• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile yasamak

Bıraktı, ayrıldık
Bende yeni evliyim maddi durumu yok diye ailesiyle kaliyorum benim esimde yurt disinda calisiyor 3-4 ay evde olmuyor . Gecenlerde ufak bir atisma oldu kp ile adam kafayi yedi da neyse esime telefonda anlatiyorum bu yuzden baban bana kizdi diye inanmadi sanki ben ona yalan soyluyorum , sonra aileside dogruladi dahada benimle konusmamisti dun mail atti bu defa da ben cevap vermedim . Ailesini benden ustun tutuyo bu haraketi beni sok etti hani lafima inanmadi , ailesi yalan soyleseydi onlara inanicakti .

Alttan aldıkça tepenize biner kv .tüm hayatta geçerlidir aslında bu. Rahatsız old. Bir durum varsa hemen söyleyin .daha huzurlu hissedeceğiniz kesin.

Esim istemiyor evim uzak biraz daha yanımızda ki binalar boş bide ust katimiza birileri taşındı gözü tutmadı açıkçası burda demem doğru mu bilmiyorm adam hapisten çıkmış falan içim rahat etmez yalnız bırakamam diye birakmadi
Çoluk çocuk evlenince böyle oluyor işte.

Ya ben anlamıyorum. Bizim kadinlarimiz birey değil mi? Yani illa birileriyle mi oturmak zorundalar? Mis gibi evin varken neden yabancı insanlarla oturasin ki? Evet yabancı onlar ailen değil sonuçta, ki belli bir yaştan sonra insan kendi ailesiyle bile yapamaz. Eziklik resmen.

Merhaba kızlar yeni üyeyim yanlış birsey söylersem kb kurallar için diyorum 😊
Kisaca özetleyeyim size yeni evliyim kv ile oturuyorm esimde yanımda yok çalışıyor. Insallah olurdu gelecek ay izne gelecek kv şimdiden başladı burda kalacaksınız falan diye bnde bizim evimiz var gerek yok kalamayız dedim ki evde zaten ben haric 5 kisiler suan bile rahat hareket edemiyorum kızlar bide sanki surekli esim beni aradigi için kıskanıyor gibi hissediyorum iki de bir yok dugun erken oldu acele ettiniz diyor (4yil nişanlı kaldık sevgililik haric ) bnde sinirlendim en son anne dedim bana hiçbirsey almadınız yapmadınız ne yaptıysa efe yaptı biz evlendiğimize memnunuz dedim odaya geçtim yatmaya ben uyurken esimi aramışlar ki eşime asla belli etmedim bu güne kadar deniz bizi yanlış anladı falan diye beni aradı alıngan olma saka yapmışlar diye. 11 yasimdan beri yemek yaparım ve eminim kv daha iyi yemek yaparım 25 yasindaym ben mutfaga girdikçe begenmedi yok yenmiyor falan dedi bnde yapmamaya basladm. Herseyı soylüyorlar yapıyorlar adi şaka oluyor tepkim ağır mi olmuş sizce en basiti benm Babam yok erkek kardeşim yok evde tam 1 saat insanin deger verdiği babasi olmalı erkek kardeşi olmalı kocasına deger vermemeli diye konuştular ki çok üzüldüm en kötü olduğum konu budur sinirden üzüntüden gözlerim doldu çok uzun yazdım kusura bakmayın helal edin hakkınızı. Ne yapmalıyım sizce
Size tek tavsiyem var:
Kendi evinize geçin.
Hemen kendi evinize geçin.

kendı evınızse esınız de oraya tasınmak ıstemıyorsa kıraya verın ya da satın baska yere cıkın boyle sacma bahanelerde gormedım

komsularımız arasında hapıshaneden cıkan var mı bılmıyorum bıle komsularınızın kım oldugunu nerden bıleceksınız zaten corona var eskısı gıbı oyle ınsanlarla kaynasma da yok

kayınvalıdeyle bırlıkte yasamanız ıcın uydurmus kocanız sızınde bu kadar pasıf olmanızı anlayamadım nıye rustunu ıspat edememıs ınsanlar evlenır gercekten anlamıyorum ben kocamla yasamak ıcın evlenıyorum aılelerın evınde buyumek ıcın degıl deseydınız kendı evınızde oturuyor olurdunuz zaten

kendı dusen aglamaz dıyorum ne beklıyordunuz kayınvalıdenız yatagınıza gul yapraklarımı serpecektı yolunuza kırmızı halı mı serecektı hergun pişi borek kokularına mı uyanacaktınız ne hayal ettınız kaynanayla bırlıkte yaşacagınızı ogrendıgınızde ?kendı annemızle bıle zıtlasıyoruz evde zorlanıyoruz ters dusuyoruz bu kaynana sonucta

madem bırının evınde yasayacaktınız kendı annenızde oturun
Allah inandirsin bende suan kv kp ile yasiyorum kaynanam bir melek vallah nerdeyse hergun hamur yapiyo bana bisey yaptirmiyor odama tepsiyle meymevi cekirdegimi getiriyior , yedigim tabagi bile yikatmiycak ona kalsa . 🙈
Sorun kp kafayi yedi calismiyor kimse ise almiyor yasindan dolayi biz Moldovada yasiyoruz o canimi skiyo bir tek 😆

