Kv kafama vurdu

tamam bırakın göndersinler atın bi köşeye. allah aşkına 49 yaşındasınız ya kafaya vurmak ne demek? kocan neden bişey demiyor? sormuyor musun hesabını=
Eşimin zaten ailesiyle arası iyi değil aramıyo sormuyo gitmiyo görüşmüyo. Bişe söylediğimde ona söylesene bunları diyo yani anneme bişe deme demiyo ama kal geldi şok oldum

Eşimin zaten ailesiyle arası iyi değil aramıyo sormuyo gitmiyo görüşmüyo. Bişe söylediğimde ona söylesene bunları diyo yani anneme bişe deme demiyo ama kal geldi şok oldum
valla sizin tepkiniz ölçüsüz. o yumruk kafaya geldiğinde ortalığı ayağa kaldırıp evden kovmanız lazımdı.

Gitmeyin tabi. Veremediğiniz her tepki içinizde büyür çığ olur, sizi bunalıma sokar. Tepki vermeye başlayın ki içiniz ferahlasın, depresyona girmeyin.
Eşim de ailesiyle zaten görüşmüyo pek. Onlar geliyo genelde bu olaydan sonra gelmediler. Eşim de sana bişe dediklerinde konuş savun kendini diyo. Şaşırdım ama o an kaldım

Yaptığı (yumruk atması, kızına yüklenilmesi gibi) tabiki de affedilcek şeyler değil. Gerekli cevabı almaları lazımdı ki oğullarının bu cevabı vermesi gerekiyordu.
Ama börek konusu biraz abartılmış sanki. Benim kaynanam salça bile verse götür oğluma yemek yaparsın diyor, yenmese bile sürekli dile getirilmez bence

Görüşmeyin bundan sonra. Sorarlarsa da sebebi bu, unutamıyorum deyin. Daha yeni posta koydum eşimin ailesine. Dayak yemedim ama haketmediğim muameleler gördüm. Beni rahat bırakın, kafamı toparlamam lazım dedim. Annesi de yan dairemde oturuyor. Vallahi kimse üzülmesin diye kendimi üzemem.

Zaten ilk gördüğümde söylüycem ama görmek istemiyorum ne zaman görürüm bilmiyorum çünkü gitmiycem

Yemem de yemem. Ne gerek var. Böreği yanlarinda yer elinize saglik derdim.

Onlarda buranin bir ev olduğunu gelenin aileye geldigini benimserdi belki..

Ama yumruk cok cok haksız . Laf vurayim derken yumruk size inmis. Tepki gösterseydiniz keşke kimse kimsenin kafasına falan vuramaz.

Bikere daha börek yapıp kp ile eşimin iş yerine göndermiş eve değil de direkt iş yerine göndermiş eşim yesin diye. Yani eşime gönderiyo sadece bende o yüzden dedim yemem diye

Yani siz de iyi insanmışsınız karşılık vermemişsiniz. Ben olsam aynı şekilde kafasına tıklardım evden de kovardım.

Ben kayinvalidenize hak vermiyorum banada yapilsa cok zoruma gider ama bence sizde cok abartmissiniz ya iki de bir ben yemem ne?yemeyin tamam ama niye dillendiriyorsunuzki?sakin annen yemesinmi demis??baban yesin demis boyle kucuk detaylara takilirsaniz cok kavgalar olur.

Bikere daha börek yapıp kp ile eşimin iş yerine göndermiş eve değil de direkt iş yerine göndermiş eşim yesin diye. Yani eşime gönderiyo sadece bende o yüzden dedim yemem diye
Burda açıkladım

Eve geleni keske inadina yeseydiniz. Sadece ogluma diye birsry olur mu ya ne kadr ayıp .
Aslinda aranizda börek sorun olmus. Direk söyleyin laf vurmayin. Anne niye sadece esime senin böreklerin güzel olur ben ve çocuklar yemeyelim mi ,gibi. Direk şikayetci oldugunuz seyi söyleyin .

Kızım da dedi zaten anne dediğinde bişe yok lütfen büyütme dedi. Daha önce de yaptıgı için demiştim sonradan düşününce bende hak verdim ama kafama tıklamasını unutamıyorum

Neredeyse yarım asırlık yaştasınız, annemle aynı yaşta. Birisi anneme öyle yapsa kim olursa olsun yolarım . Neden ses çıkarmadınız. Nemünasebet kapı çalar gibi tık tık yapsın . Ayrımcılık yapan o. Hemde siz yeseydik belki kocanıza kalmayacaktı. Ona yetsin diye de yememişsiniz. Yaşlı büyük eyvallah ama kimse kusura bakmasın.

30 yaşındayım, kv anneme "hepimiz çektik kızında çeksin" demiş. Annem beni savunmuş tabiki. Dedim ki benim kızım çok güzel çeker deseydin. Önce saçından çeker sonra başka tarafından :) annem şok oldu. Kocaman kadınsınız içim sızladı ya. Yazık kızınızda ağlamış.

Kızım çok hassastır o anda sesler yükselince ağladı sakin yapıda. Ama kızım şu konuda beni suçladı anne defalarca börek yemem dedin bunda bişe yok lütfen uzatma bunu dedi. Gerek yok böyle tatsızlıklara dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…