- 11 Şubat 2023
- 9.793
- 1
- 21.677
- 268
Hala sevisebiliyorsunuz kesin hamile kalırsınız dikkat edin. Çocuk yok bir şey yok böyle git gel akıllı adamla hayat mı curuteceksin ? Git diyor sana hala gitmem diyorsunKızlar lütfen yargılamayın kız kardeşiniz gibi görün derdimi anlatabilecegim kimse yok.elimden geldiği kadar kısa anlatcam 2 senelik evliyim severek evlendik eşim devlet memuruydu işinden falan istifa etti bir takım sorunlar oldu 3_4 aydır issisiz benim ailem destek oluyor ev kirasını odeyemedik ev sahibi evden kovdu falan eşim bir kaç gün önce benim sana verebileceğim hicbisey yok beni bırak git dedi hayır dedim sonra kardeşi geldi kardeşiyle birbirimizi hiç sevmeyiz onu doldurdu noldu bilmiyorum boşanmak istiyorum dedi ya intihar edicem ya bosancaz dedi geçen gün biyerden para geldi bana geldi sarıldı öptü falan niye boşanmak istiyon dedim para yüzünden mi dedim hem para hem başka şeyler evlilik bana göre değilmiş dedi ailesiyle konusmuyodu beni hiç istemedi ailesi düğünden sonra or...spu falan dedi annesi o gündür konusmuyodu şimdi oraya gidicem diyo ev sahibi 15 ine kadar süre verdi on beşine kadar yanımda kal ozaman dedim tamam dedi artık maddi konuların düzeleceğine dair umudu yok oyuzdenmi böyle yapıyor yoksa gerçekten sevmiyomu anlayamıyorum hani ailenle asla konuşmazdın dedim gidecek yerim yok mecvurum dedi aynı odada kalıyoruz cinsellik devam ediyo uyurken sarılıyor falan derdi ne sizce ve ben ne yapmalıyım bir haftaya evden çıkmamız gerekiyor maddi zorluklarda bir kere bile sesimi çıkarmadım bu güne kadar o halde neden böyle yapıyor tamam boşanlim dedim on beşine kadar duralım bosanalim dedim oturup konuşsam ne diycem kafaya koymuş yapmalıyım ben ailesinin yanına gidemeyiz ben gidemem yani annesi bosanirsan gel diyomus benim ailemin yanında iki ay zaten kaldık yatılı iş falan mı aramalıyım ne yapayım sizce