• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile yasamak

Babası olmayan insana baba muhabbeti yapılır mı, yazık günah. Terbiyesiz insanlar neden kendi evinde kalmıyorsun ? Milletin ağzı torba değil ki büzesin, git annenin yanında kal, millet konuşsun senin huzursuz olmadan mühim mi ? Ne kadar daha sürecek eşinin görevi, onun yanına gitme şansın yok mu ?
Suriye de gitme ihtimalim yok son 1 yili ama 6 ay Türkiye ye geçecek o zamn gidebileceğim ya fake diyenler olmuş emin olun fake olsam burda bu konuşmayı yapmam bazen olmuyor işte her konuda anlaşıyoruz esimle 6 yıllık geçmişimiz var ama bu konuda olmadı ona kalsa birsey yapma modunda annesi kardeşi yapsın şeklinde zaten çoğunlukla odaya kapanıyor annemin yanına gidiyorum zaten ama orda da babaannem var onunda(annemın) kaynanasi yani ne kadar iyi olacak başlıyor git kaynanangilin yanına uzak olma demeye

aileniz uzakta mı?
onları çağırıp kendi evinize geçin

hadi bunu yapamadınız sakıınnnnnnn
eşiniz geldiğinde o hanımefendinin buyur ettiği gibi öyle onlarda falan kalmayın
çok biliyor
Ölsem kalmam yüzüne de dedim zaten lafımı söylüyorm doğal gazda sorun var daha açılmadı iste o evde soğuktan donsam da kalmam burda zaten dedim efe kalmaz sen neyin derdindesin dedim oldu olacak hepimiz bir odada kalalım dedim hic seslenmiyor

Böyle bir durumda hayatımda çok az tanıdığım kişilerin evinde kalacağıma annemin babamın evinde kalırım
Eşime de bu konu hakkında tek laf ettirtmem, benim nerede duracağımı neden eşime sorayım ki benim kendi aklım fikrim yok mu
Ya her konuya yazıyorum bıkmadan usanmadan "Neden evlenince kocalarınız ile tartışmaktan bu kadar korkuyorsunuz?"
Eşin kendi istediğini sana istiyor musun istemiyor musun diye sormadan ben böyle istiyorum diyor sen de tamam deyip yapıyorsun

Bu arada babaannen sana git kaynanangile dediyse gitmen mi gerekiyor babaannen bile olsa ben bilirim ne yapacağımı deyip sustur herkesi.
Herkesin her dediğini yapmaya çalışırsan ohooo.

Oldu? Eşinizin başka emri varmıymış? Anneniz ve kardeşiniz neden sürekli sizin için düzenini bozuyormuş. Arada gelir kalırlar veya siz gidersiniz, değişiklik olsun diye anlarım. Ama annen gelsin kalsın ne ya? Emirvakiye bak paşamda.
İstemiyorum kimsenin kalmasını. Arada sıkılırsam kalırım. Ki eşime dedım birsey olsa onlarda kadın sonucta nasıl koruyacak.İstemiyorum ki. Bastan hayır dıycem geccem

Böyle bir durumda hayatımda çok az tanıdığım kişilerin evinde kalacağıma annemin babamın evinde kalırım
Eşime de bu konu hakkında tek laf ettirtmem, benim nerede duracağımı neden eşime sorayım ki benim kendi aklım fikrim yok mu
Ya her konuya yazıyorum bıkmadan usanmadan "Neden evlenince kocalarınız ile tartışmaktan bu kadar korkuyorsunuz?"
Eşin kendi istediğini sana istiyor musun istemiyor musun diye sormadan ben böyle istiyorum diyor sen de tamam deyip yapıyorsun

Bu arada babaannen sana git kaynanangile dediyse gitmen mi gerekiyor babaannen bile olsa ben bilirim ne yapacağımı deyip sustur herkesi.
Herkesin her dediğini yapmaya çalışırsan ohooo.
Kavga etımeyince sorun çözülmüyor. 2aylık evliyim bunu anladım. 2kez kavga ettik ve sorun çözüldü

Ölsem kalmam yüzüne de dedim zaten lafımı söylüyorm doğal gazda sorun var daha açılmadı iste o evde soğuktan donsam da kalmam burda zaten dedim efe kalmaz sen neyin derdindesin dedim oldu olacak hepimiz bir odada kalalım dedim hic seslenmiyor
Kv ye konuşmak kolay tabii
Paşazade eşe diyemediklerini annesine söyle
Kocanada tamam hayatım tabii aşkımm dimi
Geldiği zaman burası soğuk hadi anneme gidelim dese sesiniz çıkmaz tabii hayatımmm sen nerde rahatsan öyle olsun dersiniz eminim.