Niye kendi evinizde kalmıyorsunuz?5 kişilik evde hizmet etmek için mi evlendiniz birde üstüne laf yiyorsunuz.Tepkinizi koymazsanız daha çok laf yersiniz

Esimin görevde son yılı emin olun oda memnun değil ama bırakamam diyor kendi başına oda bunu kabil etmiyor. Aklim sende daha çok kalacak diyor bende bu zihniyetten vazgeciremedim kendisini ilkkez gelecek dugunden sonra tekrar konuşacağım
Ayni sorun bendede var malesef 🤦🏻‍♀️ Bize ayri ev acilmadi bile , esimde sizin esinizin kafasinda . Dedigim dedik bir insan . Sahsen suan ki aklim olsaydi ailesiyle oturmayi kabul etmezdim bende annesi pamuk gibi onunla otururdum ama babasi normal degil . Bizdr evde 3 kisiyiz ustelik hamileyim de bir an once kendi evimizi alsak da kurtulsak diyirum . Benim esim de yurt disinda calisiyor 3-4 ay evde olmuyor kendi evimizi aldigimizdada onun aklina yine ailsiyle oturmam ama yetti vallah . Bende anlasamazsam evimiz oldugunda bosanmaya kadar giderum bile 🤦🏻‍♀️

Esimin görevde son yılı emin olun oda memnun değil ama bırakamam diyor kendi başına oda bunu kabil etmiyor. Aklim sende daha çok kalacak diyor bende bu zihniyetten vazgeciremedim kendisini ilkkez gelecek dugunden sonra tekrar konuşacağım
Ayni sorun bendede var malesef 🤦🏻‍♀️ Bize ayri ev acilmadi bile maddi durumdan dolayi , esimde sizin esinizin kafasinda . Dedigim dedik bir insan . Sahsen suan ki aklim olsaydi ailesiyle oturmayi kabul etmezdim bende annesi pamuk gibi onunla otururdum ama babasi normal degil . Biz Moldovada yasiyoruz evde 3 kisiyiz ustelik hamileyim de bir an once kendi evimizi alsak da kurtulsak diyirum . Benim esim de yurt disinda calisiyor 3-4 ay evde olmuyor kendi evimizi aldigimizdada onun aklina yine ailsiyle oturmam ama yetti vallah . Bende anlasamazsam evimiz oldugunda bosanmaya kadar giderum bile k

Bende yeni evliyim maddi durumu yok diye ailesiyle kaliyorum benim esimde yurt disinda calisiyor 3-4 ay evde olmuyor . Gecenlerde ufak bir atisma oldu kp ile adam kafayi yedi da neyse esime telefonda anlatiyorum bu yuzden baban bana kizdi diye inanmadi sanki ben ona yalan soyluyorum , sonra aileside dogruladi dahada benimle konusmamisti dun mail atti bu defa da ben cevap vermedim . Ailesini benden ustun tutuyo bu haraketi beni sok etti hani lafima inanmadi , ailesi yalan soyleseydi onlara inanicakti .

En son ayrılmadan geçirdiğimiz gece benimde başıma böyle benzer olay geldi bn durumu anlatmaya çalışıyorum eşime annenle, yengen şöyle dedi beni evden kovdu ona artık neler dediyseler bambaşka şeyler söyledi telde bana, bende dedim annene mi inanıyorsun, inanırım çünkü o benim annem dedi ama herşey üstüne yemin ederim ki bn hiç yalan söylemedim daha sonra oda anladı annesiyle, yengesinin oyun oynadığını ama çok geç artık allah böyle insanlardan korusun.

En son ayrılmadan geçirdiğimiz gece benimde başıma böyle benzer olay geldi bn durumu anlatmaya çalışıyorum eşime annenle, yengen şöyle dedi beni evden kovdu ona artık neler dediyseler bambaşka şeyler söyledi telde bana, bende dedim annene mi inanıyorsun, inanırım çünkü o benim annem dedi ama herşey üstüne yemin ederim ki bn hiç yalan söylemedim daha sonra oda anladı annesiyle, yengesinin oyun oynadığını ama çok geç artık allah böyle insanlardan korusun.
Uzuldum senin adina keske oyle olmasaydi . Allah kotu insanlardan uzak tutsun

