Kv ile yasamak

Eşin yok diye onlarla niye kalıyorsun evin varken? Bütün bunları yapması için sen yüz vermişsin
Basta sorun yoktu onlar sabah gidip gece geliyorlardi böyle eşimle falan konuşmam rahattı esim onları aramayıp surekli benle konuşunca başladı kıskançlık bunlar falan

O insanlar kv.evinde yasayinca kendi evinde neden yasamiyorsun demiyor mu? Kv evinde kalirken aciklaman ne ise kendi ailende kalirken de aciklaman o olur. Kaldi ki kimseye aciklama yapmak durumunda da degilsin. Sen koca sozunden cikamayan birisin sanirim.

Ping pong topu gibi bir orda bi burda
Ne biçim hayat
Kv ile oturcaktınız madem eşinizin görevi bitene kadar evlenmeseydiniz
Yada evlendiniz kendi evinizde kalın
Bunun için eşden izni almak bile çok saçma
Kendi ayaklarınızın üzerinde durun biraz bu ne böyle
Yabancı bir evde nasıl rahat ediyorsunuz anlamadımki, yemeği beğenmemelerimi tek sorun yani
Gerekirse anneniz sizinle birlikte kalsın bir süre ama evinzde kalın
Merak etmeyin kimseyi yemiyorlar

Son düzenleme:

Başka ev tutsaydınız. Yanındaki dairelerin boş olduğunu tutarken farketmediniz mi? Hapisten çıkmış adam eşiniz varken bir şey neden yapamıyor onu anlamadım, 24 saat yapışık mı yaşayacaksınız? Bir insanın kendi evinde yaşamak için izin alması bile garip. Kendi eviniz varken kayınvalide evinde oturup kocanızı beklerseniz onların da size kendi eviniz yok muamelesi yapması garip değil.

Esimin görevi sonradan belli oldu 4 yıl nisanli kaldım. Esimden izin alma değil tek istemediği sey bu yalnız kalma kardeşinle git birisiyle git ama yalnız olma diyor. Birkaç kez anneme dedim kabul etmedi gel bnde kal dedi onun evinde de olmuyor. Kv desem anında gelir ama ne anladm ben bundan o yuzden demiyorum kardeşimde yok maalesef uzakta. Onceden böyle değillerdi açıkçası oyle böyle 6 yil zaman geçirdik cok cok iyiydik cok yakındık başta iyiydi esim bunları aramadi beni falan surekli aradi bi kıskançlık başladı

Bana göre değil bu hayat
Siz alışmışsınız demek yadırgamiyorsunuz
Tek derdiniz kv sanıyorsunuz
Değil
Eşiniz döndüğünde daha iyi anlarsınız demek istediğimi

Siz de eşinize belli edin. Anlamıyorum ben burada bir çok konuda okuyorum edime anlatmadım belli etmedim diyen kadınları.

Basta sorun yoktu onlar sabah gidip gece geliyorlardi böyle eşimle falan konuşmam rahattı esim onları aramayıp surekli benle konuşunca başladı kıskançlık bunlar falan
Sorun olsun olmasın evlenecek yaştaysanız evde yalnız kalabilecek yaştasınızdır

Siz de eşinize belli edin. Anlamıyorum ben burada bir çok konuda okuyorum edime anlatmadım belli etmedim diyen kadınları.
Esim belki görevde olmasa ne bilim içim rahat ederek anlatırım doğru düzgün konuşamıyoruz ki görevde surekli ben orda ki durumu bilince burayı yansitamiyorum işte diyorum bana kafayı takar dalar birsey olur Allah korusun en kötüsünü düşünmek istemiyorum

Yapmıyorum 1 aydır esimede dedim nasılsa begenilmiyor yaptigim ettiğim diye tek dediği dayan gülüm bitiyor. Ama yalnız da bırakmıyor evde o konuda ikna edemiyorum işte
Neden eşinizi ikna etmeniz gerekiyor anlamadım. Hayır evimde kalacağım diye diretmeyip siz niye ikna oluyorsunuz? Anahtarı mı sakladı sizden, ne bileyim eve mi kapattılar size, neden ikna etmeniz gerek? O sizi dinlemiyor bile.

Semt kötü ise, orda niye ev tuttunuz? Yarin birgün esin ise gittiginde ne yapacaksin? O evde tek kalamayacaksan, niye o evi kiraldiniz? Adamin hapisten çiktigini nerden biliyorsunuz? Aklimda deli sorular ve fake kokularini yine almaya basladim.

Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama zaten onlar anlatıyormuş. Kardeşim de eşi görevdeyken çocuğu tek başına büyüttü hiç bir sorunu anlatmadı. Sanki kıymeti bilindi

Evi uygun fiyata bulmuştuk ve almıştık yeni binalar yapılıyordu daha tam oturmamislar tek ikimiz değiliz sonuçta apartmanda oturan başkalarından duyduk cunku imza falan toplandı ev sahibi ile konuşup oturmalarini istemiyoruz diye ya açıkçası konu baska bunu söylemek ne kadar doğru bilmiyorum hanımı da uygunsuz yerde çalışıyormuş gelen giden karisik eve birkac kez kapıda görmüştük içkili olan falan vardı bizde evimizde kaldığımız surede bunu bildikten snra hic rahat etmedi

Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama zaten onlar anlatıyormuş. Kardeşim de eşi görevdeyken çocuğu tek başına büyüttü hiç bir sorunu anlatmadı. Sanki kıymeti bilindi
Insallah izin olayi olursa bu ay yüzyüze konuscam herseyi telefonda olmuyor. Ya yanlış mi anlaşıldım insanların tepkisi mi çok ağır bılmıyorum. Ama daha kv ile oturan çok insan var ve benm en azından imkanım var tmm suan yalnız kalamıyorum ama elimde olsa zaten durmam ki esimin yanında olmak isterim evimde olmak isterim

sabretme ya birinin onayına ihtiyacın yok
Git evine

Kendi evinizde kalamiyormussunuz madem öyle kendi ailenizle kalın nebu beş kişi artı sen ne gereksiz haller hangi cağdasınız

İyi olan ilişkiyi bile bozar bu düzen ki ne gerek var toplu yaşamaya. Ayrıca bi evde yalnız kalamıyorsanız bi zahmet evlenmeyin cidden ya. Ayrıca huzursuz olduğunuz bu kadar belliyken ısrarla o evde kalmanızı niye istiyor ki.

Her şeye bir şey bulduğunuza göre siz kayınvalideniz ile yaşamaya devam edeceksiniz belli ki. Ama içinde bulunduğunuz durum normal değil ve eşinizin lafının dışına çıkamıyor oluşunuz da öyle. Onun içi rahat etmiyor diye siz istemediğiniz bir hayat yaşıyorsunuz farkında mısınız? Neden bu kadar büyük taviz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…