Merhaba kızlar yeni üyeyim yanlış birsey söylersem kb kurallar için diyorum
Kisaca özetleyeyim size yeni evliyim kv ile oturuyorm esimde yanımda yok çalışıyor. Insallah olurdu gelecek ay izne gelecek kv şimdiden başladı burda kalacaksınız falan diye bnde bizim evimiz var gerek yok kalamayız dedim ki evde zaten ben haric 5 kisiler suan bile rahat hareket edemiyorum kızlar bide sanki surekli esim beni aradigi için kıskanıyor gibi hissediyorum iki de bir yok dugun erken oldu acele ettiniz diyor (4yil nişanlı kaldık sevgililik haric ) bnde sinirlendim en son anne dedim bana hiçbirsey almadınız yapmadınız ne yaptıysa efe yaptı biz evlendiğimize memnunuz dedim odaya geçtim yatmaya ben uyurken esimi aramışlar ki eşime asla belli etmedim bu güne kadar deniz bizi yanlış anladı falan diye beni aradı alıngan olma saka yapmışlar diye. 11 yasimdan beri yemek yaparım ve eminim kv daha iyi yemek yaparım 25 yasindaym ben mutfaga girdikçe begenmedi yok yenmiyor falan dedi bnde yapmamaya basladm. Herseyı soylüyorlar yapıyorlar adi şaka oluyor tepkim ağır mi olmuş sizce en basiti benm Babam yok erkek kardeşim yok evde tam 1 saat insanin deger verdiği babasi olmalı erkek kardeşi olmalı kocasına deger vermemeli diye konuştular ki çok üzüldüm en kötü olduğum konu budur sinirden üzüntüden gözlerim doldu çok uzun yazdım kusura bakmayın helal edin hakkınızı. Ne yapmalıyım sizce