Basta sorun yoktu onlar sabah gidip gece geliyorlardi böyle eşimle falan konuşmam rahattı esim onları aramayıp surekli benle konuşunca başladı kıskançlık bunlar falanEşin yok diye onlarla niye kalıyorsun evin varken? Bütün bunları yapması için sen yüz vermişsin
Kendi ailemede gidiyorum ama insanları az çok biliyorsunuz biraz kaldim mi etraf başlıyor neden geldi böyle söyle annem kızıyor lafını söylüyor ama orda da olmuyor annemde araya soğukluk girmesin yuzyuze bakacağız ömür boyu diye hadi git yine gel küsme yapma büyüklerin moduna geçiyor
Esim istemiyor evim uzak biraz daha yanımızda ki binalar boş bide ust katimiza birileri taşındı gözü tutmadı açıkçası burda demem doğru mu bilmiyorm adam hapisten çıkmış falan içim rahat etmez yalnız bırakamam diye birakmadi
Esimin görevi sonradan belli oldu 4 yıl nisanli kaldım. Esimden izin alma değil tek istemediği sey bu yalnız kalma kardeşinle git birisiyle git ama yalnız olma diyor. Birkaç kez anneme dedim kabul etmedi gel bnde kal dedi onun evinde de olmuyor. Kv desem anında gelir ama ne anladm ben bundan o yuzden demiyorum kardeşimde yok maalesef uzakta. Onceden böyle değillerdi açıkçası oyle böyle 6 yil zaman geçirdik cok cok iyiydik cok yakındık başta iyiydi esim bunları aramadi beni falan surekli aradi bi kıskançlık başladıPing pong topu gibi bir orda bi burda
Ne biçim hayat
Kv ile oturcaktınız madem eşinizin görevi bitene kadar evlenmeseydiniz
Yada evlendiniz kendi evinizde kalın
Bunun için eşinin izni alman bile çok saçma
Kendi ayaklarınızın üzerinde durun biraz bu ne böyle
Yabancı bir evde nasıl rahat ediyorsunuz anlamadımki, yemeği beğenmemelerimi tek sorun yani
Gerekirse anneniz sizinle birlikte kalsın bir süre ama evinzde kalın
Merak etmeyin kimseyi yemiyorlar
Bana göre değil bu hayatEsimin görevi sonradan belli oldu 4 yıl nisanli kaldım. Esimden izin alma değil tek istemediği sey bu yalnız kalma kardeşinle git birisiyle git ama yalnız olma diyor. Birkaç kez anneme dedim kabul etmedi gel bnde kal dedi onun evinde de olmuyor. Kv desem anında gelir ama ne anladm ben bundan o yuzden demiyorum kardeşimde yok maalesef uzakta. Onceden böyle değillerdi açıkçası oyle böyle 6 yil zaman geçirdik cok cok iyiydik cok yakındık başta iyiydi esim bunları aramadi beni falan surekli aradi bi kıskançlık başladı
Siz de eşinize belli edin. Anlamıyorum ben burada bir çok konuda okuyorum edime anlatmadım belli etmedim diyen kadınları.Merhaba kızlar yeni üyeyim yanlış birsey söylersem kb kurallar için diyorum
Kisaca özetleyeyim size yeni evliyim kv ile oturuyorm esimde yanımda yok çalışıyor. Insallah olurdu gelecek ay izne gelecek kv şimdiden başladı burda kalacaksınız falan diye bnde bizim evimiz var gerek yok kalamayız dedim ki evde zaten ben haric 5 kisiler suan bile rahat hareket edemiyorum kızlar bide sanki surekli esim beni aradigi için kıskanıyor gibi hissediyorum iki de bir yok dugun erken oldu acele ettiniz diyor (4yil nişanlı kaldık sevgililik haric ) bnde sinirlendim en son anne dedim bana hiçbirsey almadınız yapmadınız ne yaptıysa efe yaptı biz evlendiğimize memnunuz dedim odaya geçtim yatmaya ben uyurken esimi aramışlar ki eşime asla belli etmedim bu güne kadar deniz bizi yanlış anladı falan diye beni aradı alıngan olma saka yapmışlar diye. 11 yasimdan beri yemek yaparım ve eminim kv daha iyi yemek yaparım 25 yasindaym ben mutfaga girdikçe begenmedi yok yenmiyor falan dedi bnde yapmamaya basladm. Herseyı soylüyorlar yapıyorlar adi şaka oluyor tepkim ağır mi olmuş sizce en basiti benm Babam yok erkek kardeşim yok evde tam 1 saat insanin deger verdiği babasi olmalı erkek kardeşi olmalı kocasına deger vermemeli diye konuştular ki çok üzüldüm en kötü olduğum konu budur sinirden üzüntüden gözlerim doldu çok uzun yazdım kusura bakmayın helal edin hakkınızı. Ne yapmalıyım sizce
Sorun olsun olmasın evlenecek yaştaysanız evde yalnız kalabilecek yaştasınızdırBasta sorun yoktu onlar sabah gidip gece geliyorlardi böyle eşimle falan konuşmam rahattı esim onları aramayıp surekli benle konuşunca başladı kıskançlık bunlar falan
Esim belki görevde olmasa ne bilim içim rahat ederek anlatırım doğru düzgün konuşamıyoruz ki görevde surekli ben orda ki durumu bilince burayı yansitamiyorum işte diyorum bana kafayı takar dalar birsey olur Allah korusun en kötüsünü düşünmek istemiyorumSiz de eşinize belli edin. Anlamıyorum ben burada bir çok konuda okuyorum edime anlatmadım belli etmedim diyen kadınları.