Ayni sorun bendede var malesef 🤦🏻‍♀️ Bize ayri ev acilmadi bile , esimde sizin esinizin kafasinda . Dedigim dedik bir insan . Sahsen suan ki aklim olsaydi ailesiyle oturmayi kabul etmezdim bende annesi pamuk gibi onunla otururdum ama babasi normal degil . Bizdr evde 3 kisiyiz ustelik hamileyim de bir an once kendi evimizi alsak da kurtulsak diyirum . Benim esim de yurt disinda calisiyor 3-4 ay evde olmuyor kendi evimizi aldigimizdada onun aklina yine ailsiyle oturmam ama yetti vallah . Bende anlasamazsam evimiz oldugunda bosanmaya kadar giderum bile 🤦🏻‍♀️
Ne yaptınız alabildiniz mi evinizi ? Bebeginiz var ne güzel hayırlı olsun 9 ay oldu evleneli doğru düzgün yanyana gelemedim esimle bnde. 2 ay sabit bir yere geldi beni götürdü yanına 10 gun cok güzeldi evliliğimi anlamıştım ama o gün kardeşleri çıktı geldi 50 gün kaldılar zehir oldu hayat bana burda gördüğüm yetmezmiş gibi oraya geldiler bide

Babası olmayan insana baba muhabbeti yapılır mı, yazık günah. Terbiyesiz insanlar neden kendi evinde kalmıyorsun ? Milletin ağzı torba değil ki büzesin, git annenin yanında kal, millet konuşsun senin huzursuz olmadan mühim mi ? Ne kadar daha sürecek eşinin görevi, onun yanına gitme şansın yok mu ?
2 ay Türkiye gorevi çıktı hemen aldi yanina gittim 10 gün kaldım hemen kardeşleri geldi bi telefon biz otogardayiz gelin alın abisini özlemiştir bir kiz bir oğlan 1 Hafta diye geldiler burayi sevdik diye gitmediler tam 50 gün kaldılar surekli lafta söyledim kavgada ettim açıkçası ama ben kötü oldum
Geri geldik 1 ay evimizde durduk esimle 2 aydır burdayım simdi tekrar sinir otesinde tayin bekliyoruz hayırlısıyla belli olursa gitcem kurbanda snra eger goturemezse bırakacak 6 ayi kaldi

Izinden gittikten sonra biz virüs olduk bide annemdeydim annem hasta birisi orda kaldım 1 ay iste yasaklardan önce geldim buraya evime gittim kombiden su basmış heryer cok kötü olmuş inşaata başlandı yeniden kombi gidiyor tahtalar sokuldu yerden ısıtma sokuldu falan anlayacağınız ev baştan olacak o sırada annemde kalıyorm artk 3 hafta annemdeyim 1 hafta burda oda esim icin yani ama benim cadi kaynana bu sırada bile rahat durmuyor

Böyle şeylere nasıl katlanıyorsunuz ya ben okurken katlanamıyorum 🤦🏻‍♀️ ne kadar düşüncesiz bir aile. Aay gıcık oldum 🤦🏻‍♀️

Kv tek bi konuda hakli.

Acele etmissiniz. Evlenip 5 kisilik kv evinde eşsiz yasayacagima esimin isinin bitecegi zamani beklerdim. Suan zaten evlilik hayati yasamiyorsunuz ki.

Eşini seviyorsan değer görüyor ve değer veriyorsan ona, sakin birbirinizi yıpratmayın başkaları yüzünden

bu çalışma dönemi geçer gider...sonra sıkıntı yaşamayın
Belliki kayınvalideniz densiz biri ve ben şuna inanıyorum kesinlikle kıskanıyorlar adı kıskanmak mı bilmiyorum ama belki çekememezlik bilmiyorum eşinin sana olan ilgisini çekemiyordur...
Ben bunu gördüm kendi hayatımda kulağımla da duydum yani...
Biz eşimle gezmeye çıkıyoruz mesela kadının hemen yüzü düşüyor eee onun da kocası hayatta o da eşiyle çıksın yürüyüşe... ya bilmiyorum biz de mi böyle olucaz ilerde...

sakin kendinizi eşinizi yıpratmayın
Kafaya takmayın siz de bol bol şaka yapın :))

merak etmeyin eşiniz gelince der zaten kendi evimize geçelim diye...gerekiyorsa ağlayın :)))

Calısan kadın olsan ve ısyerın seni yurtdısına gonderse, kocana ailemle kalacaksın desen ne der? Hayır der.

Ben de bunu anlamiyorum, erkek calısırken kadın neden erkek ailesinde kalıyor kadını erkek aılesı dısında kimse koruyamaz mı? Ya da korunmaya ihtiyacı mı var?

Evim var evımde kalacağım diyeceksin o kadar. Bunun pazarlığına girmeden. Net sekilde. Yoksa omrun boyle gecer. Yarın Bıgun cocugun olacak bir duzen kurmak zorundasın.
Aradığım cevap tam olarak buydu...

Back