Öl ama kaynana ile aynı evde yaşama çık o evden evin varsa eşini de bekleme git evineMerhaba kızlar yeni üyeyim yanlış birsey söylersem kb kurallar için diyorum
Kisaca özetleyeyim size yeni evliyim kv ile oturuyorm esimde yanımda yok çalışıyor. Insallah olurdu gelecek ay izne gelecek kv şimdiden başladı burda kalacaksınız falan diye bnde bizim evimiz var gerek yok kalamayız dedim ki evde zaten ben haric 5 kisiler suan bile rahat hareket edemiyorum kızlar bide sanki surekli esim beni aradigi için kıskanıyor gibi hissediyorum iki de bir yok dugun erken oldu acele ettiniz diyor (4yil nişanlı kaldık sevgililik haric ) bnde sinirlendim en son anne dedim bana hiçbirsey almadınız yapmadınız ne yaptıysa efe yaptı biz evlendiğimize memnunuz dedim odaya geçtim yatmaya ben uyurken esimi aramışlar ki eşime asla belli etmedim bu güne kadar deniz bizi yanlış anladı falan diye beni aradı alıngan olma saka yapmışlar diye. 11 yasimdan beri yemek yaparım ve eminim kv daha iyi yemek yaparım 25 yasindaym ben mutfaga girdikçe begenmedi yok yenmiyor falan dedi bnde yapmamaya basladm. Herseyı soylüyorlar yapıyorlar adi şaka oluyor tepkim ağır mi olmuş sizce en basiti benm Babam yok erkek kardeşim yok evde tam 1 saat insanin deger verdiği babasi olmalı erkek kardeşi olmalı kocasına deger vermemeli diye konuştular ki çok üzüldüm en kötü olduğum konu budur sinirden üzüntüden gözlerim doldu çok uzun yazdım kusura bakmayın helal edin hakkınızı. Ne yapmalıyım sizce
Başka eve taşının öyleyse.Esim istemiyor evim uzak biraz daha yanımızda ki binalar boş bide ust katimiza birileri taşındı gözü tutmadı açıkçası burda demem doğru mu bilmiyorm adam hapisten çıkmış falan içim rahat etmez yalnız bırakamam diye birakmadi
İşte sorun zaten ordaInsallah izin olayi olursa bu ay yüzyüze konuscam herseyi telefonda olmuyor. Ya yanlış mi anlaşıldım insanların tepkisi mi çok ağır bılmıyorum. Ama daha kv ile oturan çok insan var ve benm en azından imkanım var tmm suan yalnız kalamıyorum ama elimde olsa zaten durmam ki esimin yanında olmak isterim evimde olmak isterim
Sizin kendi aileniz yokmu orada kalın birazda..Merhaba kızlar yeni üyeyim yanlış birsey söylersem kb kurallar için diyorum
Kisaca özetleyeyim size yeni evliyim kv ile oturuyorm esimde yanımda yok çalışıyor. Insallah olurdu gelecek ay izne gelecek kv şimdiden başladı burda kalacaksınız falan diye bnde bizim evimiz var gerek yok kalamayız dedim ki evde zaten ben haric 5 kisiler suan bile rahat hareket edemiyorum kızlar bide sanki surekli esim beni aradigi için kıskanıyor gibi hissediyorum iki de bir yok dugun erken oldu acele ettiniz diyor (4yil nişanlı kaldık sevgililik haric ) bnde sinirlendim en son anne dedim bana hiçbirsey almadınız yapmadınız ne yaptıysa efe yaptı biz evlendiğimize memnunuz dedim odaya geçtim yatmaya ben uyurken esimi aramışlar ki eşime asla belli etmedim bu güne kadar deniz bizi yanlış anladı falan diye beni aradı alıngan olma saka yapmışlar diye. 11 yasimdan beri yemek yaparım ve eminim kv daha iyi yemek yaparım 25 yasindaym ben mutfaga girdikçe begenmedi yok yenmiyor falan dedi bnde yapmamaya basladm. Herseyı soylüyorlar yapıyorlar adi şaka oluyor tepkim ağır mi olmuş sizce en basiti benm Babam yok erkek kardeşim yok evde tam 1 saat insanin deger verdiği babasi olmalı erkek kardeşi olmalı kocasına deger vermemeli diye konuştular ki çok üzüldüm en kötü olduğum konu budur sinirden üzüntüden gözlerim doldu çok uzun yazdım kusura bakmayın helal edin hakkınızı. Ne yapmalıyım sizce
Kesinlikle öyle. Ve bu bizimsin mantıgını anlamıyorum. Evlenen aılesıni silecek mı? Benim eşimde bundan sonra 1hafta gece vardıyesi 1hafta gündüz vardiyesine gidecek. Annen ve kardeşin gelır kalır dıyor. Ki ben korkmuyorum tekte kalırım.Kendi evinizde kalin ya da ailenizin bir evi yok mu? Ben cidden anlamiyorum kocalari yokken kaynanayla kalan kadinlari, mantik ne merak ediyorum.
