- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.149
- 598
- 40
Kendi ailenle kalsaydın madem birilerıyle kalmanı istedi?Esimin yanında olacaktım ev burda tatilden tatile gelecektik ama görevi çıktı benide yalnız bırakmadı ikna edemedim yani bana kalsa çıkmam evimden ama bazen olmuyor işte
Eşin böyle sürekli git gel yapacaksa ona göre bi yere tasının. Güvenlikli bir sitede oturursan bi şey olmaz içi de rahat eder. Adam her gittiğinde böyle kaynanana mı geleceksin? Konar Göçer hayat gibi zaten anlasamamıssında yazık değil miEsim istemiyor üstte yazdim ama görmediniz galiba evim yeni uzak biraz cevresi falan issiz tam dolmadı daha bide yeni evliyim daha açıkçası gönlü olmadı kendi ailemde olmaz dedi yapamazsın tek basına diye
Esim götüremez yaninda turkiyede değil çünkü oyle söyleyeyim. Yeni evli olduğumuz icin bu zorluklar biraz alismis olsaydık zaten kalırdım kendi evimde ikna edemiyorum maalesef gelince tekrar konuşcam kendisiyleEşin böyle sürekli git gel yapacaksa ona göre bi yere tasının. Güvenlikli bir sitede oturursan bi şey olmaz içi de rahat eder. Adam her gittiğinde böyle kaynanana mı geleceksin? Konar Göçer hayat gibi zaten anlasamamıssında yazık değil mi
Çok tatlısın. Takılma hiçbir şeye. Boş konuşuyorlar. Çok boş. Tepkisiz kalın. Çok güzel düşünüyorsunuz deyin geçin. Yoksa siz kizdikca zaafiniz olduğunu anlar daha çok üstünüze gelirler.Merhaba kızlar yeni üyeyim yanlış birsey söylersem kb kurallar için diyorum
Kisaca özetleyeyim size yeni evliyim kv ile oturuyorm esimde yanımda yok çalışıyor. Insallah olurdu gelecek ay izne gelecek kv şimdiden başladı burda kalacaksınız falan diye bnde bizim evimiz var gerek yok kalamayız dedim ki evde zaten ben haric 5 kisiler suan bile rahat hareket edemiyorum kızlar bide sanki surekli esim beni aradigi için kıskanıyor gibi hissediyorum iki de bir yok dugun erken oldu acele ettiniz diyor (4yil nişanlı kaldık sevgililik haric ) bnde sinirlendim en son anne dedim bana hiçbirsey almadınız yapmadınız ne yaptıysa efe yaptı biz evlendiğimize memnunuz dedim odaya geçtim yatmaya ben uyurken esimi aramışlar ki eşime asla belli etmedim bu güne kadar deniz bizi yanlış anladı falan diye beni aradı alıngan olma saka yapmışlar diye. 11 yasimdan beri yemek yaparım ve eminim kv daha iyi yemek yaparım 25 yasindaym ben mutfaga girdikçe begenmedi yok yenmiyor falan dedi bnde yapmamaya basladm. Herseyı soylüyorlar yapıyorlar adi şaka oluyor tepkim ağır mi olmuş sizce en basiti benm Babam yok erkek kardeşim yok evde tam 1 saat insanin deger verdiği babasi olmalı erkek kardeşi olmalı kocasına deger vermemeli diye konuştular ki çok üzüldüm en kötü olduğum konu budur sinirden üzüntüden gözlerim doldu çok uzun yazdım kusura bakmayın helal edin hakkınızı. Ne yapmalıyım sizce
İnanırım tabiki herkesin çevresinde var böyle tipler. Eşinizden ne her şeyi saklayarak ideal eş olmazsiiiz açıkçası bunu da belirtmek isterim. Her olayı annesinden ailesinden duydukça üzgünüm ama sizi kırılgan latifeden anlamayan biri gibi benimser beyninde. Kendinizi sıkmadan eşinizle konuşun istemediğim şeyler soylendikce bende cevabımı veririm kimin neye alınacağını bilemem de.Surekli de soyluyorm inanın ben sizin kızınız değilim sınırınızi bilin dedim bir gün tamam diyor ikinci gün tekrar başlıyor. Saygisizlik yapmamaya çalışıyorum ama sabrım kalmıyor inanin
Oraya da gidiyorum ama burayı da bırakamıyorum iste yok sayar gibi iki yer arasında gidip geliyorumKendi ailenle kalsaydın madem birilerıyle kalmanı istedi?
Hic cevap vermiyorum bile sanki kendi kendine konuşur gibi ama bazen dayanamayacak hale geliyorm anne ya eltim neden küstü diye sorasım geliyor yada kaç kez kapını açtı diye sonra diyorum sus bosverÇok tatlısın. Takılma hiçbir şeye. Boş konuşuyorlar. Çok boş. Tepkisiz kalın. Çok güzel düşünüyorsunuz deyin geçin. Yoksa siz kizdikca zaafiniz olduğunu anlar daha çok üstünüze gelirler.