Neden eşinizi ikna etmeniz gerekiyor anlamadım. Hayır evimde kalacağım diye diretmeyip siz niye ikna oluyorsunuz? Anahtarı mı sakladı sizden, ne bileyim eve mi kapattılar size, neden ikna etmeniz gerek? O sizi dinlemiyor bile.Yapmıyorum 1 aydır esimede dedim nasılsa begenilmiyor yaptigim ettiğim diye tek dediği dayan gülüm bitiyor. Ama yalnız da bırakmıyor evde o konuda ikna edemiyorum işte
Esim istemiyor evim uzak biraz daha yanımızda ki binalar boş bide ust katimiza birileri taşındı gözü tutmadı açıkçası burda demem doğru mu bilmiyorm adam hapisten çıkmış falan içim rahat etmez yalnız bırakamam diye birakmadi
Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama zaten onlar anlatıyormuş. Kardeşim de eşi görevdeyken çocuğu tek başına büyüttü hiç bir sorunu anlatmadı. Sanki kıymeti bilindiEsim belki görevde olmasa ne bilim içim rahat ederek anlatırım doğru düzgün konuşamıyoruz ki görevde surekli ben orda ki durumu bilince burayı yansitamiyorum işte diyorum bana kafayı takar dalar birsey olur Allah korusun en kötüsünü düşünmek istemiyorum
Evi uygun fiyata bulmuştuk ve almıştık yeni binalar yapılıyordu daha tam oturmamislar tek ikimiz değiliz sonuçta apartmanda oturan başkalarından duyduk cunku imza falan toplandı ev sahibi ile konuşup oturmalarini istemiyoruz diye ya açıkçası konu baska bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum hanımı da uygunsuz yerde çalışıyormuş gelen giden karisik eve birkac kez kapıda görmüştük içkili olan falan vardı bizde evimizde kaldığımız surede bunu bildikten snra hic rahat etmediSemt kötü ise, orda niye ev tuttunuz? Yarin birgün esin ise gittiginde ne yapacaksin? O evde tek kalamayacaksan, niye o evi kiraldiniz? Adamin hapisten çiktigini nerden biliyorsunuz? Aklimda deli sorular ve fake kokularini yine almaya basladim.
Insallah izin olayi olursa bu ay yüzyüze konuscam herseyi telefonda olmuyor. Ya yanlış mi anlaşıldım insanların tepkisi mi çok ağır bılmıyorum. Ama daha kv ile oturan çok insan var ve benm en azından imkanım var tmm suan yalnız kalamıyorum ama elimde olsa zaten durmam ki esimin yanında olmak isterim evimde olmak isterimBilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama zaten onlar anlatıyormuş. Kardeşim de eşi görevdeyken çocuğu tek başına büyüttü hiç bir sorunu anlatmadı. Sanki kıymeti bilindi
sabretme ya birinin onayına ihtiyacın yokEvet görevde en son dedim bi laf var bilir misiniz ben dedim kus değilim agacta kalayım tilki değilim bi yere sineyim kurt nerde kalır yuvasında bnde evime gitcem dedim evimi özledim seni özledim biz bu fikirle evlenmedik dedik gelcem sabret diyor
Her şeye bir şey bulduğunuza göre siz kayınvalideniz ile yaşamaya devam edeceksiniz belli ki. Ama içinde bulunduğunuz durum normal değil ve eşinizin lafının dışına çıkamıyor oluşunuz da öyle. Onun içi rahat etmiyor diye siz istemediğiniz bir hayat yaşıyorsunuz farkında mısınız? Neden bu kadar büyük taviz?Esimin görevi sonradan belli oldu 4 yıl nisanli kaldım. Esimden izin alma değil tek istemediği sey bu yalnız kalma kardeşinle git birisiyle git ama yalnız olma diyor. Birkaç kez anneme dedim kabul etmedi gel bnde kal dedi onun evinde de olmuyor. Kv desem anında gelir ama ne anladm ben bundan o yuzden demiyorum kardeşimde yok maalesef uzakta. Onceden böyle değillerdi açıkçası oyle böyle 6 yil zaman geçirdik cok cok iyiydik cok yakındık başta iyiydi esim bunları aramadi beni falan surekli aradi bi kıskançlık başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?