• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kafama vurdu

Kızınızı temizlikçi olsun diye mi büyüttünüz??? Kurban ederim valla, kimsenin pisliğini temizletmeyin lütfen yavrunuza. Ayda 1 temizlikçi alsınlar. Ay çıldırdım burda! Kafanıza öyle vurduğunda da bu nasıl bir hareket, ne yaptınığını sanıyorsun diyip odanıza girmeliydiniz. Eşiniz siz alttan aldığınız için huzurlu tabi, karışmıyor bir şeye. Huzurunuzu bozun, sesinizi çıkarın biraz da, eşiniz de devreye girsin artık.

Kızım çok hassastır o anda sesler yükselince ağladı sakin yapıda. Ama kızım şu konuda beni suçladı anne defalarca börek yemem dedin bunda bişe yok lütfen uzatma bunu dedi. Gerek yok böyle tatsızlıklara dedi
Lütfen kızınızı kollayın ve temizliğe falan yollamayın. Gencecik kız, azarlanıyor, ev temizliyor! Şımartılması gereken yaşta gördüğü şeylere bakın. Sizin de yaşınız annem yaşında, kimse sizi ezemez, siz de annesiniz, kadınsınız, orası sizin eviniz!!

Gerçekten de kızın ortalığı karıstırmıs o öyle dese bile gelip sana aynen öyle söylemesi gerekmezdi.Lüzumsuz bi hareket olmus.

Sen de koca kadınsın kendi hakkını kendin savun kp veya eşinin bişey demesine gerek yok.

[QUOTE="bergen26, Elini yumruk şekline getirip tık tık vurdu kapı çalar gibi[/QUOTE]
Senin yaptığında pek doğru değildi. Böreği, sadece oğluna getirmiş olsa bile şikayet eder gibi herkese söylemen yanlış olmuş. Kafana gelen tık tıkın haklı bir tarafı yok tabiki ama kayınvalidenin buna kızması normal. Lafın gelişi oğlum yesin demiştir, o böreği hepinize getirmiştir. Anne işte. Türk anneleri oğullarına çok düşkünler. Emektar kadın, taşımış etmiş bugüne kadar. yapmış bir ayıp, unut bence. Emeklerinin hatırına.

kızını temizliğe göndermemekle başla.
arayada mesafe koy.
ve onların yanında söylenme bir daha.
kırk kere ben yemem annen sana yapmış demenin manası yokmuş.

Lütfen kızınızı kollayın ve temizliğe falan yollamayın. Gencecik kız, azarlanıyor, ev temizliyor! Şımartılması gereken yaşta gördüğü şeylere bakın. Sizin de yaşınız annem yaşında, kimse sizi ezemez, siz de annesiniz, kadınsınız, orası sizin eviniz!!
21 yaşında kızım. O da zaten artık gitmek istemiyo ben dedesine kıyamadıgım için gönderiyodum kendisi de istekli gidiyodu ama soğudum babannemden diyo

Kızım da dedi zaten anne dediğinde bişe yok lütfen büyütme dedi. Daha önce de yaptıgı için demiştim sonradan düşününce bende hak verdim ama kafama tıklamasını unutamıyorum

Tabiki haklısınız. Esinizin orada anne napiyorsun dememesi bile uzmustur sizi.
Haksiz bile olsaniz vurmamasi lazimdi.

22 sene önce evlenen insanın gelinliği mi kalmış artık. Kocaman kızınız varmış. O nasıl bir hareket öyle kimse kimseye böyle bir şey yapamaz zaten de eşinizin de sizin de bir şey dememeniz bana çok garip geldi. Yahu siz 49 yaşında iseniz eşinizde en az sizinle aynı yaşlarda olsa o adama artık oğlum da oğlum diye özel ikram yapmanın ne mantığı var. Ben olsam görüşmezdim, bunca yıl görüşmüşsünüz işini de görmüşsünüz zaten yeter

Kızım çok hassastır o anda sesler yükselince ağladı sakin yapıda. Ama kızım şu konuda beni suçladı anne defalarca börek yemem dedin bunda bişe yok lütfen uzatma bunu dedi. Gerek yok böyle tatsızlıklara dedi

Aslında bu tepkiniz yılların birikmişliği, sizi çok iyi anlıyorum. Eşimin annesine misafir geldi kahvaltıya. Tabi bizi çağırmadı öyle bir huyu yoktur sağolsun. Gelen misafir çağırdı bizi. Eşime annesi diyor ki kahvaltı yaptın mı, börek var. Ben orda bostan korkuluğu tabi, bana soran yok. Ama işi düşünce korkuluk canlanıyor. Bir şey alıncak oğluna kıyamıyor bana işittiriyor. Artık ben de duymuyorum. Kocaman duvar ördüm aramıza zor yıkar artık. Alttan almaya devam etseydim ben de ilaca başlıyacaktım çünkü yaptıkları aklıma geldikçe titremeye başlıyordum. Hala sinirim geçmiş değil, biraz zaman lazım. Kimse için değmez sağlıktan olmaya. Bundan sonra çat çat suratına söyle, kafanda kurma hiç bir şey. Sen düşüneceğine karşındaki düşünsün biraz.

