmez ki silmesini bende istemem zaten.Boşandığımı hayal ettikçe mutlu oluyorum,çocuklarımla birlikte yepyeni bir hayata başlayabilirim kendime güveniyorum.

Anlaşmalı boşanmak istiyorum,bir ev bir araba ve arabaya ait 70 bin civarında borç var.Mal paylaşımını nasıl yapmalıyız?Çocuklarıma gelecekte ufak da olsa bir şey kalsın istiyorum.Evi ortak kararla şimdiden çocukların üstüne yapabiliyor muyuz?Arabayı satıp parasını ikiye mi bölmemiz gerekiyor?En mantıklı çözüm ne olur sizce
Annesi için yatağı ayıran adam çooook merak ediyorum boşanınca annesi ile kalacak mı, annesine bakacak mı? Altına kaçırıyosa doktora gitsin gerekiyorsa ameliyat olsun ne demek işeyip poşete koymak, bu ne pislik ya. Mecbur musun bunu yapmaya? Oğlu yapsın madem öyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X