Babası olmayan insana baba muhabbeti yapılır mı, yazık günah. Terbiyesiz insanlar neden kendi evinde kalmıyorsun ? Milletin ağzı torba değil ki büzesin, git annenin yanında kal, millet konuşsun senin huzursuz olmadan mühim mi ? Ne kadar daha sürecek eşinin görevi, onun yanına gitme şansın yok mu ?
Valaa kv yi o kadar severdim. Ki bizim aile durumunh biliyor. Bana 2kez siz birbirinize baglı degilsiniz, kopuksunuz dedi şok oldum beklemezdim. Öyle olsada ınsanın yuzune söylenmez. Ki baglı olsada olmasada takmıyorum bunu. Ben annem ve kardeşime baglıyız sadece dedım

Kv ye konuşmak kolay tabii
Paşazade eşe diyemediklerini annesine söyle
Kocanda tamam hayatım tabii aşkımm
Geldiği zaman burası soğuk hadi anneme gidelim dese sesiniz çıkmaz tabii hayatımmm sen nerde rahatsan öyle olsun dersiniz eminim.
Eşime dedim asla kalmam dedi ben izne boşuna mı geliyorum dedi. Acik acik onlarla da konuştu benim esimse saygı duymak zorundasınız ben surekli sizle konuşamam deniz ile bir değilsiniz diye. Kıskanma sebebi bu işte annesinin efe beni ne zamn sık sık aramaya başladı evi aramadı değişti annesi

Merhaba kızlar yeni üyeyim yanlış birsey söylersem kb kurallar için diyorum 😊
Kisaca özetleyeyim size yeni evliyim kv ile oturuyorm esimde yanımda yok çalışıyor. Insallah olurdu gelecek ay izne gelecek kv şimdiden başladı burda kalacaksınız falan diye bnde bizim evimiz var gerek yok kalamayız dedim ki evde zaten ben haric 5 kisiler suan bile rahat hareket edemiyorum kızlar bide sanki surekli esim beni aradigi için kıskanıyor gibi hissediyorum iki de bir yok dugun erken oldu acele ettiniz diyor (4yil nişanlı kaldık sevgililik haric ) bnde sinirlendim en son anne dedim bana hiçbirsey almadınız yapmadınız ne yaptıysa efe yaptı biz evlendiğimize memnunuz dedim odaya geçtim yatmaya ben uyurken esimi aramışlar ki eşime asla belli etmedim bu güne kadar deniz bizi yanlış anladı falan diye beni aradı alıngan olma saka yapmışlar diye. 11 yasimdan beri yemek yaparım ve eminim kv daha iyi yemek yaparım 25 yasindaym ben mutfaga girdikçe begenmedi yok yenmiyor falan dedi bnde yapmamaya basladm. Herseyı soylüyorlar yapıyorlar adi şaka oluyor tepkim ağır mi olmuş sizce en basiti benm Babam yok erkek kardeşim yok evde tam 1 saat insanin deger verdiği babasi olmalı erkek kardeşi olmalı kocasına deger vermemeli diye konuştular ki çok üzüldüm en kötü olduğum konu budur sinirden üzüntüden gözlerim doldu çok uzun yazdım kusura bakmayın helal edin hakkınızı. Ne yapmalıyım sizce
E kusura bakmayın hata sizde.
Eviniz var 25 yaşında kadınsınız tek başınıza kendi evinizde oturamıyorsunuz. Bunu kocanıza da söyleyemiyorsunuz. Evinde oturan kadınların apartmanlarındaki insanların hepsi melek mi? Zaten komşuluk mu kaldı kimse kimseyi tanımıyor. E ne olacak hep birileri bizi mi koruyacak? Siz hayır demeyi bilmiyorsunuz. Bacım erkekler kutsal değil hayır denmesi gereken yerde hayır deyin.