Tek kalmaya korksam bile giderim kendi ailemin yanina hangi sehirde veya ulkedeyse onemli degil.
Bu eş ortada yokken kaynana evinde kalmak ne demek biliyor musunuz? Kendi ailenden ciktin artik bizimsin demek oluyor.
Peki neden kendi evinizde değilsiniz anladığım kadarıyla kendi eviniz varmışMerhaba kızlar yeni üyeyim yanlış birsey söylersem kb kurallar için diyorum
Kendi ailenin evine gitmeliydin o gelene kadarEsimin yanında olacaktım ev burda tatilden tatile gelecektik ama görevi çıktı benide yalnız bırakmadı ikna edemedim yani bana kalsa çıkmam evimden ama bazen olmuyor işte
Şu yorumunuzdan sonra bence de acele etmişsiniz evlenmekte. Herkes söz sahibi olmuş o yüzden. Kayınvalide evinde bilmem kaç kişiyle yaşayıp insan nasıl iyi ki evlendim der hem de kocası bile yokken yanında?Esim istemiyor evim uzak biraz daha yanımızda ki binalar boş bide ust katimiza birileri taşındı gözü tutmadı açıkçası burda demem doğru mu bilmiyorm adam hapisten çıkmış falan içim rahat etmez yalnız bırakamam diye birakmadi
Esimin görevde son yılı emin olun oda memnun değil ama bırakamam diyor kendi başına oda bunu kabil etmiyor. Aklim sende daha çok kalacak diyor bende bu zihniyetten vazgeciremedim kendisini ilkkez gelecek dugunden sonra tekrar konuşacağım
kendı evınızse esınız de oraya tasınmak ıstemıyorsa kıraya verın ya da satın baska yere cıkın boyle sacma bahanelerde gormedımEsim istemiyor evim uzak biraz daha yanımızda ki binalar boş bide ust katimiza birileri taşındı gözü tutmadı açıkçası burda demem doğru mu bilmiyorm adam hapisten çıkmış falan içim rahat etmez yalnız bırakamam diye birakmadi
Oldu? Eşinizin başka emri varmıymış? Anneniz ve kardeşiniz neden sürekli sizin için düzenini bozuyormuş. Arada gelir kalırlar veya siz gidersiniz, değişiklik olsun diye anlarım. Ama annen gelsin kalsın ne ya? Emirvakiye bak paşamda.Kesinlikle öyle. Ve bu bizimsin mantıgını anlamıyorum. Evlenen aılesıni silecek mı? Benim eşimde bundan sonra 1hafta gece vardıyesi 1hafta gündüz vardiyesine gidecek. Annen ve kardeşin gelır kalır dıyor. Ki ben korkmuyorum tekte kalırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?