Kv kafama vurdu

49 yaşında 22 yıllık evli kadınsınız dediğiniz gibi

22 yılda bunları aşamadıysanız inanın diyecek hiç birşey yok.

yeni evli ve tecrübesiz olursunuz onu anlarım da 22 yıl için inanın yorum yapamayacağım.

Oglun kazaniyorsa aş,ekmek gökten dusmuyor ya bunada emek lazim yemek önüne nasil geliyor diyemediniz mi, borek konususunda cocuk gibi takintilik yapmissiniz 75_80yasnda kadin tamam huysuzdur canim istemiyor yemeyecegm diyebilirdiniz

O cadalozun kokmuş böreğine tenezül etmediğinizi belli etmek için börek konusunu hiç açmamalıydınız.Siz yemem yemem dedikçe mutlu olur böyle tipler sizi ezdiğini düşünüp.Siz eminim böreğin alasını yapıyorsunuzdur zaten.

Kızınızı temizliğe göndermeyin lütfen.Gencecik kız yazık değil mi canına? Onun yaşıtları prenses gibi takılırken o neden babaanne ve dede evi temizliyor?Bir de dedesinden laf yiyor , tek suçlu olan kayınvalideniz ama onun dışında herkes mağdur olmuş.Bu ne saçmalık ya?!

Kayınvalideniz çok şımarık , ev bile temizlemiyor dede temizliyormuş.Kimse ses çıkarmıyor heralde insanların tepesine çıkmış.Kafanıza vurması da hep bundan.Ne yaparsa yapsın dur diyen olmadığından.Terbiyesizlik yaptığı.Madem eşinizin de ailesiyle arası iyi değil , görüşmeyin olsun bitsin.

Eşiniz neden bu kadar tepkisiz yazık. Çok sinirlendim çok

Seni kakılmış bellemişler ezdirme kendini.

Son düzenleme:
Eşiniz neden tepki vermedi peki bostan korkugulugu mu kendisi hiç olacak birşey degil nerdeyse annemle yasitsiniz kv niz çok saygısız boyunca kızınız var sizde de suç var ama kıyameti koparmaniz gerekti lütfen artık tepkisiz kalmayim4

Siz peki igneleyerek mi söylediniz. Icinizde bir kirginlik var miydi o laftan dolayi ???

Ben o laftan hic hoslanmam. Ama icime atar susarim. Iyi yanindan bakarim. Bak du kisi bu lafin kabaligini anlamayacak kadar cahil sen farkina var bari derim kendime. Eger igneleme varsa ikiniz de suclusunuz. :/

Kvnizin hareketini savunmuyorum ama kocaman artık ilişkileriniz oturmuş birbirinizi tanımış bir gelinken olayı abartmış da abartmışsınız
Ben olsam böreği ortaya koyar annen senin için yapmış mutlaka al tabağına der geçerdim abartmışsınız gerçekten

Kayınvalideye bak hele.
Sen kocana koca mı diyorsun?
Sanki dizi seyrediyor.
O kaldırılan eli ters çevirip kapının önüne koymamışsın haksızsın.

İyi de kocada mıdır bu görev?
Bence eşinin karışmaması normal, normal olmayan konu sahibinin aslında sessiz kalışı. Ben kendi kv ile sorun yaşasam eşim araya girip arabuluculuk yapsın, ya da beni korusun istemem, çocuj muyum ben.

Borek konusunu abartmissiniz
Kadim belki.baban sever bu boregi bu yuzden yaptim..demek istemistir ..
Yani..babana yaptim aman sakin anan yemesin ..mi dedi?
Cocuk gibisiniz valla.
Kadin yapmis yollamis.
Kim yerse yesin.

Kafaniza vurma olayinda da haklisiniz

Ben olsam o an hiddetle.

Anne sen napiyorsun bana vuruyorsun farkinda misin? Diyerek ortaligi ayaga kaldirirdim.

Bu konuda da susmaniz tuhaf

Evet o gece kaldılar dolmuşla gidiliyo evlerine olay gece oldu yani. Kızım da soğudu zaten bu olaylardan ama kızımla arasına girmek istemiyorum çünkü o yapmazsa dedesi temizliyo evi hiç temizlik yapmaz kv
Kendi gorevinizi kiziniza devretmissiniz yazik genc kiz o gezmek eglenmek ister zorlamayin istemiyorsa gitmesin.yapmiyorsa yapmasin kadin sizene.vurmasi affedilir degil

Bir ömür yuzune bakmamak, yaşlaninca altına ördek çekmemek için esaslı bir sebebiniz olmus işte.
Tepkinizi koruyun-gelip ozur dileyene kadar da konuşmayın.
Ha dilemezse, zaten sevmediğiniz kadın, canınıza minnet. Gel - git - yüzünü gör derdiniz bitmiş olur

Benim kayınvalide de yapardı sofrada bişeyleri oğullarının önüne iter "oğlum yesin" derdi.
Gülüp geçilesi şeyler.çünkü şeytanlık,kışkırtma amaçlı..seviyeye inmemek lazım.
Siz biraz da fazlaca " ben yemem" demişsiniz ablacım.
O fazla olmuş.
49 yaşındasınız,yeni yetme cahil gelin değilsiniz.
Kayınvalide olacak yaş yani.
Lütfen bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
O size vurduğunda " hooop" diyememek büyük hata,anında refleksle geri çevirecektiniz o eli.

Ve bir de kızınızı temizliğe gönderip durmayın Allahaşkına,sizden görev devralmış gibi, yazık değil mi.
Torundur gider iki iş görür ama düzenli bir şekilde temizliklerini de yapmasın yani.
Acımayın böylesine,pisliklerinde boğulsunlar,kime ne.

Tek suç
Kocanda o cevap verip kapatacak olayı .. Herkes birbirine girerken o çay içip sizi izledi galiba !

Normal şartlarda haklısın.
Sen, ben, bir başkası kendini savunur.
Fakat kadın bir şekilde susuyor.
Sonuç olarak kendini korumuyor.
Kadın kendini korumuyor diye eşinin bu durumu seyretmesi mi gerek?

Hiç biri bence normal değil.

Kocası vurunca tü kaka kayınvalide vurunca iyi mi?

Yada yanımızda birine biri şiddet gösterse durup seyretmeli miyiz kendini korumadığı için?

Konu sahibi kendini korumadığı için hatalı.
Fakat eşide adam değil kimse kusura bakmasın:)

Şu temizlik olayını anlamadım, sanırım evlendiğinizden beri kadın evini temizlemiyor. 45 yaşindaymis o zaman, siz şimdi 49 yaşindaşınız. Sizin evinizi kim temizliyor şimdi...
Ooo artık herkes bir ceki düzen versin yaaa bu neee...
Gelin alıyorlar diye tepe tepe kullanacaklarını sanan bir zümre var...
Birde kaynana diye evlerine bile sokmayan saygısızlar var ortayı bulamıyacağiz galiba

Kocaman kaç yaşında kadınsınız kendinizi koruyamıyormusunuz ?

Hadi o an şok oldunuz gecede sizde kalmışlar bir güzel paylasaydınız ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…