49 yaşındayım. 22 senelik evliyim. Sizin aklınıza ihtiyacım var çok bunaldım .
depresan kullanmama rağmen kafamdan atamıyorum.
Eşim ailesiyle pek görüşmez aramaz gitmez. Sana bişe derse yüzğne söyle savun kendini der
Kaynanam her zaman her şeyime karışırdı. Ben evlendiğimde o 45 yaşında gençti.
O zamandan beri huysuzdu idare ettim iyi taraflarını gördüm.
Bana hiç kızım demedi. Şşşt der bak der.
İyi yönleri, cimri değil. kendi bahçeleri bağları var orayı ekerler her hafta erzak gönderirler. Çocuklarıma harçlık verirler. Eşim işşizken kiramızı faturalarımızı ödedi kayınpederim. Kayınpederim şeker gibi ama o da benim tarafımı tutmuyo ama hep kızım der.
Aynı şehirdeyiz ama yürüyerek 1 saat mesafede evlerimiz. 2 3 sene önceye kadar evlerini temizlerdim şimdi bi takım bel fıtığı gibi hastalıklarım çıktıgı için kızımı gönderirim git işlerini gör diye.
Aklıma takılan depresyonumu tetikleyen olaya geliyorum,,
Şimdiye kadar hep yuttum ama bu çok kafama takıldı.
Geçen ay kızımın doğum günü vardı. Evde en samimi arkadaşım vardı. Kv ve kp kızımı arayıp aşağı çağırdılar. Yine bi poşet getirmişler. Kızım inince vermişler kızım bu ne demiş o da "börek yaptım da baban yer diye getirdim" demiş. Kızım da yukarı gelin demiş. Çarşıdan bir şeyler alıp gelecez gece sizde kalacaz demişler. Kızım yukarı çıkınca bende misafir arkadaşımla oturuyodum arkadaşım bacım gibi 20 senelik kızımın da teyzesi gibi. poşette ne var dedim kızım da babannem börek yapmış babam yer diye getirmiş dedi. Kızım öyle diyince bacım da ben yemem o zaman dedi bende bende yemem zaten dedim poşetr ellemedik akşam eşime yediririm diye. Akşam geldiler. Eşim de işten geldi hep beraber yemek yiyoduk. kv içerdeydi yanımızda değildi. onun iğne saati oldugu için yemek yemesine daha vardı içerde tv izliyodu. Bende eşime annen sana börek getirmiş dedim. Ben yemiycem dedim seni yemeni istemiş dedim. Kv bu lafı duyup içeri geldi. O ara eşim dediki anne böreği bergene yapmışşın dedi esprili şekilde. Bende yine sakince ben ondan yemem sana yapılmış dedim. Sonra kv elini yumruk yapıp kafama vurdu kapı çalar gibi tık tık tık şeklinde ve bana bak bana dedi bağırdı ""bende bu evde hiçbişey yemem ama oğlumun kazancı"" dedi. Ben şok oldum ne eşim ne kp tepki gösterdi. bende ona sen ne demek istiyon dedim. Kv odadan çıktı içeri gitti. Kızıma bağırdı yalan söylüyo diye inkar etmeye çalıştı. Sonra da kızıma o duymamış yanlış anlamış dedi. Kızım babanne böyle böyle demedin mi hem bunda ne varki dedi. Evet ne var bu lafımda dedi. Sonradan kabul etti. Kızım makineyi boşaltıyodu mutfakta tekken dedesi gidip ortalığı karıştırdın lafcı senden hiç beklemezdim demiş kızım ağlamaya başkadı. bu arada kızım küçük değil yetişkin.
Daha önce böyle hataları oldu hep oğlumun evi oğlumun parası dedi ama unuttum. Ama bunu unutamıyorum kafama vurduğu aklımdan çıkmıyo. Evine de gitmek istemiyorum onun da gelmesini istemiyorum. Ben şimdi napıyım