- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman derdi kalacak yer mi sanki, üşengeçlikten tuvalete bile gitmeyen bir kadın kendine bakıcı arıyorsizin bu kayınvaliden kurtulmanızın tek yolu var
herkesin çok kullandığı bir kelime ama hiçbir konuya bu kadar yakışmamıştı
yalnız ben yazarsam gelir beni linçlerler
yazayım mı ?
yazıyorum bakın sakin olsun herkes
konu sahibi arkadaşım sen bu adamı boşamadan rahat edemezsin
kocan adam olsa sana eziyet etmez ettirmez tutar anasına yakından bir ev arada siz gidersiniz arada o gelir sık sık oğlu uğrar sorun çözülürdü ,kendi annesine kendisi baksın siz bakmak zorunda değilsiniz ki
ayıların kış uykusuna yatması gibi kayınvalidelerinde kışın kalacak gelin araması çok anlamsız çünkü ayı değiller ,ayı olsalardı anlardım bakın o mantıklı olurdu
ben yerinizde olsam eşimle konuşmadan önce bir avukatla konuşurdum kimsenin haberi olmasın bır danışınZaten kv gidene kadar bekleyeceğim,o arada anlaşmalı boşanma ayrıntılarını ayarlarım diye düşünüyorum.O gittikten sonra eşimin karşısına mantıklı bir anlaşmayla çıkmak istiyorum.Evliliğimde asla gözüm yok artık istemiyorum,sabaha kadar boşanıp mutlu olanların konularını okudum ben de mutlu olmak istiyorum artık 32 yaşındayım eskiden şen şakrak bir insandım artık aynaya bile bakasım gelmiyor
Zaten kv gidene kadar bekleyeceğim,o arada anlaşmalı boşanma ayrıntılarını ayarlarım diye düşünüyorum.O gittikten sonra eşimin karşısına mantıklı bir anlaşmayla çıkmak istiyorum.Evliliğimde asla gözüm yok artık istemiyorum,sabaha kadar boşanıp mutlu olanların konularını okudum ben de mutlu olmak istiyorum artık 32 yaşındayım eskiden şen şakrak bir insandım artık aynaya bile bakasım gelmiyor
Kayınvalideye, kayınbiradere ve eşine mutlaka söyleyin sizin yüzünüzden boşanıyorum diyeZaten kv gidene kadar bekleyeceğim,o arada anlaşmalı boşanma ayrıntılarını ayarlarım diye düşünüyorum.O gittikten sonra eşimin karşısına mantıklı bir anlaşmayla çıkmak istiyorum.Evliliğimde asla gözüm yok artık istemiyorum,sabaha kadar boşanıp mutlu olanların konularını okudum ben de mutlu olmak istiyorum artık 32 yaşındayım eskiden şen şakrak bir insandım artık aynaya bile bakasım gelmiyor
bu kocayla başka sıkıntısı olmaması imkansızBunu bu denli rahat söylüyorsan kayınvalide meselesi hariç başka sıkıntıların olduğunu düşünüyorum.
köyde kışın kalanlar yakıyor sobasını kalıyor ,sanki kutuplarda yaşıyor kaynana sanki sibirya tepesinde sanki alaskada sanki eskimo da tek başına yapamıyor avlanması falan gerek sanırım ben anlamadım bu işi
bu kocayla başka sıkıntısı olmaması imkansız
sadece kayınvalide yanında bonusu
promosyon gibi
iadeside yok
Öğretmenim ben gelirim fena sayılmaz,ailem asla kabul etmez daha önce bir kez daha boşanma konusunu açmıştım seni reddederiz mis gibi kocan var diyorlar ama mis gibi kocamı evlatlık alabilirler beni de silebilirler onlara da çok düşkün değilim.Şu an çocuğuma annem bakıyor belki bakmam der o zaman da bakıcı ayarlarım küçük bir yerdeyim güvenilecek çok insan tanıdık var.Seneye de yarım gün kreşe başlatacaktık,bu dönemlik sıkıntı yaşarım sadece.Benim de niyetim evde ben kalayım,ben gittikten sonra ailesi burayı istila eder bir de onu dert etmek istemiyorum.Arabayı da satıp para ikiye bölünsün,gerekirse araba borcunun aylık yarısını ben karşılarım,elime geçen parayla da ufak bir araba alırım.Ev ilerde çocuklarıma kalsın istiyorum satılırsa hiç parasına gider.Eşim de devlet memuru onun maaşı daha yüksek çocuklara nafaka verir herhalde.Benim planım böyleSen onu bunu bırak meslek ne ne yapıyorsun ? Ailen ne der? Nasıl gecineceksin eşin defolsun o evden ... Olur mu düzen bozulmaz?
tabii canım kesinlikle öyle...Var ya yüklenecek birini bulmuşlar ondan bu keyifleri.