Eşime dedim asla kalmam dedi ben izne boşuna mı geliyorum dedi. Acik acik onlarla da konuştu benim esimse saygı duymak zorundasınız ben surekli sizle konuşamam deniz ile bir değilsiniz diye. Kıskanma sebebi bu işte annesinin efe beni ne zamn sık sık aramaya başladı evi aramadı değişti annesi
Eşinizin de üslup problemi var.
Kimle kimi kıyaslıyor. Herkesin yeri ayrıdır. Denge kuramıyor belli. Üsluba bak

Ne garip insanlar ne garip ilişkiler var.
"Kaynanam beni oğlundan kıskanıyor " ne sağlıksız bir düşünce.
Eş ailesinin yaptıklarını asla onaylamıyorum yanlış anlaşılmasın ama sizin de sağlıklı düşünmediğiniz açık.
Nelere üzülüp neleri kafaya takıyorsunuz.
Yahu kaynanam yaptığım yemeği beğenirse ne ala beğenmezse kendi damak tadı ne diyeyim. Bana ne.
Yok o bana bunu dedi yok şu bana şunu dedi.
Sevmediğiniz insanların lafları için kendinizi üzmeyin.
Üzülmenin bile adabı olsun
Değecek insanlara üzülün

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşinizin de üslup problemi var.
Kimle kimi kıyaslıyor. Herkesin yeri ayrıdır. Denge kuramıyor belli. Üsluba bak
Konu sahibine nekadar güzel gelmiş üslubu ama değilmi. Kocam beni annesinden çok seviyor diye falan düşünmüş sanırım, böyle böyle dedi diye seviniyor. Neyse konu sahibine ne desek boş.
O yüzden Kv de size yemek yapmayı öğretsin, daha çoook beraber kalacaksınız, eşin gelince yemekleri anneme göre neden yapmadın diye kavga çıkarmasın bide. Şimdiden el al kv deden, ağzınızın tadı bozulmasın

Sende eşine bir daha böyle ŞAKALAR ile karşılaşırsam kendi evinize geçeceğini söyle

Kendi evinizde kalmıyorsunuz madem kendi ailenizde kalın. İlle gidecekseniz arada ziyaretlerine gidin kayın ailenizin.
Ne demek olmuyor, elalem falan?
Kimse bilmiyor mu kocanızın görevde olduğunu, ee siz de yalnız kalmıyor ailenizde kalıyorsunuz ne var bunda, kime neyin hesabını vereceksiniz?
Evde sizin dışınızda 5 kişi daha varmış. Hiiiç bana göre değil. Hiç benim aileme göre değil. Herkesin ilişkileri farklı elbette anlamaya çalışıyorum ama yine de saçma gelişine engel olamıyorum :)
Neden yani, ne sebeple insan kendine böyle eziyet eder. Sizi beğenmiyorlarsa çıkın gidin işte ne güzel.
Ay şöyle ponçik, yaşlı bir kayınana kayınbaba olur da sevgi dolu olurlar falan onlarla kalırsın belllki bir derece.. Ama yok yani, evde 5 kişi, üstelik suratsızlar falan.. Çekemem.

Eş kişisi bir zahmet burda benim halimi de anlasın derim. Sabret inci tanem demekle olmuyor. Sabır taşı değilim.
Derim.
Derim de derim.
Ben giderim...
Ya evime ya anne evime.
Eşcağızım da bir zahmet anasını babasını arasın madem sizi emanet etti, benim emanetime insan gibi davranacaksınız desin.
Neden demiyor???