Esi
Esim götüremez yaninda turkiyede değil çünkü oyle söyleyeyim. Yeni evli olduğumuz icin bu zorluklar biraz alismis olsaydık zaten kalırdım kendi evimde ikna edemiyorum maalesef gelince tekrar konuşcam kendisiyle
Calısan kadın olsan ve ısyerın seni yurtdısına gonderse, kocana ailemle kalacaksın desen ne der? Hayır der.Oraya da gidiyorum ama burayı da bırakamıyorum iste yok sayar gibi iki yer arasında gidip geliyorum
Bence eşinizin ailesinde kalmanıza gerek yok ama siz rahatsız değilseniz kalın tabi.Oraya da gidiyorum ama burayı da bırakamıyorum iste yok sayar gibi iki yer arasında gidip geliyorum
Esimin görevde son yılı emin olun oda memnun değil ama bırakamam diyor kendi başına oda bunu kabil etmiyor. Aklim sende daha çok kalacak diyor bende bu zihniyetten vazgeciremedim kendisini ilkkez gelecek dugunden sonra tekrar konuşacağımCalısan kadın olsan ve ısyerın seni yurtdısına gonderse, kocana ailemle kalacaksın desen ne der? Hayır der.
Ben de bunu anlamiyorum, erkek calısırken kadın neden erkek ailesinde kalıyor kadını erkek aılesı dısında kimse koruyamaz mı? Ya da korunmaya ihtiyacı mı var?
Evim var evımde kalacağım diyeceksin o kadar. Bunun pazarlığına girmeden. Net sekilde. Yoksa omrun boyle gecer. Yarın Bıgun cocugun olacak bir duzen kurmak zorundasın.
Zaten isini bırakmasın, senı bır salsın sadece.Esimin görevde son yılı emin olun oda memnun değil ama bırakamam diyor kendi başına oda bunu kabil etmiyor. Aklim sende daha çok kalacak diyor bende bu zihniyetten vazgeciremedim kendisini ilkkez gelecek dugunden sonra tekrar konuşacağım
Yapmıyorum 1 aydır esimede dedim nasılsa begenilmiyor yaptigim ettiğim diye tek dediği dayan gülüm bitiyor. Ama yalnız da bırakmıyor evde o konuda ikna edemiyorum işteEsiniz sizi goturmezse ne diye evlenmis ailesine yemek yapip hizmet etmeniz icin mi? Kendi evinizde kalmak icin bile esinizi ikna etmeniz gerekiyor cok uzucu.
Esimin görevde son yılı emin olun oda memnun değil ama bırakamam diyor kendi başına oda bunu kabil etmiyor. Aklim sende daha çok kalacak diyor bende bu zihniyetten vazgeciremedim kendisini ilkkez gelecek dugunden sonra tekrar konuşacağım
Eşin yok diye onlarla niye kalıyorsun evin varken? Bütün bunları yapması için sen yüz vermişsinMerhaba kızlar yeni üyeyim yanlış birsey söylersem kb kurallar için diyorum
Kisaca özetleyeyim size yeni evliyim kv ile oturuyorm esimde yanımda yok çalışıyor. Insallah olurdu gelecek ay izne gelecek kv şimdiden başladı burda kalacaksınız falan diye bnde bizim evimiz var gerek yok kalamayız dedim ki evde zaten ben haric 5 kisiler suan bile rahat hareket edemiyorum kızlar bide sanki surekli esim beni aradigi için kıskanıyor gibi hissediyorum iki de bir yok dugun erken oldu acele ettiniz diyor (4yil nişanlı kaldık sevgililik haric ) bnde sinirlendim en son anne dedim bana hiçbirsey almadınız yapmadınız ne yaptıysa efe yaptı biz evlendiğimize memnunuz dedim odaya geçtim yatmaya ben uyurken esimi aramışlar ki eşime asla belli etmedim bu güne kadar deniz bizi yanlış anladı falan diye beni aradı alıngan olma saka yapmışlar diye. 11 yasimdan beri yemek yaparım ve eminim kv daha iyi yemek yaparım 25 yasindaym ben mutfaga girdikçe begenmedi yok yenmiyor falan dedi bnde yapmamaya basladm. Herseyı soylüyorlar yapıyorlar adi şaka oluyor tepkim ağır mi olmuş sizce en basiti benm Babam yok erkek kardeşim yok evde tam 1 saat insanin deger verdiği babasi olmalı erkek kardeşi olmalı kocasına deger vermemeli diye konuştular ki çok üzüldüm en kötü olduğum konu budur sinirden üzüntüden gözlerim doldu çok uzun yazdım kusura bakmayın helal edin hakkınızı. Ne yapmalıyım sizce
Evet görevde en son dedim bi laf var bilir misiniz ben dedim kus değilim agacta kalayım tilki değilim bi yere sineyim kurt nerde kalır yuvasında bnde evime gitcem dedim evimi özledim seni özledim biz bu fikirle evlenmedik dedik gelcem sabret diyorKv de niye kalıyorsun ?
Eşin askerde mi ?
Laf söylüyorlarsa sende susma alttan alttan cevabını ver
Ağlayan ağlasın ev üstüne ev olmaz
Bu konuda asla taviz verme kendi evinize çıkın eşinle
Kendi ailemede gidiyorum ama insanları az çok biliyorsunuz biraz kaldim mi etraf başlıyor neden geldi böyle söyle annem kızıyor lafını söylüyor ama orda da olmuyor annemde araya soğukluk girmesin yuzyuze bakacağız ömür boyu diye hadi git yine gel küsme yapma büyüklerin moduna geçiyorYahu bacim kendi ailenin yaninda kalacaksin bu kadar basit. Bunun nesini konusacaksiniz ki. Yok yaptigim begenilmiyor falan. Begenilse kalacaksin yani. Git kendi ailene hizmet et madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?