Baksana adam çilli donunu bile makineye atmamış.
Asla aciz, bakıma muhtaç olduğunu düşünmüyorum.
Parası pulu var kadının.
Oğluna yedireceğine kendine bakıcı tutsun.
Şehirde yakın ev tutsunlar, köylerde yardıma muhtaç birisi muhakkak vardır en azından sıçobasını yakması için para verilir ama yok bunların derdi yük olmak, çözüm bulmak isteyene çözüm çok.
Asla kalmaz 10 yıl bekar atandığı yerde yaşamış kapısını açmamışlarAnnesi için yatağı ayıran adam çooook merak ediyorum boşanınca annesi ile kalacak mı, annesine bakacak mı? Altına kaçırıyosa doktora gitsin gerekiyorsa ameliyat olsun ne demek işeyip poşete koymak, bu ne pislik ya. Mecbur musun bunu yapmaya? Oğlu yapsın madem öyle.
sırf ailem öyle dedi diye boşanmaya çekiniyorum derseniz şimdi düşüp bayılırımÖğretmenim ben gelirim fena sayılmaz,ailem asla kabul etmez daha önce bir kez daha boşanma konusunu açmıştım seni reddederiz mis gibi kocan var diyorlar ama mis gibi kocamı evlatlık alabilirler beni de silebilirler onlara da çok düşkün değilim.Şu an çocuğuma annem bakıyor belki bakmam der o zaman da bakıcı ayarlarım küçük bir yerdeyim güvenilecek çok insan tanıdık var.Seneye de yarım gün kreşe başlatacaktık,bu dönemlik sıkıntı yaşarım sadece.Benim de niyetim evde ben kalayım,ben gittikten sonra ailesi burayı istila eder bir de onu dert etmek istemiyorum.Arabayı da satıp para ikiye bölünsün,gerekirse araba borcunun aylık yarısını ben karşılarım,elime geçen parayla da ufak bir araba alırım.Ev ilerde çocuklarıma kalsın istiyorum satılırsa hiç parasına gider.Eşim de devlet memuru onun maaşı daha yüksek çocuklara nafaka verir herhalde.Benim planım böyle
Elti bıkmışsa kayınvalidenin parasını yemeyecek ama. Hem parasını alıp ev tutmasına izin vermeyip hem de bakmamak yanlış. İkna etsin kocasını. Kadına da yazık.Yıl olmıus 2022 hala kvdeye gelin baksın mantıgını anlamıyorm.
Kardesim kusura bakmayın bakamam.
Kvde benim icin uzak akraba,niye milletin anasına ben bakıyorum?
Herkes kendi anasına baksın.İs güc vs bakamıyorlarsa,tutacaklar bi yardımcı,ben de göz kulak olurum.
Evlenirken anaya da bakarım diye imza atmıyoruz valla kusura bakmasınlar.
Elti de haklı konu sahibi de.
Elti de bıkmıs belliki
Adamlarda is yok.
E sen enayi misin bu adamın annesinin altını değiştirme görevi için mi tayin edildin? Bi de üstüne trip yiyosun. Böyle pasif senin dışında kimseye söz geçiremeyen bir adam, konunca kapının önüne görür yatak ayırmayı, pişman olur da son pişmanlık fayda etmez. Merhameti de yok ben karımı ne hallere sokuyorum diyemiyorAsla kalmaz 10 yıl bekar atandığı yerde yaşamış kapısını açmamışlar
2 ve 6,ailem çok yakın ama benimle tatile gitmezler,şimdiye kadar ağlamamıştım ama son nokta böyle oldu,asla pişman değilim tutamadım kendimi ve ağladımcocuklar kac yasinda? sizin aileniz size yakin mi yani herhangi biri anneniz, kardesiniz vs?
keske iki kez tatili iptal edip bir de aglayip kadina ustu kapali sekilde git demek yerine varsa eger anneniz, kardesiniz vs esinizin yerine plana dahil olsaydi siz tatile gitseydiniz.
size uzuldum ve hak verdim ama kayinvalideye de uzuldum. biri kirli camasirlari posete koyup diger geline gonderiyor, diger gelin yaninda agliyor vs. zor bir hayat olsa gerek.