Konu sahibine nekadar güzel gelmiş üslubu ama değilmi. Kocam beni annesinden çok seviyor diye falan düşünmüş sanırım, böyle böyle dedi diye seviniyor. Neyse konu sahibine ne desek boş.
O yüzden Kv de size yemek yapmayı öğretsin, daha çoook beraber kalacaksınız, eşin gelince yemekleri anneme göre neden yapmadın diye kavga çıkarmasın bide. Şimdiden el al kv deden, ağzınızın tadı bozulmasın
E yani saçmalığa bakar mısınız?
Bir adam karısını farklı şekilde sever annesini farklı. İkisinin sevgisi aynı olabilir mi yahu. Adamdaki üsluba bak "Karıma saygı duyacaksınız" E senin anan baban o yaşta ne yapacağını bilemiyorsa sen yarı yaşınla terbiye mi edeceksin?
Konu sahibi de sanıyor ki "Kocam beni ailesinden çok seviyor"
Siz uslu kız olun kocanızın sözünü dinleyin o sizi annesinden çok seviyor

Kaçın gidin kendi evinize neden eviniz varken ordasınız? Bn kayınvalidemle 2 ay aynı evde kaldım mübarek evin gelini değilim sanki eşinin 2. Karısıyım öyle davrandı bana hep kıskandı oğlunu, yemek yaptım bn daha ölmedim yemek, yaparım evim diye bağırdı yapmadım sanki bn 15lik gelinim diye söylendi ortada benide yedi, oğlunuda yedi ve eşim pes etti annesini dinledi benden vazgeçti .
Nasil senden vazgecti ?🙄

Eşin asker mi? Bence evinin eşyaları hazırsa eşini ikna et kendi evine geç. Kız kardeşin annen veya bekar kuzenin vs varsa eve alışana kadar bir süre beraber kalın. Üstelik 25 yaşında evli insansın niye tek kalmanı istemiyorlar anlamıyorum. Issız bir yer olsa da kapılar pencereler güvenliyse ne olacak ki? Bir de eşinin gelmesine az bir süre kaldıysa idare et kv her söylediğini duymamak gerek yoksa insanın sinirleri çok bozuluyor ve soğuyor. O yüzden duymazdan gel en azından evine gidene kadar

Kisaca özetleyeyim size yeni evliyim kv ile oturuyorm esimde yanımda yok çalışıyor. Insallah olurdu gelecek ay izne gelecek kv şimdiden başladı burda kalacaksınız falan diye bnde bizim evimiz var gerek yok kalamayız dedim ki evde zaten ben haric 5 kisiler suan bile rahat hareket edemiyorum kızlar bide sanki surekli esim beni aradigi için kıskanıyor gibi hissediyorum iki de bir yok dugun erken oldu acele ettiniz diyor (4yil nişanlı kaldık sevgililik haric ) bnde sinirlendim en son anne dedim bana hiçbirsey almadınız yapmadınız ne yaptıysa efe yaptı biz evlendiğimize memnunuz dedim odaya geçtim yatmaya ben uyurken esimi aramışlar ki eşime asla belli etmedim bu güne kadar deniz bizi yanlış anladı falan diye beni aradı alıngan olma saka yapmışlar diye. 11 yasimdan beri yemek yaparım ve eminim kv daha iyi yemek yaparım 25 yasindaym ben mutfaga girdikçe begenmedi yok yenmiyor falan dedi bnde yapmamaya basladm. Herseyı soylüyorlar yapıyorlar adi şaka oluyor tepkim ağır mi olmuş sizce en basiti benm Babam yok erkek kardeşim yok evde tam 1 saat insanin deger verdiği babasi olmalı erkek kardeşi olmalı kocasına deger vermemeli diye konuştular ki çok üzüldüm en kötü olduğum konu budur sinirden üzüntüden gözlerim doldu çok uzun yazdım kusura bakmayın helal edin hakkınızı. Ne yapmalıyım sizce
Odana geçerken birdahakine kapıyı sert kapatın ki anlasınlar ayrica evin varmis ayri neden orda kalıyorsun boyle insanların yaninda kalman onlarida senide memnun etmiyor belliki ya evinde kal yada annende kalma sansin yokmu evlendin diye illa orda kalacaksın diye bişey yok

Evınızde neden kalmıyosunuz?

Back