Aslında bu tepkiniz yılların birikmişliği, sizi çok iyi anlıyorum. Eşimin annesine misafir geldi kahvaltıya. Tabi bizi çağırmadı öyle bir huyu yoktur sağolsun. Gelen misafir çağırdı bizi. Eşime annesi diyor ki kahvaltı yaptın mı, börek var. Ben orda bostan korkuluğu tabi, bana soran yok. Ama işi düşünce korkuluk canlanıyor. Bir şey alıncak oğluna kıyamıyor bana işittiriyor. Artık ben de duymuyorum. Kocaman duvar ördüm aramıza zor yıkar artık. Alttan almaya devam etseydim ben de ilaca başlıyacaktım çünkü yaptıkları aklıma geldikçe titremeye başlıyordum. Hala sinirim geçmiş değil, biraz zaman lazım. Kimse için değmez sağlıktan olmaya. Bundan sonra çat çat suratına söyle, kafanda kurma hiç bir şey. Sen düşüneceğine karşındaki düşünsün biraz.
Ben mesafeyi koruyamadım baştan çok şımarttım anne anne diye. Eltime öyle davranamıyo ondan çekinir. Ben yüz verdiğim için böyle oldu. Bende artık görüşmek istemiyorum

Yemezseniz yemeyin böreği neden uzatıyorsunuz ki?
Varsın oğluna getirmiş olsun, eliniz kolunuz tutuyor, canınız çektiyse yapın kendinize.

Kayınvalidenin de aklı gidiyor sanırım yavastan, böyle bir şeyi kim kime yapar anlamadım...

bir kere ortalığı ayağa kaldırsaydınız bir daha böyle bir şey yaşama ihtimaliniz de olmazdı.
Bundan sonra görüşmeyin madem...

Eşinize diyecek söz zaten yok.. siz kavga edin, ben karışmam, çok akıllıca gerçekten.

Evet o gece kaldılar dolmuşla gidiliyo evlerine olay gece oldu yani. Kızım da soğudu zaten bu olaylardan ama kızımla arasına girmek istemiyorum çünkü o yapmazsa dedesi temizliyo evi hiç temizlik yapmaz kv
Göndermeyin kızınızı. Temizlesin kayınpederin. Ya da gitsin kocan temizlesin. Kocan mal gibi bakmak neymiş, kayınpederinde kızını sıkıştırmak neymiş öğrensin. Kaynana ne getirirse at çöpe. Dilinin zehiri içine karışmış dersin.

Ben mesafeyi koruyamadım baştan çok şımarttım anne anne diye. Eltime öyle davranamıyo ondan çekinir. Ben yüz verdiğim için böyle oldu. Bende artık görüşmek istemiyorum

Bazı insanlar iyilikten anlamıyor maalesef. Biraz kötü davran senden iyisi olmaz. Kızım da kızım diye dolaşır peşinden.

Bazı insanların huyu hep aynı hiç değişmez . Kendi babaannemden biliyorum. 80 yaşını geçti. Annem torun sahibi oldu 50 yaşında Kadın. Elinden gelse annemle babamı boşayacak.
Asla taviz vermeyin. Kızınızı da göndermeyin yapsınlar temizliklerini. Ne halleri varsa görsünler
Kızınız babaannesinden soğuduysa babaannesine cevabını verir
Anneme böyle böyle yaptın bende gelmek istemiyorum der olur biter. Şu büyüklere saygı adı Altında lütfen kendinizi ezdirmeyin

Siz börek muhabbetini fazla uzatmissiniz. Hele ki 22 yillik evlilikte. Kas yasinda insanlarsiniz. Benim kaynanam da surekli koyden bir seyler gonderir. Oglum yesin. Soyle hazirlar boyle temizle oglum sever diye. Bir kere de daha bozulmadim buna ki 1,5 yıllık evliyim daha. Yani bu tecrubemle size akil vermek istemem ama keske uzatmasaydiniz cocuk gobi.

Kaynananizin olayina gelince de hic affedilir yani yok. Yaptigi cok ayip kac yasinda kadinsiniz ikinizde. Esin keske tepki gösterseymiş. Bence kaynananin olayi kadar kayinbabanin kiziniza dedigi laf da cok sacma. Ne demek ortaligi karistirdim fan. Bence esiniz de ailesine karsi mesafeliyse bu mesafeyi bir kat daha arttirin.

töbe yarabbim ne desem bilemedim, yani insan git yol saçlarını diyor da siz yapmayın :KK17:

Herkes sizi eleştirmiş bu konuda ama ben anlayabiliyorum. Zaten hap kullanıyorum da demişsiniz. Kafanızda kim bilir daha neler neler vardı da böyle küçük şeyleri takar duruma geldiniz. Kv de o zaman siİn alındığınızı anlayıp yok olur mu hepimiz birlilte yiyelim demediyse sürekli tekrarlamışsınız siz de işte.

Kv nizin tepkisi ise aslında tahmin edilebilir. Şöyle ki yıllarca susmuş huyuna gitmişsiniz, o da seviyeyi artırdıkça artırmış ve sonuç bu. Siz buna susup tepkisiz kalırsanız bu doz da aşılacak.

Ayrıca kızınızı temizliğe göndermeyin, sizden olduğu kadar ondan da özür dilesinler önce, gencecik kızın üzerine gitmişler koca koca insanlar, yüzleri kızarsın azıcık.

Ay kusura bakmayında o adama koca denir mi? Bu nasıl bir terbiyesizlik ya. İnsanın midesi bulanır kocasından. Kayınvalide için hiç bişey söyleyemiyorum bile. Kaç yaşında kadınsınız bide ya, reva görülecek şey mi?

Back